• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MEPHISTO: white skull mefe?
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Hearts on Fire je moje oblíbená skladba, ale zbytek HammerFallu mě teď už zdaleka nebere tolik, jako když jsem na nich s metalem začínal.
    Power, speed a heavy metal pro mě má problém, že to všechno zní skoro stejně. Pořád jeden rytmus na bubnech a base. Vokalista, jehož volba příliš těsných kožených kalhot se přímo projevuje na výšce hlasu a nudná sedmiminutová kytarová sóla, která kromě exhibice nepřináší vůbec nic. Nechápu, proč je to tak populární.
    I přesto jsou v těhle žánrech světlé výjimky, jako třeba Sabaton, který má tak polovinu písníček dost chytlavejch a navíc hraje skvěle naživo.
    -
    Na druhou stranu, podobným problémem s nedostatkem kvality trpí vlastně skoro všechny žánry Protože jakmile se stzala muzika komerčním, narhnulo se do ní hafo uch, které se s filozofií "sex, drogy a rock'n'roll" snaží vydělat si. Místo toho, aby přenechali místo těm, kteří dělají muziku proto, že je to baví a těm, kteří muziku dělat opravdu umí.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    MEPHISTO: power metal obecně mě dokáže skvěle povzbudit a nabít pozitivní energií:)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EZECHIAS: hm...mohu otázku? Co vás baví na tuctovém Heavymetalu alá Harts On Fire?
    SEPHIRA_6
    SEPHIRA_6 --- ---
    možná už to tu bylo - připomínám zítřejší koncert Mayhem v Exitu

EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    Tak damy a panove... Metalfest... Jediny festival, kdy jsme mohli koukat na finale mistrovstvi sveta v hokeji a jeste poslouchat Fintroll a HammerFall... A na posledni dve minuty zapasu - Hearts on Fire!

Tak takovy festak se jen tak nezazije ;]
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    nahodou zitra nejede nekdo ze smeru Olomouc(ci blizke okoli) do lokality Praha na LAMB OF GOD?
    SHAMAAN
    SHAMAAN --- ---
    huhehe

Pendulum & In Flames - Self vs Self

http://www.youtube.com/watch?v=WCKl07McOJg&feature=related
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ESELVIRA: lol já automaticky měl za to, že discovery je poslední nahrané album.

mimochodem, nemám rád EP:)

mimochodem mimochodem, Isis se rozpadli/zabalili to, jestli o tom náhodou nevíte

http://isistheband.blogspot.com/
    PSAJKO
    PSAJKO --- ---
    Maďarskej metal pyčo
    VACLAVA
    VACLAVA --- ---
    Kdybyste měl někdo zájem, prodám 4 lístky na Metalfest za 300,-. (jinak, když si vezmete všechny 4, dám vám je za 250 za kus :)...)
    Kdo by chtěl, ozvěte se do pošty !
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    masters už mají program kdyby to někoho zajímalo... (ovšem někdo z produkce zase přemýšlel hlavou..)
    http://www.mastersofrock.cz/www/index.php?view=17
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    DIO zemřel:-/
    www.ronniejamesdio.com
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    z jiné diskuze: Zdarec, jestli je tady někdo z Brna a okolí, kdo jede na Metalfest, má volné místo v autě a je ochotný mě tam zavést ať volá nebo píše na 722432346.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Nejde někdo z těch, co nebudou tou dobou na Metalfestu, příští sobotu v Pze na Abrtact Essence? Kolegové mi to opět zatáhli a moc rád bych tam šel, ale moc nerad sám.
    MEDEIA
    MEDEIA --- ---
    MEDEIA: Ach jo, já jsem vůl, samozřejmě ve čtvrtek odpoledne.
    MEDEIA
    MEDEIA --- ---
    Jo a eště kdybyste někdo chtěl jet na ten Metalfest z Brna, máme v autě 1-2 místa, jedeme v sobotu odpoledne.
    MEDEIA
    MEDEIA --- ---
    EZECHIAS: Já jedu :) Btw. kámoš má navíc lístek, kdybyste někdo chtěli.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EZECHIAS: ja chci jet:-D

Vymenim listek na MoR2010 za listek na BA, nebo Metalfest (cena lupenu na mor 700Kč, zbytek doplatím v hotovosti) pls pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam