• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    REFLEX: nemám. když tak na tpb je ke stažení celá discografie jsem koukal (a není problém stáhnout z ní jen třeba to jedno album.))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    PHOBOS99: link mas?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    kdybyste nááááhodou neznali, tak prubněte Overkill - Feel The Fire, ačkoliv je Overkill thrash metalová kapela, tak jejich první album je asi nejlepší speed metal, co jsem kdy slyšel a imho ho ocení i lidé, co nemají speed metal moc v oblibě
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    rozhovor s Gorem o Czech Death Festu, organizaci ci s kym pojedou Tortharry pristi tour
    preju fajn cteni :)
    Festivalový dozvuk
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    OVECKA_MJ: ten popis zni hodně dobře, zkusim.)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    PHOBOS99: nevim, jestli to sedi to tveho popisu, ale s elektronikou mne kurevsky chytly Machinae Supremacy... svedove, hrajici power metal, vyuzivaj syntetizator a la commodore 64 ... strasne na tom ulitam :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    slíbil jsem kamarádovi, tak kdyby někoho zaujalo...
    [ OFFERINGNABÍZÍM: SONISPHERE FESTIVAL / Praha / 1500 CZK ]
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Dovolim si i tady .

Kdo nejede do Milovic, má šanci jít do kina )))):

http://www.aerofilms.cz/novinky/116-The-Big-Four-Metallica-Slayer-Megadeth-Anthrax/

Zatim vím o kinech v Lounech a Teplicích v Čechách. Jedná o přímej přenos ze Sofie (Bulgaria).
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    mám k dispozici jeden lístek na masters, kdyžtak pošta
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LOJZA: to by spíš vypadalo, že jsem z matfyzu, hele.)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    nevíte, kde by se dalo koupit nějaké to tričko s vektor na netu? nějak se nemůžu ničeho dogooglit:(
    VITTI
    VITTI --- ---
    jooo ta basa diktuje...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    PHOBOS99: tak po čtvrtém poslechu už si nemyslím, že jsou dobří, jsou kurva skvělý!
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    PHOBOS99: wow, znej dobre!!
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ha! objevil jsem NOVOU thrashovou kapelu, která zní DOBŘE! komu se zdá výskyt slov nový thrash a dobrý v jedné větě divný, ať vyzkouší Vektor - Black Future
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    EWOKK: mimochodem mi nektery veci pripominaji Mogwai..
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    animals as leaders docela dobrej fusion jazzu a metalu...uplne jeste nevim, jestli se mi to libi, chvilemi moc velka matematika..a atmo skoro do breakcoru

docela me bere tohle :
    http://www.youtube.com/watch?v=L1XSaMv1Mcc
    JENDA69
    JENDA69 --- ---
    Jde dneska někdo na Slashe?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam