• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    VITTI
    VITTI --- ---
    mam prosbu..nedovedl by nekdo sehnat
    Kna'an - First Impresions

http://www.myspace.com/knaan

zde je zkouska..

diky
    PETJU
    PETJU --- ---
    BLAAZEN: Zajimave :)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PHOBOS99: Jsem si zavzpomínal ale asi bych měnil pořadí :-) Do roku cca 2001 mám snad všechny alba z těch seznamů :-) (na kazetách a vypálenejch cd :-) )
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    PETJU> jestli neznas Death, tak doporucuju urychlene doplnit tuto vedomost, pac Death jsou zaklad...

PHOBOS99 - no super, si hned proskrtam co mam a co jeste doplnit... jestli mam vubec pravo nosit tu dzisku :D
    PETJU
    PETJU --- ---
    Diky!
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    tak tady je to všechno

top 150 metal albums.zip (13967 B)
    PETJU
    PETJU --- ---
    PHOBOS99: Zajimal by mne ten Death, jestli muzu poprosit.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    na jednom trakaři jsem našel seznam top 150 thrash alb, který vznikl na základě ankety na metal archives, která už je imo nedohledatelná/ztracená (pokud ji najdete, budu rád). co zatím nemám, to stáhnu (kromě 9 alb, která na trakaři nejsou). kdyby byl zájem, tak to pak můžu celé nahodit na rybník. pokud chcete, mohu sem pastnout to samé pro death/black/doom

top 150 thrash albums.txt (6312 B)
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    no ja Darkthrone nikdy nak nemusel... jediny, co muzu z black metalu, jsou Beherit a Burzum :D
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TRASHER: No nevím zda se lidé cítili podvedeni, ale Darkthrone měli na tohle extrémní názor a kapely jako Tiamat, Therion a třeba ty Death považovali za zrádce stylu i když si všichni normální lidé mysleli že je to přirozenej vývoj a právě posun dál. Tehdá is na to vzpomínám v rozhovoru přetisknutym ve Sparku se redaktor trochu nechápla když mu to tam Count nebo kdo řekl, myslím že pak byli oba trochu vulgární. Škoda že je to už asi nedohledatelný, asi bych si chtěl poslechnout co na to dneska říkají když teď hrajou švédskej punk :-) Tohle je i důvod proč se po první deathmetalový desce začali Darkthrone hrát black, aby se jako vymezili.
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    nemel jsem na mysli primo Death, ale tak vseobecne... mozna dnes platej jiny pravidla nez pred lety...
    jo, lidi se tenkrat citil zklamani a podvedeni, ale Individual povazuju za jednu z nejlepsich progresivnich desek, posun death metalu o hodnej kus dopredu, stejne jako treba Spheres od Pestilence... Death je opravdu skoda, chtel bych moc slyset jak by diktovali dnes a kam by mozna dokazali tenhle styl posunout...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TRASHER: Ještě poznámka, Střapák z Intervalle Bizzare k tomuhle támatu vždycky řekne že melodie ja na nic :-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TRASHER: Tak víš jak to myslel - posun od prvních desky Death Scream Bloody gore k Individual Thought Patterns je zcela zjevný a někdo to může brát jako zradu "pravého" death metalu, někdo to bere jako vývoj. BTW týhle kapely je strašná škoda, na koncert ve Slavii nikdy nezapomenu ! No říct jak má znít správněj death metal to fakt nedokážu posoudit když vezmeš jak různorodé kapely s různorodou muzikou se tam řadějí.......
    TRASHER
    TRASHER --- ---
    ale tak spravnej death metal by mel bejt melodickej, nebo to uz neplati?
    a zpevak by mel bejt na nahravce trochu utopenej, aby hlavne vynikla hudba...
    aspon se to v devadesatejch tvrdilo...
    PETJU
    PETJU --- ---
    Ja si tedy dosti vychutnavam Ensiferum - ano, s Jariho vokalem.
    Parada. Libi moc.
    PETJU
    PETJU --- ---
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Ale jinak fajn, A Blaze of Northen sky byla super deska, vysrat se na death metal, začít hrát rychlej punk a tvrdit že Death zradili metal protože jsou melodický to bylo hustý :-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Oni ještě existujou ? Jsem naposled slyšel Total Death a pak jsem myslel že se rozpadli. Asi začnu ten metal zase sledovat když už jedu po letech na ten Brutal Assault.....
    PETJU
    PETJU --- ---
    Co vy na Darkthrone vlastne?

http://leteckaposta.cz/102624301
    PETJU
    PETJU --- ---
    LOJZA: Jari to neni ale nezni to spatne ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam