• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:

ono to je tezke, kdyz o tom clovek pise sam. Nechci, aby to vyznelo jak strohy clanek na abyssu (ten lonsky byl proste lepsi a opakovat stejny typ clanku aj letos byla podle me chyba) a taky nechci, aby se to zvrhlo ve vycet kapel a o kazde basnit to ci ono.

Na druhou stranu nevidim problem v tom, kdyz kapela odvedla dobre vystoupeni, proc to nezminit. Nijak si nejsem vedom toho, ze bych vyzdvihoval vsechny kapely (teda krom vecernich bloku a samozrejme GOJIRY :)) ). Je to spise vypis toho jak bylo zahrano.
    Nejlip to maji kluci z marastu, tech tam byl uz od stredy hromada, ktera zaplnila lavici v pivnim stanu a kazdy si neco do clanku pise, to se pak dobre cte :).

P.S. - Ucelem festivalu bylo prodat bez rozdilu vse. Jiste me nenavidi desuplni fanousci skupiny GORGOROTH ve svych temnych dusich a jeste temnejsim spodnim pradle. Ta skupina nehraje nic zajimavyho, tak na ni proste jebu. Ensiferum a dalsi by si mozna neco zaslouzili, ale, kdyz mi to nema co rict, tak k tomu nic nereknu :)
    jo a - nic proti abyssu, sem tam tam tvorim hudebni plky taky, ale aktualni clanek z BA se mi priste nelibil.

jen tak naokraj, najde se tu nekdo, kdo vystoupeni golgoloth sledoval a neposlal se po nem?

dik za reakci
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    DEFILA: Tak aby bylo jasno, že to od začátku čtu. Spoustu těch věcí cítím stejně - hlavně se zvukem a chybějící pochvalou pro těch pár vystoupení, kde se to opravdu povedlo. Fesťák supr, o tom není pochyb. Akorát zkus nechválit úplně každou kapelu, to už zníš jako hudební kritik (kterého jediným úkolem je pomoct prodat bez rozdílu vše).
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    a konecne den posledni a zaver festivalu... cteni z brutalu je u konce -
    Brutal Assault - den třetí

uvitam jakoukoli zpetnou vazbu ;)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    DEFILA:
    myslim si, ze zbytecne prutahy, ale sam s tim nic nenadelam, tudiz cast druha je k precteni zde
    Brutal Assault - den druhý

vesele cteni :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Mě spíš sere, jak přehodili Sepulturu o den dřív. Si vemte co lidi co tam jeli na ně až na pátek a vono nic... Na ty další změny už trochu lepili po areálu, ale málo (hodil jsem jim to jako feedback do ankety). Takže takhle jdu do toho prostoru jak jsou pódia a najednou si řikam "proč hrajou Sepulturu" a najednou koukám, poskakuje tam negr a jsou to oni. Fakt mě to nasralo, protože měli úžasnej zvuk a já jich viděl jen posledních 5-6 songů a navíc hrozně z dálky a přede mnou dav.
    MXL: Mluvil jsem hlavně s Miraiem. Potkal jsem je tam jednou v pátek večer a pak ještě v Praze na after party. Dokonce jsem si i trochu procvičil japonštinu ^^ Pohoda týpek... Dr. Mikannibal mi přišla že je dost mimo. Ale na pódiu řádí dobře.
    Mirai řikal, že minulej tejden hráli jinde a měli víc času, tak hráli i starší věci. Tady dostali 30 minut, tak si nemohli tolik vyskakovat. Jo, trochu to zamrzelo, že hráli de facto skoro jen z posledních dvou alb.
    KRUTAK
    KRUTAK --- ---
    Necrophagist se prohazovali s již zmiňovanými Mnemic, kteří, dle vyjádření organizátorů, uvízli v koloně.
    MXL
    MXL --- ---
    JOHN_BEAK: ...tak Tebe jsme videli s trickem i klobouckem a nakonec jsme se vsi silou ovladli, abychom Te ve jmenu Satana o suvenyry neokradli :)) Sigh samo vynikajici, skoda, ze se nedostalo i na vic avantgarni kousky s piankem a prevladli jednodussi blackovy kompozice...Jak byla kapelka osobne?Ten cernej andilek se sagem by si zaslouzil vic pozornosti i v soukromi. Povidej, prehanej :))
    DEFILA: ...zmena programu u Necrophagist nasrala celkem dost lidi, ale me se to nakonec nedotklo, protoze hrali mezi Sybreed a Mnemic, tak jsem si je uzil...dikce jako Carcass a melodika starych nemeckych kapel ale Kreator, Protector, Sodom plus neskutecna sypacka...pro me jeden z vrcholu festivalu. Spousta lidi nadavala na zvuk, ale kdo byl v kotli a slysel to z podia, mohl byt max spokojeny :))
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    tak zaciname, zminena je warm up party a prvni den. dalsi clanky budou nasledovat, ale dnes uz opravdu nemam sil, spal jsem malo, takze pokracovani bude asi az zitra(a doufam, ze vyjde spolecne se sobotnim dnem)
    jinak, vi nekdo z hlavy s kym se prohazovali NECROPHAGIST? ja si za boha nevzpomenu a v poznamkach to nikde nemam, jen si pamatuji jaky meli zvuk :)), fajn cteni

BRUTAL ASSAULT 2010, WARM UP/1. den
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Brutal byl přiměřeně brutální. Thor budiž pochávlen. Chcalo jen minimálně.
    Pokud jste viděli týpka s vietnamskou čepicí podepsanou od Sigh (rozsypaným čajem), tak to jsem byl já.
    DBEAT2HELL
    DBEAT2HELL --- ---
    sháním LPs a EPs starejch švédskejch death mlátiček, klidně i repress. Jestli víte o nějakým bazaru, bláznovi co se toho chce zbavit apod. sem s tím!
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    PHOBOS99: Mě spíš bere heaven's Venom od Kataklysm. Taky leaknutý (resp. nahraný z jejich MySpace).
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    the final frontier od iron maiden už leaklo
    PETJU
    PETJU --- ---
    LOJZA: Neni zac.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    PHOBOS99, PETJU: Díky.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LOJZA: bylo to poslední album mekong delta
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Než spadla DB Nyxu, kdosi tu linkoval nějaký progresivní thrash.
    Šlo by to pls nahodit ještě jednou? Nebo alespoň interpreta + album, já už si to dogooglím.

Díky.
    PETJU
    PETJU --- ---
    PETJU: ..necht.. ;)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    HEAVYN: Tlustý metalačky přeci.... AGRO !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam