• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    JOHN_BEAK:
    jj :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    HEAVYN: Kurňa, to jsem fakt něco prošvih >_<
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    je potreba to sem dat :)
    YouTube - Septic Flesh - Persepolis
    http://www.youtube.com/watch?v=Wam4t9Kam7c
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    plky o koncertu SEPTICFLESH tentokrat na Payo

METALGATE SEASON ENCLOSURE 2010
    HAPPPY_MAAN
    HAPPPY_MAAN --- ---
    CEJN: no me zas napadla jenom Brujeria
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    CEJN: E..? Nemůže to být třeba Debauchery?
    CEJN
    CEJN --- ---
    Cau,muzete mi pls pomoct? Pamatuju si na kapelu jmenem Bruchery,nebo tak nejak a to je prave to,uz nevim,jak se to pise. Dik za pomoc..
    MXL
    MXL --- ---
    SSOGE me na koncerte taky nenadchnuli, ale videl jsem je i v lepsi frome...nakonec folklorni soubor zaujal alespon tou predelavkou od Dead Can Dance ;)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    HEAVYN:
    jo, ssoge me nebavili taky, ale u lidi to odezvu ma
    kazdopadne slecna postupem casu nabira cim dal vice na objemu a nosit kostymky, do kterych ma o 20 kilo vic, nelahodi oku .-)
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    SSOGE me nebavili, nejak se mi to slejvalo, ale ocenuju ze dokazali tolik nastroju pustit dohromady aniz by se to nejak kopalo.
    Ac me Septic flesh v mladi minuli, dostal jsem echo, ze jde o kvalitu a rychle naposlechl posledni album a i pres strevni problemy vyrazil. Zvuk, jak pise MXL, prvni dva songy zastreny, pak se to trosku zlepsilo, ale herci super, po dlouhy dobe kapela, kterou jsem kdysi neznal a bavi me. Letos to pro me byl po Bolt Thrower jasne nejlepsi metalovej nater.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Trochu mě mrzí, že jsem tam nešel. Peněz málo a kámoška mě překecala, abych místo toho šel s ní na Tarju. Snad se to vyplatí.
    MXL
    MXL --- ---
    DEFILA: ...osobne mne zpozdeni nijak nevadilo...co se tyka zvuku, tak vsichni vime, ze Abaton umi kapelu slusne pohrbit..tentokrat jsem trpel asi jen prvni dve skladby, stali jsme na prostredku klubu a celkem to slo...i kdyz objektivne vzato porad podprumer...Na BA jsem si SF taky tolik nevychutnal, ale tentokrat jsem si prisel na svy, protoze tyhle Reky posloucham de facto od vydani Ezoptron...proto by me zajimalo, proc uz starsi skvosty nehrajou...mozna to souvisi i s jejich prejmenovanim ze Septic Flesh na Septicflesh..
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    MXL:
    jo, atmosfera SF vyborna, ale -> diky SSOGE cca 35 minut skluz (humus...)
    zvuk - zase jsem par mesicu v abatonu nebyl - tudiz zvuk extra humus :) jsem to lovil, kde to slo, ale vokaly jsm nechytal 100% nikde od zadne kapely. Navic "kaslajici" repro ze zacatku SF mne radost neudelaly vubec (ale zarazeni Virtues of the Beast jako druhe skladby a hned na to narvat Communion je proste kulervouci vzdy a vsude :) )
    a atmosfera v klubu je pro SF mnohem lepsi nez otevrene pole predloni na BA.
    nikde jsem nevidel SF merch... vsude jen Metalgate cosi
    ale lidi krute malo, to je pravda
    MXL
    MXL --- ---
    ...vcerejsi koncert Septic Flesh v Abatonu naprosto luxusni, zvuk na pomery klubu ok...podle ocekavani hrali predevsim z Communion a Sumerian Demons, s vyjimkou jediny starsi veci, a to titulni z Revolution DNA...bohuzel se zda,ze na starsi tvorbu zanevreli a nazivo prezentuji jen preci ponekud jednodussi skladby ze soucasny tvorby....ale to urcite nevadi, skladby jako Persepolis, Red Code Cult nebo Anubis nazivo vytloukaj mozek z hlavy...jednoznacne skvely koncert, jen bych ocekaval trochu vic nez cca 200 fans...btw. Seth je opravdu Satanem posedlej maniak :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    hoj, sorac za ot - z duvodu moru prodam lupen na MetalGate 2.10.

[ OFFERINGNABÍZÍM: Listek na METALGATE 2. 10. 2010 Abaton / Praha / 200 CZK ]
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MEPHISTO: byl to koncert s největší návštěvností (700t-1,6mil)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KINGFISHER: málokdo nezná Monsters of Rock, se mi líbí ty záběry, jak tam stojej kordony fízlů, který moc dobře ví, že když se těm desetitisícům metlošů zachce tak je umlátí čepicema:)
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    16.10.2010 - 16.10.2010 (23:59)
    CR - Praha - Praha-Blanice

fanoušek Blanice fest Praha 16.10.2010 - Bandzone.cz | Kytary.cz – hlavní partner
    http://bandzone.cz/fan/blanicefestpraha

16.10 Blanice, vstup:30,-Halalí, Gutalax, Shampoo Killer, Lanienamentis, Amok, Pothead,
    START:17:00
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam