• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    nepredpokladam, ale kdyby je nahodou nekdo neznal, tak Annihilator (spis technickej thrash metal, USA) :)
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    Nechce nekdo 1 listek na Annihilator dnes do Retro Music Hall?
    MOSQUIT
    MOSQUIT --- ---
    Sobota 30.10.2010

Klub Bažina, U klubu 63/2, Praha 12 Komořany
    http://www.bazina-klub.cz
    [ Bažina-klub na konci světa.. ]
    DEFILA
    DEFILA --- ---

Plkani a blaboly aneb report z brnenskeho koncertu DARK TRANQUILLITY, INSOMNIUM, BELLIGERENCE

tentokrate pro PAYO
    vesele cteni :)

dojmy od "kolegy" na abyssu jsou k precteni zde

BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KINGFISHER: No metal je rozhodně extrémnější muzika (tedy před 30. lety byla určitě) než se kdy do té doby dalo slyšet, daleko drsnější než pank a s extrémní muzikou je spojena samozřejmě extrémní image ....a za každou cenu..... vždyť fašisti ani nacisti nejsou jen lidi co netuší která bije a neznají jsou pobouřeni :-)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    někdy během léta jsem četl, že bude na podzim vycházet nové vinterland album a teď se mi nedaří nic vygooglit. nevíte o tom něco?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VITTI: asi jo, ale od tebe to nebude..
    VITTI
    VITTI --- ---
    KINGFISHER: :))) hele mladej...jeste zjistis vzivote takovjech veci...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    CARTMAN: nevim, já tenhle bordel moc nastudovanej nemám..

BLAAZEN: no to ne, ale nepřijde mi, že provokujou za každou cenu jako pankáči třeba..
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KINGFISHER: mimochodem orlice neni fasisticky symbol. Symbolem fasismu je svazek prutu... ale nacismus si s fasismem plete asi tak 99 procent populace takze no stres
    VITTI
    VITTI --- ---
    KINGFISHER: tak poslouchej Helenku Vondrackovou..ta je urcite proti takovejm zlejm vecem jako je metal ;)
    achjo...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KINGFISHER: Metaláci jsou jako konzervativní ? Vždyť třeba texty o válce, smrti a náboženství jsou pro některý lidi hodně provokativní. A nejednodužší cesta jak se zviditelnit a provokovat je začít song slovy Auschitz the meaning of pain a úspěch je zaručen, všichni jsou na tohle téma strašně přecitlivělí a ani nemusí číst celý text a už jseš fašista i když je song o smrti a ne o politice ani náboženství. Pentagram z mečů kde je na pozadí orlice + lebku s helmou wermachtu utrhají ti ruce jaký budeš mít úspěch - jinak celkem častá součást image trashmetalových kapel osmedesátých let.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BLAAZEN: tam jsem koukal, než jsem se optal tady a sice je tam napsáno, že se náckové nejsou ale víš jak.. zeptej se Landy jestli je nácek, to víš že to zapře.

VITTI: jo a hlavně pankáči jsou už svou podstatou hrozný provokatéři, což bych od metaláků moc nečekal.. chápu, že si berou na paškál náboženství, války, smrt, ale myslim, že třeba témata jako je genocida za 2. sv války by se neměli moc omílat..
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KINGFISHER: Nebo se kouknout na Wikipedii na internetu kde je vše vysvětleno....
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KINGFISHER: Stejně jako Motorhead....
    VITTI
    VITTI --- ---
    KINGFISHER: ale tak moc hloupou otazku?
    tak jo dobre...jsou to nackove treba proto nemaj problem vystupovat kdekoli na svete..podle me jsou nackove tim padem i sabaton.. maj dost pisnicek venovany armadam 3. rise...a sakra..tak to uz je asi nebudu poslocuhat :)))

btw. co je na wehrmachtu nacistickyho? ;) (snad mi ani neodpovidej..)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VITTI: no tak to asi ne, ale protože nevim, tak se ptám.

VITTI
    VITTI --- ---
    KINGFISHER: smarja...to snad nemyslis tuhle otazku vazne ze ne?
    ja myslim ze sex pistols byli regulerni nackove protoze Sid nosil triko s háknkrojcem..

achjo...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jak se to má se Slayer a náckama? prej to náckové nejsou ale na ebayi vidim trička s lebkama co maj na hlavě helmu wehrmachtu a taky ten orel nápadně připomíná toho fašistickýho... tak nevim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam