• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    MXL
    MXL --- ---
    SLOUGH: HSB budou jiste super, ale nejak nevim, co je na ty akci tak smysluplnyho...myslis ty neobolsevicky prednasky? :/
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    UZOVKA: HSB jsou genialni... uz par let je znam... kdo pujde neprohloupi a navic podpori smysluplnou akci!
    UZOVKA
    UZOVKA --- ---
    ESELVIRA: Heaven shall burn jsem měla tu čest slyšet na MoR a musím uznat, že jsou super!!! To mě snad donutí i jít na antifáckou akci:-D
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Pro mně nejkrásnější koncert v hale byla METALLICA v holešovický teď tušim Tesla aréně se Snake pit ( hadí hnízdo) pódiem na ledový ploše a lidi byly kolem na všech ochozech a když Lars bouchnul do bubnu, tak chlapům skákaly nohavice a ženskejm minisukně :))).
    MTHU
    MTHU --- ---
    PONCIK: V O2 Aréně to trpí hlavně kvůli kokotismu pořadatelů. Šacování jak na letišti. Ale zas se musí nechat, že je to přeci jen větší prostor a asi se bojej nějaký mely. A chápu, že třeba na GnR šacovali o to důkladnějš.:-)
    Z akustickýho hlediska to imho hodně záleží na zvukaři. Lidem v kotli je to imho jedno, tam se stejně všechno hádá, a lidi co chodí do těch zadních sektorů pro změnu nechápu :-)
    Na Kiss jsem byl v sektoru někde na úrovni středovýho tunelu a zvukově to bylo cajk. Na Beatfestu to totálně nedával zvukař. Zbytek jsem absolvoval v kotli a tam těžko můžu něco kritizovat :-)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    BLAAZEN: No ta arena opravdu - jakej pán, takovej krám ))). Já tam byl loni na Scorpions a taky jsem z toho neprděl blahem )(. Tohle mělo být venku to do haly nepatří, jak dlouho ta akce trvala ?)).
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PONCIK: Teď kámoš říkal že kapely OK ale Sazka je prý nejdebilnější prostor co se dal vybrat, ani pivo jsi tam nemůžeš vzít.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Byli včera ty SLAYER & MEGADETH ?) A jakou to mělo šťávu ?)).
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    LOJZA: lol
    PETJU
    PETJU --- ---
    LOJZA: Smutna zprava..

Zadnej odpocinek, poradne to tam rozbal, mistre!
    VITTI
    VITTI --- ---
    LOJZA: rest in peace...to už nikdo neumí napsat česky ani hovno? je čestina vážne tak chudej jazyk?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Zemřel Scott Columbus, bubeník Manowar.
    Rest in peace. Byl to mistr.
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA: ja bych i jel
    NYSSADAMOSKINOS
    NYSSADAMOSKINOS --- ---
    AMAEBA: Jo tahle akce, to bylo parádní! Death Angel i Suicidal Angels to výtečně hraje, zbylé dvě support bandy taky dobrý.. bezvadná akce :) Jen ten dav mohl být větší...
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    kdo pojedete sem?

ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    haha, dementni prago concert pekne prodela.)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    estli byste nekdo chtel listiky ted na slayer...
    [ OFFERINGNABÍZÍM: 2x listky na slayer a megadeth / 1200 CZK ]
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    a me silene plky o Devinove koncertu

AEON ZEN, THE DEVIN TOWNSEND PROJECT
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam