• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    SEPHIRA_6
    SEPHIRA_6 --- ---
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Ahoj, predem se omlouvam kdyby to sem nepatrilo, ale snad me neukamenujete a prispevek tu nechate :)
    Nabizim 4 listky na System of a Down do Berlina 15.6. - duvod prodeje je nemoznost ucasti na koncertu kvuli zkouskam a prijimackam. Cena za jeden listek 2250Kc, mozne smlouvani. Zajemci prosim piste na mail luk.pekarek@gmail.com
    PS: pokud byste tuto nabidku rozsirili mezi sve zname budu vam velice vdecna :)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Jo tak na tyhle kluky se začínám těšit :) V pátek!

YouTube - ‪Kanál uživatele ACCEPTTUBE‬‏
    http://www.youtube.com/accepttube#p/f/0/yOwCqkUmags
    LUKY
    LUKY --- ---
    PHOBOS99: To je zběsilé otagování :D
    A díky za ten viking metal. Šlo to dobře tak si to jdu poslechnout.

DEFILA: No...vypadá to, že vážně živě nehrají.
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    jinak z Brna to tu asi nikdo necte, ale kamosi Brutally Deceased hledaj koncert v Brne na 1.9.2011 (day off v ramci tour), takze zahrajou za cestak.. "Co se týče podmínek tak potřebujem klasicky pujčit nástrojovku od lokální kapely (Kytarovou a basovou bednu + základ bicích) a nějakej cesťák tak 1200,- bude uplně v pohodě. A aby někdo udělal poctivě promotion po Brně no aby přišli nějaký lidi......"

sám jsem tou dobou mimo republiku a není to tady komu svěřit mi přijde. leda snad nějaký metalpunx, ale pokud vím, tak united crusties s pořádáním sekli a pro loser crew to asi nebude to pravý vořechový..kdybyste někdo věděl, tak pošta

jo a BTW, Žlába (vox BD) je po létě zpěvákem v Heaving Earth a na kytaru tam bude hrát Jarda Šantrůček z Imperial Foeticide..
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    LUKY:
    Roka Hassa Radio je vyborne album....
    rad bych je dal nekdy nazivo, ale vzhledem k tomu, ze maji spoustu hostu na nahravce, tak se to asi moc nepovede
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LUKY: super, už to stahuji.

takhle jsem to našel otagované na stránce, kde bývají tak 2 - 3 tagy u alba

industrial, experimental.black.metal, electronic.black.metal, hungary, avantgarde.black.metal, symphonic.black.metal, folk.metal, black.metal, avantgarde.metal, metal, jazz, neoclassical

:D
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    Legend - Fröm the Fjörds

LeteckaPosta.cz Sdílejte Posílejte soubory leteckou poštou - Poslání souboru - Zde nahrajte svůj soubor
    http://leteckaposta.cz/985082237

kdyby s tím byl problém, zkusím to dát někam jinam
    LUKY
    LUKY --- ---
    PHOBOS99: :-D to je silene, ale ted tu melodii nemuzu dostat z hlavy. Hodil bys to prosim nekam?

Mne ted zaujali Thy Catafalque
    YouTube - ‪Thy Catafalque: Köd utánam (HD) (Official Video)‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=CVVfuGuolD0

tak je pripadne muzu na oplatku hodit nekam ja.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    viking metal z roku '79 O_O

Legend - Fröm the Fjörds

YouTube - ‪Legend - The Wizard's Vengeance‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=bvv7gu0UKd0

kdybyste měli zájem, tak by to možná mohl nějak někam nahodit :)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PHOBOS99: To bylo pošťouchnutí, prostě mě zarazilo jak někdo po poslechu City nebo Heavy as a Really Heavy Thing může říct že je nejlepší Alien. Je mi jasný že je to věc názoru. Tvrdší rozhodně většina death metalu neni, brutálnější ano.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    BLAAZEN: většina death metalu je mnohem tvrdší než SYL .)

a ano, muzice z toho "objektivního hlediska" (to je to, k čemu je potřeba si něco o hudbě přečíst/naučit se) moc (resp. vůbec) nerozumím; z toho subjektivního ale ano - prostě poslouchám, co se mi líbí a neposlouchám, co se mi nelíbí .D
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PHOBOS99: Zjevně muzice moc nerozumíš :-) Neni ani tak tvrdá jak SYL mají být, protože to má být "nejtvrdší kapela na světě"
    LOJZA: Já to beru jako další jeho desku, na nějaký vývoje seru
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    tak nějak jsem propadl tomuto albu

naprosto výborný heavy metal + trochu power (ale nezní to vůbec teple .) )

ale co je na tom albu úplně nejlepší je text (samotný obsah + hraní se slovy) a neuvěřitelný zpěv.

album je vlastně taková "space opera" o vesmírném pašerákovy (nebo snad těžaři), který při útěku před imperiálními loděmi ztroskotá na planetě, kde ho jakýsi profesor napustí sajrajtem, který z něj udělá napůl Vargra (takový lidem podobní psi :D) a stane se vůdcem této nové rasy, která pak dobyde vesmír.

jediné, co tomu albu musím vytknout je, že by kytary imo měli hrát mnohem agresivněji
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    Ahoj, nabízím lístek na Metalfest Open Air, cena 700, info v poště.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    BLAAZEN: mně zase příjde výrazně nejlepší :D
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    BLAAZEN: Já to zatím vnímám jako výpověď o tom, co se v Devinovi děje, nad čím přemýšlí. Ki, Addicted!, Deconstruction a Ghost jsou 4 díly jednoho konceptu. Celé to možná vynikne až s tím posledním albem. Líbí se mi, jak to jde nahoru a dolu, od meditace na pobřeží až po roztříštění lebky cheeseburgerem. Líbí se mi, jak to Devin dává dokupy. Myslím, že když si člověk prochází nějakým duchovním vývojem, dostane se do fáze, kdy nějak musí integrovat to "dobré" a klidné s tím "zlým" a divokým. Připadá mi, že v těch albech to je. Jakoby do té hudby dával Devin svoje mentální CVčko :)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    A co říkáte na nové Deconstruction ? Zdaleka mě to nebere tak moc jako Addicted! Ocean Machine z těch "nedrsárren". Spíše bych řekl průměr jako třeba Ki.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PHOBOS99: IMHO Určitě asi nejhorší věc, je strašně slyšet že už to Dewin dělal z povinosti.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LOJZA: od SYL si určitě pusť Alien
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam