• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    PETJU
    PETJU --- ---
    PSYCHOUSEK: Not Found

The requested URL /bandzone.cz/mordotua was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

:/
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Potřeba dema se stala silnější než naše dlouho udržovaná tajemnost, a tak jsme se rozhodli zpřístupnit světu ukázku naší tvorby. Na http://bandzone.cz/mordotua lze dopřát uším sonické pohlazení našimi líbeznými melodiemi, které se snoubí s tklivou lyrikou pojednávající o lásce, něze a přátelství. Při výrobě jsme ctili DIY étos, domnělé nedostatky je tedy nutno vnímat jako umělecký záměr. :)

RETUSHE
    RETUSHE --- ---
    retushe | Masters of rock 2011-14.7.-17.7.2011 – rajce.net
    http://retushe.rajce.idnes.cz/Masters_of_rock_2011-14.7.-17.7.2011

tady pár cvaků, jsou to spíš takový opilecký momentky,ale něco z kapel se taky najde :)
    RETUSHE
    RETUSHE --- ---
    JOHN_BEAK: ta pagan aliance me mile překvapila, moc to neposloucham, ale fakt mě to bavilo. a co bych ještě vypíchla tak to byli audrey horne v sobotu, někdy dopoledne (zabijácké), pecka..jezdime uz asi 7 let a tohle bych řekla byl jeden z nejlepších ročníku. příští rok výroční 10tý ročník, tak jsem zvědavá co bude tahoun ?:o)
    MXL
    MXL --- ---
    JOHN_BEAK: ...no s Amorphis uz se poznavam asi dvacet let...i kdyz jsem je na MoR nevidel, predpokladam, ze se vystoupeni neslo v podobnym duchu jako loni v Plzni s Orphaned Land...celkem se mi to i po 4 albech s Tomim Jousenem libi, prestoze se chlapci zacinaji opakovat...zato kdzy zpival Pasi Koskinen, bylo kazdy album jiny a kapela mela vetsi kule podle me...ale porad nadprumer i dnes...Arkonu jsem taky parkrat videl...Masha je spravna pohanska vlcice :))
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Já tam jel hlavně na Moonspell a Finntroll+Eluveitie a kromě nich se mi opravdu hodně líbili jen Rhapsody of Fire. Z mně neznámých pak Arkona.
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    no amorphis a hlavně mercenary by pro mě byli hlavními lákadli a trochu mě obě kapely mrzí.. am jsem naštěstí viděl na graspopu, ale mercenary ještě nikdy:o( snad se někdy brzo zase ukáží.. posloucham je už dlouho a baví mě hodně.o)
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    MXL: Amorphis jsem viděl jen půlku (ráno zkouška, vlak zpožděn) a byla to pohoda. Na Mercenary bylo hrozný vedro, tak jsem pozoroval ze stínu a taky není moc co vytknout. Ani jedno nemám naposlouchaný, takže jsem obě kapely spíš poznával.
    MXL
    MXL --- ---
    RETUSHE: ...moc rad bych tyhle dansky borce videl, zvlast, kdyz aktualni album natocili z puvodni sestavy jen dva clenove a uroven excelentni...doufam, ze se nekdy zadari...
    RETUSHE
    RETUSHE --- ---
    mercenary byla docela pecka :) amorphis jsem nestihala..
    MXL
    MXL --- ---
    ...videl nekdo na MoR Amorphis a Mercenary?
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tak pro mě nejlepší věci první dva dny Moonspell, Rhapsody a Finntroll+Eluveitie.
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    RETUSHE: Pro me to byla nejlepsi cast festivalu.
    RETUSHE
    RETUSHE --- ---
    co říkáte na brainstorm na masters?:)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    MoR zatim dobrý :) Moonspell překvapili playlistem.
    HALELUJA
    HALELUJA --- ---
    Dám vstupenku na Masters Of Rock 2011, ale dnes v Praze na žižkově.. nemůžu jet :/ 606304444 stačí sms
    STRIGA
    STRIGA --- ---
    Kdo tady jede na Brutal v pátek z Prahy?
    PETJU
    PETJU --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam