• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    MEPHISTO: taky nejsem, ale ty sóla a kytary vůbec a imo i zpěv jsou bezva, BEEEEZ-VA
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PHOBOS99: nejsem moc speed / heavy posluchač...ale tohle mi přijde jako tuctový speed, který hraje 90 % scény..navíc ten "kulervoucí" vokál....ble.

imho
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    Titan Force - Blaze of Glory - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtSUzm_T4Q

luxus
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    můj 3 letý synovec byl nadšený z mého mp3 přehrávače, tak jsem mu ho půjčil a dal tam negura bunget. hrozně se mu to líbilo! akorát když začala jedna tichá pasáž, tak si stěžoval, že to nehraje, tak jsem mu pustil mayhem - live in leipzig a to i kýval hlavou do rytmu :) prý se mu nejvíc líbí jak zpívají, ale i hudba je dobrá :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    hunrocknroll
    Cool Head Klan-Növesztem a hasam (Zalaegerszeg 2011.04.01.) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=-epOCsGuDZg&feature=related
    RAV
    RAV --- ---
    EWENICA: tomu sa nedivim, madarcine nemozu rozumiet ani madari... :-)
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    jo ja tyhle vzdycky prznim. :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    EWENICA: parada díky!!
    ti magyari sa píšu Kerecsen Sólyom
    madary mne tetkom narychlo napadaj Ektomorf, hun-cigoše,,
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Ukrajina - Viter
    Maďarsko - Dalriada, Niburta, Kerescen Soylom
    Polsko - Percival Schuttenbach
    Chorvatsko - Stribog, Oganj/Ogrev (ještě nemají nic venku a není jasné, které jméno to bude)
    Slovinsko - Brezno

dál nevím. :)

Jo vím. Crua teď vydá další album, hehe :D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    nemal som na mysli rozbor spominanych dvoch zalezitosti, ale dajake jim podobne min okoukane kapelky, ktere netecou aktualne každym kohoutkem... proste volaky polsky, balkansky rusky folk, mín krve, dajake klidne i multiinštrumentalné...
    ..ked sme už u nazorech, tak mne Arkona sklamala, novy album je šit a jejich turnaje dachde na zapade su onicem, prinajmensim dementne komercaky ala nightwish...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LOJZA: prevratny to ale nebylo nikdy :)... pri tom uvodu toho videa sem byl taky skepticky ale pak u tech jednotlivych pisni uz tolik ne... kazdopadne poslechl jsem si to a na prvni dva poslechy mi to prijde jako dobry kalsicky koncept... mix rychlych i rytmickych i pomalych.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    CARTMAN: "even bigger amount of folk instruments"... how impressive :/
    Hlavně aby ta muzika byla poslouchatelná. Podle traileru mi to upe převratný nepřijde ;)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Nevim, se mi Goi, Rode, Goi! líbilo víc.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ARKONA - Slovo Teaser | Napalm Records - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HsgSsyu3W2M

ten prheled nevypada nejhur
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EWENICA: ha... novy album... stahuju ale jeste neslysel... co na me dychne? :D
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    A najdi si Arkony novy album Slovo, zaplavilo internet. Akorat z nej na tebe spis jak Slovanstvi dychne neco jinyho, hehehe :)))))
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Arkona ted pojede tour po severni Americe. Spadla pod Rock the Nation, takze temer vyhradne na jejich pompeznich festacich a snurach. :) Nebo pokud za ne nekdo bude chtit dat vyssi sumu. Alkonost nevim.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ked sme už u toho folkmetálu,, ja by tužil už po dlhom čase po poslechu volakých krásných slovanských talentok z tejto oblasti,, ala Alkonost, Arkona atd...
    odkažte ma prosím nekam k ich smerom...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam