• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    AJFEL
    AJFEL --- ---
    LUKY: máchat foťákem ?? neposlouchatelný video ?? :D :D
    lepší to snad už bejt nemůže, zvuk i obraz celkem kvalita, chtěl bys tam mít filmovej štáb? navíc od 2 metrovýho člověka vpředu =P ne kvůli kameře ale kvůli mě lidi stejně neviděli (ne fotaku troubo a rozhodně jsem s ní nijak nemáchal) k čemu? bylo to docela unikátní vystopupení, ne řadovej koncert a taky kvůli těm kterejm sem tam zaclonil výhled :D ty chytráku
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak Blind guardian paradni, frontman vtipnej, kotel super, lidi zpivali, prostory na to kolik tam bylo lidi dostatecny, rikali, ze se nejspis vrati :o)
    LUKY
    LUKY --- ---
    AJFEL: Neni nic lepsiho nez v davu machat fotakem aby ti vzadu videli jen svitici displej a kvuli cemu? Kvuli neposlouchatelnemu videu nebo rozmazane fotce.
    AJFEL
    AJFEL --- ---
    Winter Masters Of Rock 2011 - Gamma Ray (+ Michael Kiske) "I Want Out (+ Outro)" HD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=njmt8i4zABQ&feature=player_detailpage
    LUKY
    LUKY --- ---
    REFLEX: Kruci, a to rikas teprv ted?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    v nedeli tu jsou Blind Guardian!
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    tyjo kluk na vozejčku byl v Berlíně na koncertě, i když tam hráli naši, dali mu cedko :) to musí být asi nějaký místní maskot :)
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    PHOBOS99: dával jsem včera v Berlíně v Kreuzbergu stejnou sestavu. Toxic Holocaust opravdu hodně potěšili, až jsem si musel zkonstatovat, že neni nic lepšího, než pořádnej oldschool thrash !I Am Disease naživo bomba ! Kvelertak už bylo jiný kafe, možná jsem nečekal takovej sesyp hned od začátku, ale musim přiznat, že zvuk byl taky někde jinde než bych u Kvelertak čekal. Po bezchybně nazvučenejch TH zněli ty 4 kytary zahuhlaně a jak píšeš, ztratilo se v tom hodně. Na konci podobná story, po koncertu se šli všichni kytaristi hlavně pozdravit s klukem na vozíčku co celej koncert strávil s náma v kotli přímo pod podiem. Klobouk dolů ! (Wolves like us pro mně nejvetší nuda, možná bych vyzdvihl basáka, jinak dosti podivnej kolektiv).
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHOUSEK: já jen jak sem koukal jak ste oblečení, hlavně na té profilovce zpěvák..:)
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    MEPHISTO: K SxE máme hodně daleko. :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    včera to bylo v matrixu super. toxic holocaust byli naprosto bezchybně ozvučený a jakože na albu to zní dobře, tak na koncertě zněli tisíckrát líp. kvelertak byli super, akorát se ztratilo hodně zvuků a melodií, co jsou na albu slyšet a přeci jen tak nějak definují kvelertak. nicméně energie v jejich hudbě zůstala a to je asi tak to hlavní. závěr koncertu byl luxusní - všichni kytaristi slezli z podia, 1 crowdsurfingoval a dva hráli mezi lidmi. Druhá kapela byla asi Doombringers a ačkoliv jsem je a o nich nikdy dřív neslyšel, docela dost se mi jejich vystoupení líbilo. jediné co mě nějak nebralo byla první kapela (Wolves like us ??).
    PELICULIAR
    PELICULIAR --- ---
    Připomínám že ve čtvrtek 8. prosince bude Chapeau Rouge hostit DEAD TOWN fest vol. 2 se Suffokate, Blind Witness, King Conquer + předskakujícími Smashed Face, Marina a Suffocate with Your Fame.
    Přijďte si užít pořádou porci metalu a core! \m/

DEFILA: Zde je můj pohled na pražskou zastávku The Decimation of Europe Tour s Decapitated, Aborted, ArchSpire a spol. ;-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PSYCHOUSEK: Český straitedge?
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    Dnes jsme na náš bandzone profil přidali novou nahrávku, konkrétně skladby "Vodka Philosopher". Můžete si ji poslechnout na http://bandzone.cz/mordotua.

Budeme rádi za kritiku a zpětnou vazbu, takže se směle podělte o své dojmy! ::)
    PETJU
    PETJU --- ---
    X WILD - SAVAGELAND - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HfHYEO_-n7Q

Nemel by nekdo, prosim, tipa na neco podobneho? Savageland od X-Wild patri mezi moje absolutni TOP alba..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ESELVIRA: fajn, votomdhle nevedel, vodtetka to buduto pouzivat;)
    RAV: jj, znamtotam,, tentokrate to bylo troska vodruky daleko...
    dikyvám
    _T_
    _T_ --- ---
    PELICULIAR
    PELICULIAR --- ---
    Ahoj, v neděli 27. listopadu bude Praha - Klánovice hostit koncert v rámci The Decimation of Europe Tour s Decapitated, Aborted, FleshGod Apocalypse, Cyanide Serenity & ArchSpire.
    Ve čtvrtek 8. prosince pro změnu Chapeau Rouge DEAD TOWN fest vol. 2 se Suffokate, Blind Witness, King Conquer + předskakujícími Smashed Face, Marina a Suffocate with Your Fame.
    Přijďte si užít pořádou porci metalu! \m/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam