• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    LUKY
    LUKY --- ---
    Nejdriv takove pranyrovani popovych produktu a pak sem soupnete video natocene na mobil ...
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    co to je za debata tady, smrt slabym
    BLACK WITCHERY - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Zsf4od1CMYo
    RAV
    RAV --- ---
    uz som ich videl 2x pred rokmi a davat 1500-2000 za listok sa mi uz fakt nechce... to radsej dam za 3-5 klubovych koncertov inych kapiel
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KINGFISHER: Jo taky jsem to viděl. Já jsem na nich byl na Slavii a to jsem proběhl ochrankou, takže zadarmo :-) Pro mě to byla must see kapela, kterou jsem viděl, na podruhý by mě to až asi ani tak nebralo, navíc jejich názory na kopírování.... fuck off odemě neuvidí ani kačku.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    LOPIK: no dobře, ale to neznamená, že když si metal přičichnul k mainstreamu tak je jeho součástí se vším všudy.. zase to byl počin lidí z průmyslu a těm kapelám to samozřejmě nevadilo..

BLAAZEN: je to nějakou dobu zpátky co jsem někde viděl video na youtubu kde lars ulrich o tom mluvil a říkal (jestli to myslel upřímně ví jenom on), že to nebyl zrovna nejšťastnější tah..

... a já bych na ně asi fakt nešel.. nic proti, poslechnu si to rád, ale že bych to nutně musel slyšet živě to ne...
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    aa sakra, nikdy jsem nedoufal ze by nekdy vubecprijeli, a prijedou zrovna kdyz nemuzu, achjo
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    BLAAZEN: Tak se přešaltuj na uTorrent, tam je všechno a taky zadarmo .). A myslim že MetallicA bude mít zase plnej barák-staďák ).
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Tak hlavně nechodtě na Metallicu, oni potopili Napster.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    KINGFISHER: Souhlasím, že nahrávací společnosti jsou jedno z největších současných zel.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tady asi někdo trochu zapoměl na éru hairmetalu. I metal bylo jednu chvíli to, do čeho se pumpovalo (a taky rýžovalo) nejvíc peněz..

S tím jestli ten kterej zpěvák umí nebo neumí zpívat nebo psát songy to nemá zas až tolik společnýho.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    JOHN_BEAK: a díky lidem co stojej za těmahle "umělcema" vznikaj věci jako ACTA a SOPA, protože lidi si ty sračky nekupujou, ale stahujou.. takže oni prostě maj akorát Rolls Royce, Ferrari, Lamborghini ale už jim chybí na toho novýho Bentleyho...

I don't want to live on this planet anymore.
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    KINGFISHER: Ale vždyť Whitney je po smrti.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    KINGFISHER: GaGa si to aspoň píše sama.
    Jako, Whitney celkem zpívat asi uměla. Tim to končí.
    Někdo umí skládat, někdo hrát. Málokdo obojí. Většina ani jedno :P
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MIRA_KA: to je jedno.. obě jsou to píče co patřej do stejný klece.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    je to měsíc zpátky co jsem šel na tohle:

For Ruin - Care of the Dead - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=t17dkzJrLm0

hráli skoro hodinu a měla ta celá show neuvěřitelnou atmosféru.. něco čemu se žádná popina s jakoukoliv světelnou show a obrazovkama nemůže přiblížit ani trochu.. a neni nic lepšího, než po akci pokecat se zpěvákem a vyjádřit mu svůj obdiv osobně (a zhulit se s basákem třeba ;-)) ) ...
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    KINGFISHER: Lady Gaga neni Whitney. A nelíbí se mi ani její hlas.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MIRA_KA: no jestli čekáš, že tady budem onanovat nad Lady Gaga a podobnejma hovnama, tak to jsi na omylu :-)) ... hlas neni všechno.. tenhle typ umělců je vytvořenej lidma v hudebním průmyslu.. vezmem ženckou co dobře vypadá a umí aspoň trochu zpívat (zbytek se dopiluje), napíšem jí pár songů, zavoláme do MTV a hvězda je na světě.. a už to jede hvězda XY má nového přítele, tady bourala v Los Angeles, opilá se vracela z pařby aniž by mohla chodit...

fuck yeah - work, buy, consume, die
    ---

... metal a všelijaký podobný fůze mám rád z několika jednoduchejch důvodů. Lidi co hrajou a poslouchaj to si na nic nehrajou, nic neni uměle vytvořený (a hlavně ten styl muziky má koule).. Když přijede do města cirkus s nějakou popinou, tak všichni jdou tak nějak protože jdou ostatní a aby pak mohli říct, že to viděli na živo a protože se to píše v novinách a tak.. a nakonec se ta popina hraje z playbacku a lístek stojí 50 eur :D ... to já radši jdu na něco co fakt hudebně stojí za to a koupim si tričko aby kapela měla na pivo.. a na tom koncertě slyšim opravdový nástroje (nemá smysl dodávat že to má mnohem větší náboj než nějaký komerční sračky) a potkávám lidi, co nemaj mozky zmrdaný těma hovnama co se jim tlačí do hlavy z médií..
    KOHOUT
    KOHOUT --- ---
    KINGFISHER: no oproti Whitney je underground i Metallica s Lou Reedem .)
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    KINGFISHER: Ale však taková "sračka" ta Whitney nebyla, nebo ano? Mně se její hlas moc líbil, a to že umřela, neznamená, že mě a tebe už nemiluje. I Will ALWAYS Love You!
    LUKY
    LUKY --- ---
    KINGFISHER: Jezkovy zraky, to je jak komentare na youtube.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam