• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    RAV
    RAV --- ---
    HABEAL: presne... narovnaj na stole a zmeraj medzi ramenami a dostanes to cislo tam

Zavolaj si na Brixton obchod a oni ti poradia velkost podla rozmerov - ak tam nemozes zajst osobne... obvod tej bundy musi byt vzdy vacsi ako ked sa zmerias krajcirskym metrom - tie miery tam je vonkajsie meranie

Ostatne si myslim, ze ten link punkshopu (a metalshop) co si poslal je prave Brixton, len o 600K drahsi... mam dojem ze metalshop berie od brixtonu
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    RAV: tak to pak díky... už ted tomu rozumím... :D i to S je trošku velký :D
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    RAV: ah, koněčne nekdo inteligentný.... :) takže nie obvod hej? :)
    ale akoby "proste predok"? :D
    RAV
    RAV --- ---
    HABEAL: no jo ale to je sirka v prsiach, ked je narovnana na stole... takze obvod je 2x to cislo... takze 5XL ma obvod v prsiach 140cm, co je na realny obvod cca 125cm
    Takze pre teba mozno aj S bude velke... si zajdi dakd edo obchodu - trebars v Prahe do adrea.cz (na webe moc nemaju ale maju siroku ponuku) alebo brixtonobchod.cz
    rozlicne metalshopy su casto zbytocne drahsie a mavaju obcas aj horsiu kvalitu...
    (http://www.brixtonobchod.cz/krivak-kozena-bunda-klasik-brixton-95 je za 3200Kc)
    PELICULIAR
    PELICULIAR --- ---
    Ahoj, tuto sobotu se v Dělnickém domě v Nymburce uskuteční finálový večer hudební soutěže Rock Nymburk 2012.

Rock Nymburk 2012

Všichni jste srdečně zváni!
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    RAV: mám sotva 60g, 175 cm... kolem pasu 65 a hrudník 80...
    bunda kožená "křivák" - ★ punkshop.cz
    http://www.punkshop.cz/bundy/p/bunda-kozena-krivak/
    někde je chyba.. asi kupuju na anorexie.cz... :D
    RAV
    RAV --- ---
    HABEAL: 5XL mam ja... a to mam 115 kilo
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    DEFILA: :( já asi tak.. protože si asi nevyberu jak sou hloupý velikosti... :D :(
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    HABEAL:
    maji smutny zivot bez krivaku :(
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    RAV: ale me příde blbý... že víc jak 5XL neprodávaj... a to mi je jen tak tak... co větší lidi jako já?
    RAV
    RAV --- ---
    HABEAL: Krivaky a bundy v US cislovani (L, XL,XXL...) su cislovane uplne inak ako tricka alebo kosele...
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    Ahoj, může mi nekdo doporučit E-shop na "křivák"? A ete jak si vybrat velikost... koukám, sem tam... a velikosti mi nevycházejí... nezdá semi že v 15ti mám 5XL :D
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Pro lidi z Jižáku
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    hosting obrázků img24.eu
    RAV
    RAV --- ---
    EWENICA: gratulujem...
    lineup je tam fajn...
    BEEBA
    BEEBA --- ---
    Zdravicko,
    na vedomi se dava vsem ochutnavacum panenskych blan, ktere uz jsou pohrbeny, ze sestava Antitrend Festu pro tento rok je kompletni..

[ Antitrend Open Air Fest 8 / festivalfestival / 9.6.2012 / CR - Jihomoravsky kraj - Zabcice u Brna ]

Photobucket
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    JOHN_BEAK: Dík moc, taky si ho držíme :-)
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    s predstihem francouzky ANTICORPSE 19.kvetna Praha Bazina - komorany (nelekej se,je to 20 min vlakem z hlavaku :)

AntiCorpse | Free Music, Tour Dates, Photos, Videos
    http://www.myspace.com/anticorpse666

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam