• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Hm, tak s ohledem na zkoušky musím i letos pustit Metalfest. Asi se na to příští rok vykašlu a nebudu to ani kupovat.
    Lupen na tři dny za božskou cenu 777 Kč, pošta.
    NIRA
    NIRA --- ---
    PELICULIAR: já jsem nakonec nebyla, protože jsem si doma zapomněla peněženku :.//
    PELICULIAR
    PELICULIAR --- ---
    NIRA: Já jsem na Grande Amplify v Rock Café byl.
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Ono kdyz se podivate na program Melodky, tak tam taky najdete zajimavy veci. A myslim, ze na jak kterou akci tam chodili/nechodili. My tam tesne pred zavrenim klubu meli 165 platicich. Ja tomu davam sanci, par z nas tam neco zkusi (asi i vcetne nas). Protoze jinak nevim, v Praze celkem bida. Bud moc drahy klub, nebo neni uplne user friendly. Takze bych videla to prubnout.
    RAV
    RAV --- ---
    EWENICA: to sme pochopili... program je ale desivy... ked tam prestali chodit metalaci kym to bolo metalove, tak teraz tazko...
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Ne, mam na mysli organizatory. Klub je sice multizanrovy, ale lze v nem organizovat i metalove akce. ;-) Je to byvaly Exit Chmelnice, prestaveny. Jsem celkem zvedava, jake to tam ted bude.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    EWENICA: Máš na mysli - "Jaro na Vinici"
    Úterý 22.5. v 18:00
    Vystoupí známý folklórní zpěvák

Jožka Šmukař a hosté.
    Čeká vás povídání o víně vážně i neslušně,
    moravská lidová muzika a ochutnávka vín

??
    EWENICA
    EWENICA --- ---
    Kdyby to nekoho zajimalo, doporucuju mrknout na http://www.novachmelnice.cz
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    úterý Chmelnice
    Prague Decimation v čele s novozélanďany DIOCLETIAN / Tiskové Zprávy / MarastMusic - Culture Extravaganza
    http://marastmusic.com/Tiskove-Zpravy/Prague-Decimation-v-cele-s-novozelandany-DIOCLETIAN

středa Brooklyn
    Monstrosity of Death / Tiskové Zprávy / MarastMusic - Culture Extravaganza
    http://marastmusic.com/Tiskove-Zpravy/Monstrosity-of-Death
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    NIRA
    NIRA --- ---
    JVCNC: to je fakt dobrá odpo:-D
    já du, tak kdo jde taky, ať mui písne do pošty na srazík. díky
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    kdybych to vedel vcera tak bych sel
    NIRA
    NIRA --- ---
    PELICULIAR: jdete dneska někdo?
    PELICULIAR
    PELICULIAR --- ---
    La Grande Amplify Tour 2012
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    SLOUGH: Přesně. Navíc si ten lupen na Brutal můžeš koupit třeba v listopadu za litr a když jet nemůžeš tak ho střelíš. Nebo vynechat 3-4 koncerty lokálních kapel a máš našetřeno na lístek na Brutal :-) Maji na to cca 3 měsíce, ať si daji stranou každej měsíc 500,- a můžou jet.
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    HALELUJA: porad jen ten chlast! jedou tam lidi poslouchat muziku nebo se jen ozrat??? myslim ze 1500 neni zas tak strasna raketa. Ja davam kazdy rok za listek na with full force 80 EUR. a to uz v prosinci. no ono je to jedno kdy protoze cena je uplne stejna porad az do zacatku festu. a vubec si nemyslim ze by to bylo hodne. za tri dny naslapane kapelama??? lidi vzpamatujte se. jak uz tu nekdo psal. rozpocitej si to na kapely. a v zivote se na zadnou z nich za tak malo penez nedostanes!
    HALELUJA
    HALELUJA --- ---
    a mimochodem 1500 za fest mi přijde vcelku dost. Taky si to dokážu rozpočítat a pracuju, tak to už neřešim..teda kromě dovolený (zkurvená práce), ale pro mě dřív a určitě i teď pro spoustu lidí je to dost peněz, protože lístek + cesta + předem nakoupenej chlast + předem nakoupený jídlo + nějaký to pivko vevnitř + i něco teplýho si člověk dá + + + atd prostě pár tisíc to klidně vezme ani nevíš jak a pak se každý kilo hodí
    HALELUJA
    HALELUJA --- ---
    TRANQUILITY: tak se tam uvidíme :D je událost?
    BLAAZEN: mě to nevysvětluj je to pro známý, který chtěj jet, ale prachy nemaj to je celý
    BLAAZEN: to máš dobrý.. my se někdy na ten fest dovnitř ani nedostali, když to nešlo přelízt :)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    DNES: Music city klub Českomoravská - švédští thrash/dead Bulletsize, podpoří je pražská death-grindová Lupara the widowmaker a Spreading Dread.
    Vstupné: krásných 79 Kč, které lze propít posléze na baru;) Takže v podstatě gratis;)
    Line up:
    20:30-21:15 Lupara the Widowmaker
    21:15-22:15 Spreading Dread
    22:15-23:30 Bulletsize

mno... a budu tam já:))).
    REDDI
    REDDI --- ---
    Finnland
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam