• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKY:
    LOPIK:
    Určitě a rád se kouknu jenom nevim proč každýmu tak děsně vadí to že si tam někdo něco fotí,pochopim tak u kapely co má zánět spojivek případně českejch podržtašek z produkce co se bojí že dostanou zvyjeb ti se obvykle o podobný piczoviny zajímají mě z pohledu řadovýho návštěvníka zajímá kombo zvuk/playlist/jak moc je narváno v sále/fronty na pivo/,obdobný kraviny jako co kdo kde fotí a nefotí nechávám přísavkám co se tímto živí.

LUKY
    LUKY --- ---
    TALPENNY: Kdyz uz spousta lidi nema na vstupne, proc jim jeste kazit zazitek z koncertu, na ktery tezce setrili, sviticim mobilem/fotakem?

btw: mrkni na [ FOTO z koncertů [ a jiných akcí, kde světlo dělá své ;) ] ] ... jedna fotka akreditovaneho fotografa zachyti atmosferu mnohem lepe nez dlouhe video divaka.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BLAAZEN: No skoro na každý akci se mi stane že tak dva tři lidi nedorazej kvůli tomu že jim z takovejch anebo makovejch důvodů nezbyly prachy,zřejmě jiná society to víš my prostý plebs žmoulající v umouněné levé ruce lahvový Argus a v sepraném tričku závistivě s kručícím žaludkem pozorující u merchu privilegované s čerstvě nakoupenými vinyly a drahými kořalkami v doprovodu chichotajících se děvčat v zánovních oblečcích z Nosferatu,žijeme v krutých časech :D
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TALPENNY: Rozesmálo mě to "v dnešní době kdy spousta lidí nemá pomalu ani na vstupný" :-)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WIKKTHOR: No v dnešní době kdy spousta lidí nemá pomalu ani na vstupný je tohle utopie stejně jako bys chtěl aby si všichni co něco žerou kupovali origo a nesosali to všude možně,exhibové,ženský etc. vždycky budou chtít videa/fotky který nebudou sice moc kvalitní ale budou je mít hned doma na hadru se kterejma pak budou masírovat od Rajčete přes Xichtboook,to jsou prostě lidi,tohle vnímám jak boj proti větrnejm mlýnům a stejně tak to pochopily i produkce co kromě vybranejch akcí proti tomuhle nijak extra nejdou,víš co je z tržního hlediska pro provozovatele festu takový několika tisícema lidí nasdílený video studentíka jak ho po zemi táhne styl ruce nohy ochranka a za nima jde další gorilka co má v jedný tlapě kameramanův Iphone a v druhý dotyčnýho vřeštící starou?Sebevražda,taková je prostě doba,přirovnal bych to třeba k Čechům co vstávají na dovolený v pět ráno aby si dali na lehátka k moři ručníky čímž je samozřejmě pro ostatní neranní ptáčata- hosty blokují,pekelně to sere personál,normální lidi ale nikdo s tim nic nedělá protože to škodí kšeftu a když je zprudíš tak ti nejenže už nikdy nepřijedou ale ještě dají na net dají takový recenze který další odradí,kšeft je kšeft:)
    WIKKTHOR
    WIKKTHOR --- ---
    TALPENNY: Neber to jako útok na tebe, ale na všechny ty dementy, který to tak dělaj. Jen s tebou nesouhlasím, že by na to měl právo někdo jinej, než ten, kdo si to s kapelou dohodl/zaplatil/podplatil nebo kýho šlaka co. Nelíbí se mi, že to obhajuješ byť jen, že by stáli vzadu. Ať si video koupí, pokud jej chtějí. V tomto ohledu existují nějaká autorská práva. Asi jako bys na výstavu obrazů šel s foťákem. To se prostě nedělá. Když se ti něco líbí, tak to projev tím, že za to zaplatíš a ne jen to, že se půjdeš kouknout na koncert a natočíš si to. Nehledě na to, že záběry na těch zařízeních, na která si to trotlové natáčí je opravdu kvalita rovna právě blitejm hovnům se vším všudy, tak k čemu je to komu dobrý? Vyvěsit to jako důkaz toho, že dotyčný byl na koncertě na xichtobichli? Primitivismus! Ještě bych snad pochopil, kdyby si někoho natočil někoho jak tam paří, protože to za to fakt stojí, ale natočit si jak hraje kapela...???
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WIKKTHOR: Viz níže vzadu jsou mi ukradený at si tam natáčí třeba vlastní přirození,zaplatili za lístek tudíž na to dle mýho mají právo týpky z produkce co nutily kluky co tam byli pod podiem ve třech brigádně aby lidem na koncertě brali fotáky za 70 Kč/hod. z duše nesnášim a dík svým poměrně bohatým zkušenostem z této oblasti považuju za zmrdstvo první kategorie co dokáže dík nesmyslnejm nařízením ochrance/pořadatelům který vydávají beztak jen proto aby nějak vykázali činnost a někoho nenapadlo že tam ty vepřový hlavy jsou úplně zbytečně zkurvit jak řadovejm pracovníkům tak návštěvníkům celej koncert/fest.Vepředu mi to taky vadí ale je mnoho pák jak zajistit aby dotyčný dotočil :).O zachycené atmosféře si nemyslím nic jelikož jsem na koncetě s fotákem v životě nebyl a nebejt ostatních nemám vlastně ani žádný fotografie z festů/dovolenejch to sis asi trošku spletl adresu
    WIKKTHOR
    WIKKTHOR --- ---
    TALPENNY: Musím v tomto s Lukym souhlasit. Jednak se na videa nedá koukat, dvak se nedají ani poslouchat. Není slyšet kvalitně ani hudby ani vidět pořádně, kdo je na podiu. Pokud si myslíš, že tím zachytíš tu atmosféru, tak to leda starou svraštělou piču. Navíc my prckové, co jsme přišli poslechnout hudbu a kouknout na kapelu naživo, jak jim to šlape, trochu nasát energie, kterou ta kapela naživo dá, z toho máme akorát displejema osvětlený hovno, protože čumíme do lesa svítících foťáků, takže z kapely je akorát zasraná koláž na displejích mobilů, tabletů a foťáků. Do toho ty ksichty, když do někoho vrazíš, protože mu posereš záběr nebo snad dokonce rozbiješ hračku, na kterou to točí. Kde je doba, kdy vyhazovači nemilosrdně šli po takových sráčích a za pačesy je vytáhly z davu a vykopaly z koncertu. Nezlob se na mě, ale pokud chci čumět na záznam, tak si můžu prostě koupit živák a nebo dokola čumě na YT, kde i ty živáky někdo nahraje. Schválně mi řekni, kolikrát se na takové video podíváš? ... Gorgorothu se nedivím. Na koncert se chodí poslouchat a pařit ne fotit, od toho tam jsou placení fotografové a kameramani.
    VODKASATAN
    VODKASATAN --- ---
    "Hey there,

Im looking for a show for the package; Obliteration (n) and Degial (swe) in Czech (Deathronation wont be part of the last section of the tour). The date I have for Czech is Tuesday 12th November. We are 9 people in the travel party.

Let me know if you are interested.

Cheers and thanks
    Daniel A//E"

OBLITERATION - "Goat Skull Crown" (Official Track) - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=Ufm0ZEMnZsI
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKY:
    Já to taky nemám rád ale co naděláš,jako když si třeba Gorgoroth v Praze řekli že pokud uvidí jedinej blesk jdou z podia?Pozérství
    LUKY
    LUKY --- ---
    TALPENNY: Nejde o to byt true nebo ne. U autobusu at se foti klidne kazdy. Jde o to, ze kdyz jdu na koncert a zrovna nechci byt s opilcema v kotli tak koukam akorat do displeju fotaku lidi, co se to snazi vyfotit/natocit.

PETJU
    PETJU --- ---
    TALPENNY: Klasa!
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKY:Hezké každej neni holt tak true jak ty Gandalfe,příště to těm dekadentum s telefonama určitě vysvětlíš já tu potřebu nemám tvojí glosu bych pochopil tak možná viz Brutal kde se tlupa negrů v tričkách s cenovkou fotí u Overkill busu,tady mi tyhle hlášky přijdou mimo peace

PETJU:
    Overkill- Come And Get It - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=y47qEIyzVFo

Ofc jinde,ale na časy mopů na hlavě a fistulí neni nikdy marný zavzpomínat :)
    PETJU
    PETJU --- ---
    Po strasne dlouhy dobe jsem si zase pustil Walls of Jericho a jako tohle je proste nestarnouci narez!

helloween victim of fate - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ToWpMiN5a3Y
    LUKY
    LUKY --- ---
    HABEAL: Docela dobre je last.fm
    Events in Czech Republic – Last.fm
    http://www.last.fm/events
    LUKY
    LUKY --- ---
    TALPENNY: Jo? Nikdo uz za tebou nebyl? To ze je to lepsi prumer, neznamena, ze je to poslouchatelne. Pro ilustraci jak to tam vypadalo, staci napsat, ze to byl kurva narez a vsichni desne parili.

Nerekl bych ani slovo, kdyby se tam delo neco zvlastniho.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LUKY: Fandové s tabletama v rukou mě neva pokud jsou vzadu takže nevadí opilcům s kelímkama v kotli a na kraji mezi kterými jsem se nacházel i já a vzhledem k tomu co jsou z koncertů schopný některý lidi pověsit na YT je tohle ještě lepší průměr,poslouchatelný to je,hitovka taky a pro ilustraci toho jak to tam vypadalo stačí tim pádem své sarkasmy můžeš směle směrovat jinam,)

HABEAL: Používám (vim,je to teplý :))Facebook,pokud si bookneš official stránky kapel tohle se ti nemůže stát navíc tě -pokud tam máš aspon tak tři metalově gramotný lidi- vždycky někdo pozve
    LUKY
    LUKY --- ---
    TALPENNY: Jen kdyby tam nekdo nemaval fotakem a neporizoval nekoukatelna (neopslouchatelna) videa
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    TALPENNY: :( sakra, už další koncert co mi ušel jenom kvůli tomu že sem nevěděl že je. Kde se to dá sledovat? :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Finntroll - Trollhammaren (Praha 19.9.2013) Nová Chmelnice - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=AY11dwXAmX4

Dobré to bylo,kdo nebyl prohloupil
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    KINGFISHER: Hhahda, to tam nevidis? Uplne jasny prece :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam