• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KINGFISHER: Z toho tu za cca minuly 3-4 roky nehráli snad jen ty Terrorizer. Neříkám ze je to spatny ale byly naslapanejsi lineupy s kapelama který tu nehráli věčnost, šel bych asi na ty Krabathor a Terrorizer, Red Fang jsem zatím viděl jen v malých klubech, na velkým podiu to muže byt zajímavý, nicméně jedu na trashovy Obscene, podtrzeny Eyehategod, Wermacht a Possessed, dost stejných kapel a pro mne zajimavejsich nez třeba August burn red a Amon amarth.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BLAAZEN: jako Red Fang, Terrorizer, Sodom, Misery Index, Down, High On Fire mi přijdou jako slušný uskupení... a je toho tam víc...
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    ANTITREND OPEN AIR FESTIVAL vol. 10
    14. červen v Žabčicích

Pořadí kapel // running order:
    BAND START FINISH
    Progeria Buffet (Aut) 13:00 13:30
    Dissolution (Cz) 13:45 14:15
    Nazareno El Violento (Mex) 14:30 15:00
    False Flag Attack (Ger) 15:15 15:45
    Dehydrated (Rus) 16:00 16:30
    Škoda 120 (Cz) 16:45 17:15
    Parental Advisory (Aut) 17:30 18:05
    Splattered Mermaids (Swe) 18:20 18:55
    Attack of Rage (Sk) 19:10 19:45
    Fleshless (Cz) 20:00 20:35
    Darkall Slaves (Fra) 20:50 21:25
    Rabid Dogs (Ita) 21:40 22:20
    Mincing Fury...(Cz) 22:35 23:15
    Parasitic Ejaculation (USA) 23:30 0:10
    VxPxOxAxAxWxAxMxC (Aut) 0:25 1:00
    High Purity 1:15 1:45
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KINGFISHER: Prave ze ne, krom Krabathor nic extra, naštěstí se vytáhl naopak Curby. Ale asi je to o osobních preferencích.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    slušnej lineup

Brutal Assault 2014 | Open Air Festival
    http://brutalassault.cz/cs/
    MALEJNOREK
    MALEJNOREK --- ---
    nekamenujte me... ale ted jsem narazil na jednu zajimavou pisnicku, neni to zadna tvrdarna ale necim me to zaujalo
    Nothnegal - Sins Of Our Creations
    https://www.youtube.com/watch?v=XGvO5h_KPNU
    KULICH
    KULICH --- ---
    HAWLIS: ja souhlasim, je treba se oprostit toho co nasledovalo, ale zacatky dobre...

KABÁT - Za trest ( ULTRA Metal Vol.1 ).wmv
    https://www.youtube.com/watch?v=L4Aveuk08us
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Za chvíli je to venku...

HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    TALPENNY: absolutne nic z toho nepopiram.. za me se da jeste poslouchat dole v dole, ale je to těžká hrana.. spíš go satane go, to ma jeste nejaky dobry pecky.. a pak věci před tim. poslední desky jsem ani neslyšel celý...
    me to co delaj nevadi, protoze to nesleduju.. at si kazdej dela co chce, kdyz mi to necpe do ksichtu. treba ho to saskovani bavi, tak je to jeho vec. ja si jen muzu povzdechnout, ze je skoda, co delaj neska za sracku..
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HAWLIS:
    Kabát je solidní zábavovka s vtipnejma textama a takovym tim devadesátkovym feelingem kdy prostě jelo bejt denně na kaši ale dostalo se to kam nemělo no,jezdí na to diskodementi z vesnice a Vojtkovo šaškování v muzikálech který považuju za megasračku pro vidláky mi prostě vadí,tady neobstojí ani obvyklej argument že čistě hudbou se neuživíš protože Kabáti si FAKT stěžovat nemůžou,je to dost podobná situace jako s OT Třema sestrama ta komercionalizace a úrověn posledních alb je taková že se to už prostě nedá.
    A nejlepší je MoP pro mě to tehdy bylo jak zjevení,druhý místo bych dal And Justice for.../RtL a třetí Black Album pak už bylo definitivně jasný že je to konec nic lepšího už potom z toho dle mýho ani vymáčknout nešlo:)
    LUKY
    LUKY --- ---
    HAWLIS: OK konec OT

Arakain - Amadeus
    https://www.youtube.com/watch?v=Ojy_gV0-dic
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    LUKY: bojim se, ze to bylo z hlavy toho cloveka, kterymu to ID patri.

ale konec OT..
    za mě ...and justice for all nejlepsi deska.
    LUKY
    LUKY --- ---
    HAWLIS: to se asi jen zapomnel odhlasit a nekdo to tam za nej napsal :) Chinaski prece nikdo soudny nemuze poslouchat
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    LUKY: jezis von se smazal jo .)) no psal mi ze posloucha dana bartu a chinaski... tak jsem nevedel proc...
    LUKY
    LUKY --- ---
    HAWLIS: Co napsal? Co napsal? :-)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PONCIK: a proc mi tohle pises? notabene v metalovym auditku?
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    PONCIK: tak ja neznam ani tvuj vkus, ani co znas od kabatu, ale jejich demo ktery je starsi nez prvni deska je pohodovej vesnickej thrash a jen rikam, ze je skoda ze v tom nepokracovali a hraji to co dnes, coz je fakt, ze se neda..
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    HAWLIS: Teď jsi mně rozesmál, KABÁT = hudba, Vojtek = zpěvák, 2:0 pro Tebe ))))).
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DELLAMORTE: vždycky si rikam, že je škoda že Kabát nepokračoval hudebně v tom co hráli před první deskou... Vojtek má hlas na takovýhle věci a hudebně by na tohle meli snad vsichni clenove .) škoda no.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    Momentálně ulítám na tomhle thrashovém zázraku:
    Annihilator - Alison Hell [OFFICIAL VIDEO]
    https://www.youtube.com/watch?v=pTYHYglem-M
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Kill Em All album od začátku do konce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam