• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    TALPENNY: Haha kluci zafungovali jo? :D Jsem koukal ze je dali na hlavni stage...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BLAAZEN: Zvláštní ročník,jedna z top kapel Combichrist to jsem nečekal teda.Krabathor je zpátky každopádně
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TALPENNY: No tohle chápu, ja a moje okolí vyrůstalo spis na Krabathoru, nez Benediction, horn skull tričko měl snad každy, stejne jako kazetu Lies a Cool Mortification, koncertu jsme zažili nepočítaně, takze je to pro nás nostalgie a hvězda cislo jedna.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Jako já si vůbec při tom šílenym line-upu nedovedu představit kolik bude lidí :D
    A korunu tomu dali když je na main stage Krabathor místo Benediction v tý garáži bude asi TROŠKU pres
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    Jen tak nahodou, kdyby se nekdo chtel svezt zitra na Brutal autem z Prahy (moznost se svezt i zpet v noci), tak mam jedno volne misto v aute. Vyjezd kolem pul ctvrte odpoledne.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Nechystate se nekdo ve stredu odpoledne / vecer z Praglu autem na Brutal?, nechce se mi tahnout se sockou, tak bych se svez, benzin klidne zaplatim celej to neni problem. Pripadne piste do posty.
    MATZX
    MATZX --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ROCKSMITH Audrey (10yrs old) Plays Guitar - War Ensemble - Slayer - 97% ロックスミス
    https://www.youtube.com/watch?v=kFd2Mi2FTzs#t=53
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KINGFISHER: holky pěkný, oblečení sedí jen rámcově a jen někde
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    SLAVNAR
    SLAVNAR --- ---
    TALPENNY: na moru me zajimali jen behemoth... a to mi za celej fest nestoji. videl jsem je loni na BA a cekam, ze se ukazou nekdy brzo ve vidni. tam si zajedu na plnohodnotnou show
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SLAVNAR: To přežiju :)

Á propos jak se líbil MoR?Za mě výborný-lidi v pohodě jak policajti tak místní žádný antipražský výlevy který jsem vzhledem k lokaci čekal víceméně automaticky,Sabaton mizerie ale lidi jim tu stejně všechno odpustí,Behemoth výborný,Arch Enemy to samýi když to mohli trošku víc protáhnout -Alissa je pastva pro oči i uši lol-Helloween taky okej(malej palec i za tu kondolenci ohledně čtyř válečníků po Hindůkušem od Němců bych to nečekal teda ),celkově za mě ano a jestli bude u nich vývoj line-upu pokračovat timhle směrem dál další povinná akce po BA na světě
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    beru,)
    DNCZ
    DNCZ --- ---
    1x volnej vstup na Masters of Rock, prvni vyhrava
    SLAVNAR
    SLAVNAR --- ---
    TALPENNY --- --- 18:57:50 4.6.2014 - dagoba nebude
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER