• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ...tak se přiznejte, koho z vás v tom vlaku potkala? :-)

Eva Turnová: Metalové inferno | Plus
    https://plus.rozhlas.cz/eva-turnova-metalove-inferno-9054263
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    cus, dete nekdo v zari na liturgy do underdogs? myslim ze to bude pekne :)
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    PERMONICK
    PERMONICK --- ---
    7. 9. Brno - Of Feather and Bone (US) // Sedimentum (CAN) // Autophagy (US) // Gutless (AUS)

Of Feather and Bone (US) // Sedimentum (CAN) // Autophagy (US) // Gutless (AUS)
    https://www.facebook.com/events/1011496550026682
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ELHO_CID: láska, Bůh a halucinogeny jsou jasnou volbou :)

A navíc Napalm Death tu hrají snad 2x za rok
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Kurnik, ted kukam, ze jsou proti Napalm Death. :( No uvidim, jak bude nalada.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    zkoumam https://open.spotify.com/playlist/2gPj5boPDxS2wMDe9ReP5v?si=03edefe762e94202 a objevil jsem zajimavy "hidden gem" a na jejich vystoupeni se tesim. Church of the Cosmic Skull. To bude hodne relax na konec :D
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Čau, vypadl mi jeden kameraman na Brutal Assault. Umíte někdo s kamerou a máte chuť jet na Brutal pracovně? 2k / den. Hoří to. Prosím zájemce o telefonní číslo do pošty, zavolám. Dík.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    THINWHITEDUKE: Zeal and Ardor počítám už mezi ty profláklé. Ty ostatní tipy okouknu, díky.
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    ELHO_CID: Kromě toho, co zde zaznělo (Anaal Nathakh, The Ocean a Russian Circles) bych určitě doporučil Zeal & Ardor. Taky ne úplně čistý metal, ale pro mne letos jeden z hlavních taháků. Jinak asi Bell Witch, Gatecreeper a Converge
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PHOBOS99: Jeden z nejlepsich zazitku co mam z poslednich let na BA byl Devin Townsend. Taky to neni prisne vzato metal, ale skvela muzika a show na jednicku.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    HAWLIS: To mame podobny, taky Chci slyset nazivo Anaal Natrakh a Derricka Greena.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ELHO_CID: z těch "neprofláknutých" určitě Russain Circles. To je v podstatě můj headliner. Hodně se těším na The Ocean a zvedavej sem na show Nordjevel a Brand of Sacrifice. Nikdy jsem taky neviděl Anaal Nathrakh, tak snad si najdu čas alespoň na kus show letos. Z těch profláknutých Dying Fetus, Belphegor (bohužel hrají proti sobě...), pak Nile, Dismember, Krisiun, Sodom, Obituary, Meshuggah, Marduk. Vlastně se hodně těším na Sepulturu, baví mě celá deska Quadra z roku 2020. Takže pár tipů, co bych rád viděl já.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ELHO_CID: carpenter brut, není to metal, ale je to parádní show
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Na Basin jsem tu dostal dobre tipy, mate nejake tipy na "hidden gems" pro Brutal Assault?
    Running order / Brutal Assault
    https://brutalassault.cz/en/running-order

Ja prijedu na Tribulation a vydrzim az snad na Carach Angren, pokud neodpadnu fyzicky. Mezi tim je par show, co mam v planu, ale krome tech proflaklych nevim, na co jit.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Když jsme u Cavalerů, bavily Vás některé ty jejich sólovky?
    Za mě ty první dne moc! Inflicted a ta druhá Blunt Force Trauma si vždy pustím s extrémní chutí a vždy se těším na něco nového od nich. A nic po tom už mě tak nebavilo.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    JOHN_BEAK: Přesně, zivak, nebo cover je minimálně pro mě zajímavější
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Zrovna z toho tracku mám rozpačité pocity. Víc mě bavil cover od Khold přeložený do norštiny.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    YENICK: Asi došly nápady... proč bych si pouštěl to samý jak před 30 lety když to navíc zní téměř stejně ? Proč není jen remaster, vyčištění původní nahrávky ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam