• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Zajímavé, když si to tu tak čtu, jako kdybych byl na někom úplně jiném...
    Takže teď trochu jiný názor, založený na přímé zkušenosti. Sám jsem totiž absolvoval hned několik jejích seminářů, takže vím dobře, co se tam dělo. Žádné přepínání. Enerdžy cítí Petra Schwabe bez problémů. Drtivé většině lidí, která k ní přišla s nějakým problémem, bylo pomoženo. Jo, pokud se tam někdo objevil jen tak z hecu nebo zvědavosti, mohl být lehce zklamán...
    Jeden podstatný detail, který mohl uniknout - Petra Schwabe není alikvotní zpěvačka, ale léčitelka a šamanka, která nepořádá koncerty alikvotního zpěvu, ale pomocí různých technik zpěvu léčí (a rozhodně to není jenom "operní" zpěv, ovládá výborně kargyru...). Při léčení ale přece nejde ani tak o to, zda zpívá čistě, jasně, harmonicky, tak aby to netrhalo uši (i mě to přijde, že zvukově se o žádný zvláštní zázrak nekoná). Jde tu o to, jak to funguje. Věřte tomu, že setsakra dobře.
    Jeden dotaz na závěr, který se automaticky nabízí, je důležitý zvuk, nebo to, co je za ním?
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    TABRIS: jj alikvotni zpev je o harmonii... a pro mne taky o uvolneni.. a ne zadnem prepinani...
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    Jo je asi vyslouzila v opere... hlas ma silnej ale terapi bych od ni nechtel... stacilo kdyzjsem stal par metru od ni kdyz zpivala...
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    KORAL_9: sice tam pise ze pohladi po dusi ale podle toho jak jsem ji slysel zpivat tak spis vyzene vsechno zle z tela svim vymitacskym hlasem:) ale jsetli to citis dobre tak dotoho jdi... je to urcite zajimava osoba...
    KORAL_9
    KORAL_9 --- ---
    Nekdo mi poslal doporuceni i na Petru Schwabe ... http://alikvotnifestival.cz/
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    a tady zase nějaké brno info
    GOMCHEN
    GOMCHEN --- ---
    Tož po delší době zase v Praze:

DADKA
    DADKA --- ---
    TABRIS: Myslis, ze to je cele spievane?
    KORAL_9
    KORAL_9 --- ---
    LUNGPA: MAOK se obcas vyskytne i v Praze ... a myslim ze to stoji za poslech ... me se to dost libilo ... :-))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Na co pyramidy, kdyz mame Vitkov?... ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak si tu na u nás v kotlině taky nějakou vyzpíváme ????
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    alikvótním zpěvem samozrejme!
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    No, a jakpak si asi myslíte, že postavili pyramidy?!
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    TABRIS: já myslím že yo...
    přece všichni tvrdí že existuje jak zvuk tvořící (vesmír) tak zvuk níčící...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    STUART: Ty jo to jsou akce, udelat 2 veci najednou... :(
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    No a pozvánka do třetice,
    Den otevřených srdcí aneb zpívání a (sebe)léčení zvukem s Tashi Deley,
    v neděli 18.12. od 17 hodin v A Centru, Vítkova 10, P8 Karlín.
    KHANDOMA
    KHANDOMA --- ---
    Tak, když už se tu trocha začlo spamovat (aspoň víme, kde se, co děje :-), tak posílám taky jednu pozvánku - na úplňkový koncertík v Brně:

ELZA
    ELZA --- ---
    No mozna na druhou pulku, to asi smysl ma...ale nevim, jak chces:-)

STUART_HAMPLE: ne ne to "slavne zpivani v metru:-)" je tady to: http://www.dp-praha.cz/obrazky/90014/koledy.jpg :-)

DADKA
    DADKA --- ---
    ELZA: chcem sa opytat, do kedy to asi bude trvat a ci ma zmysel tam chodit, ak by clovek dorazil okolo 19.00?
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    to je to slavný zpívání v metru nebo něco jiného?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam