• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja taky chystam vypravu do brna a do kabinetu mozna..ale o vikendu.. a jeste presne nevim, kterej.. ale kdyby to sedlo, byla by to skvela vec..
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    super, taky se hlásím :-D
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    JJ u tebe je to v pohode-ja ted jedu na tyden pric ale az se vratim uzem domluvit zpivani-dovedu i vic lidi-znam jich par kteri umi gobre kargaru a jine... uz jsem je parkrat organizoval-jen prostory obcas problem delavaji... Zatial!
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LORIMUS: super, u nas doma je docela dobra akustika, ale jestli navrhujes jiny misto nebudu proti....
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    Brno je zlatá loď-jestli chces skrku tak te seznamim s vezuvem-a muzete si zazpivat(klidne se pridam kdyz bude fajn prostor)....
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    JINDRICH: doporucil bych ti si s nekym zazpivat, ono se to tezko popisuje a navic kdyz zpivas s nekym kdo umi alikvoty, tak se muze naladit na tvou frekvenci a pomoci ti vyloudit alikvotu, bohuzel knihy neznam, jsem samouk
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-))))
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    Neumim vubec. S čim pak mi poradite začít? co si mám přečíst a tak? diky.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    VEZUV: to samy plati i mne, videl bych to spise na spolecne nalazeni, improvizaci a vedeni z vrchu
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    SHKRK:
    PAKOK: jsem z Brna, a čas si, když to bude trochu možné, udělám. Akorát nevím do jaké kategorie pokročilosti se mám zařadit:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    pro info...moc jsem to zatim neprocitala:
    http://www.hlasohled.cz/cze.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: to ti lehce púřeložím do kočkovštiny:

$ráda bych si zazpívala, ale osobne uz zádné sešn organizovat nehodlám$.
    comprende?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: Tomu úplně nerozumím. Nejdřív se ptáš, zda by šel někdo zazpívat a vzápětí napíšeš něco ve smyslu že se ti znovu setkání už nechce organizovat.
    Jestli to ty co se už hlásili nebo o tom uvažují nemate?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    je tu nekdo z brna kdo by si zasel zaspivat???
    LALINA
    LALINA --- ---
    místo ani pokrocilost nejsou tak zajimavy a dulezity, jako terminy.. z vlastni zkusenosti vim, že to je kamen urazu nejedne akce... uz jsem zkusila za posledni 3 mesice udelat dve setkani u me doma, ale nasel se jen jeden clovek, kterej si udelal cas..ostatni taky jako desne jojo, ale holt maji zajimavejsi priority.. me to vcelku nevadi, ale uz se me nechce zkouset to do tretice .-))

PAKOK
    PAKOK --- ---
    VEZUV: Lalina je z Proseka.
    jste pokročilí nebo spíš míň? Ne že by to bylo důležitý, ale zajímavý :-D
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    VEZUV:
    LALINA:
    bych si sel taky zazpivat:)
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    LALINA: Ahoj, já bych zašla, ale odkaď jsi?
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    ...neboli kouzlo okamžiku
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PAKOK: Problem je v tom, ze zrovna alikvotni zpev se vzhledem k velkemu frekvencnimu rozsahu jen velmi velmi spatne nahrava. Pripocti k tomu to, ze alikvotni alternativci obvykle nedisponuji nejlepsi studiovou technikou a dostanes duvod, proc je vetsina alikvotnich nahravek tak slaba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam