• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    mno mel bych asi doplnit nejake info: zpivat se tu muze max do 22:00 ale to je vazne max. Zitra by to bylo mozna aji lepsi, at stihnu sobotni zk., myslite ze to pujde nejak zkombinovat aby to vyhovovalo vsem???
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Vidim to nejdriv tak od 8. Nebo sobotu.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    teď to po sobě čtu.....myslela jsem jedno v kolik hodin...a doplňující informace ...nejlépe po půl sedmé
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    ahoj, já jsem raděj pro ten pátek - tedy zítra večer jedno kdy. Sobota se mi už tak nehodí.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Napiste mi na vas do posty kontakty (mobil).

Takze spis v patek nebo sobotu?
    Me by asi o neco lip vychzel patek vecer...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    whaaa tak doufam ze to nepadne kvuli mne... kdo se teda hlasi krom lorimuse????
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    oj! ja muzu na ten vecer jak bylo psano.... driv jsem busy
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LORIMUS: souhlasim:), takze v sobotu si dame sraz treba v luzankach??? Navrhnete kdy, ale v 18:00 bych mel jit na zkousku, takze nejak driv prosiiim...
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    Ja jsem pro! v patek by to mozna bylo lepsi ale myslim ze oba terminy by sli... jen misto---mozna u skrka kdyz bude souhlasit.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Halo brnaci!
    Jak by jste mohli chteli zaalikvotit tento vikend - konkretne patek vecer nebo sobotu?
    Mihnu se na chvili Brnem...
    Tak se tesim.
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    No, ze zacatku to tak fungovalo. Ale ja myslim, ze pres vsechny esoussky kecy se neda uplne eliminovat hierarchie ve skupine, muze se vyvinout i velmi subtilne a nevedome, kazdopadne tam je. My jsme to brali mozna trochu nasilne rovnostarsky.
    Radka tak nejak prirozene inklinovala k direktivnejsi metodam, i kdyz to bylo spise na nevedome bazi. Nicmene je to uz pres cca dva roky, co od nas odesla. Janek je sice organizacne zrucnej, ale zase se neciti byt uplny tahoun a nebavi ho, kdyz to visi vsechno na nem - coz mozna vetsina nasi grupy nejak podvedome ocekavala...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    GOBERS: Taky mi neprijde, ze by to mela byt prekazka. Ale je asi dobry mit neco jako uzsi kolegium, ktery veci planuje a premysli o dalsim vyvoji/programu a ostatni se zapojuju a ucastni se akci.

STUART_HAMPLE: A jake byly role Radky a Janka? Mel jsem dojem, ze ten smer urcuji docela oni.
    LALINA
    LALINA --- ---
    nevim moc proč tomu říkat problem? veci se dějou a všechno plyne...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: Ja to zatim (mozna spatne) vnimal tak, ze se prave kvuli direktivnimu vedeni a rekneme klasicky hudebnimu zamereni oddelily TD od alikvotniho sboru. Takze me to, co rikas, ani moc neprekvapuje, v takovehle volnejsi strukture je ten problem predprogramovany.
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    To je prave to, ze nikdo...respektive vsichni
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    STUART_HAMPLE: A kdo Tashi tahnul dopredu vlastne? Tedy ptam se na stav pred agonii.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    STUART_HAMPLE: A to je smutne... proc to??
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Sorry, ma ted trochu spesny zivot, bo jsem se zrovna prestehoval a tak v nejblizsi dobe to asi nevidim uplne schudne se zpivanim...
    .
    .
    .
    .
    .
    Jinak vyveste cerne prapory, musim vam oznamit smutnou zpravu. Navzdy nas opustila alikvotni grupa Tashi Deley (Taši Delé). Dohodli jsme se neprodluzovat zbytecne agonii, od naseho posledniho verejneho vystoupeni beztak uplynul uz bezmala rok a nic noveho na obzoru nevidno. Budoucnost je vzdy nejista, ale ono beztak neco vyplyne...
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo, me taky
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: nechci mluvit za ostatni ale toho 1. by se mi to hodilo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam