• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    zvu vas dne sdo yachtu kde zazni nejen alikvotni frekvence
    ELZA
    ELZA --- ---
    Ahoj kamaradi a pratele alikvotniho zpevu. Kdo jste si oblibil, slysel, ci vubec nestihnul poznat Wolfanga Sause, tak vám posilam pozvanku na petidenni akci s timto zpevakem. Muzete se zučastnit týdne s alikvotnim zpivanim v Podebradech. Je to v týdnu od 24 do 29.brezna. Více se můzete docist na www.overtonechoir.eu
    (http://www.overtonechoir.eu) nebo se me zeptejte.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    HLAS DOKOŘÁN

Nedělní Souznění

- Rozeznění hlasu vede k rozeznění celého našeho těla,
    a tím i k jeho hlubšímu uvědomění.
    Jsme-li ve svém těle vědomě, umíme lépe naslouchat jeho moudrosti, a učíme se tak lépe rozumět sami sobě a tedy i ostatním

- Souzněte s čistotou alikvotních tónů, osvěžte si základní
    techniky alikvotního zpěvu a hry na nosní flétnu
    - Prociťte sílu samohlásek a kouzlo improvizace za doprovodu
    netradičních hudebních nástrojů (shruti box, sansula)

- Máte-li, vezměte si sebou i různé hudební nástroje (fujary, flétny, rytmické nástroje apod.) obohatíme naši hlasovou improvizaci i jinými barevnými zvuky

Večerem s Vámi souzní:

Monika ŠRAMLOVÁ, dipl.um. - absolventka Konzervatoře J.Ježka, zpěvačka, hlasový pedagog, vedení zážitkových seminářů zaměřených na práci s hlasem a poznání sebe sama skrze vlastní hlas

Kdy ?: v neděli 10.2.08, v 19:30h

Kde ?: A Centrum,
    Vítkova 10, Praha 8, Karlín

Zpěvné: 100,-Kč / studenti 80,- Kč

Kontakt: mobil - 732 405 282
    mail - hlasdokoran@seznam.cz

* * * nechte hudbu vstoupit do Vašich dní * * *
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    taktez diky vsem, konstalace byli vazne skvely i kdyz jsem s tim zpivanim moc nepocital... mno ona nekdy spontalni domluva neni naskodu:)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LORIMUS: Slibuju ze nekdy prijedu driv a necham si od tebe dlouho povidat o troubach, vis o nich hodne.
    Party byla moc fajn. Rikal jsem si, ze jsem takovy fajn spolek lidi nepotkal v Praze, zrejme abych si takovych setkani vic vazil a nepovazoval to za neco vsedniho.
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    Diky vsem party byla vyzne skvela! uz delsi dobu jsem si tak pekne spontalne nezaznil.... Aloha Aumakua vsem
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    739664830 - pavlinka
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    VEZUV: ja to pochopil uplne stejne :-)
    Poslete mi nekdo do posty mobil na nekoho, kdo bude urcite na miste, prosim. At mam kontakt mimo nyx... Diky
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    tak a teď si v tom musím udělat jasno...seance se odvolává, ale přesto můžem přijít, přesto že ty tam nebudeš, to znamená že se v podstatě neodvolává?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    vitani jste v podstate kdykoliv
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    vsak prijdete pozvanych je vicero lidi, ale bohuzel se nejspis nezucastnim...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    SHKRK: To neni dobrej vtip :-) Uz jsem dal vedet kamaradum co pojedou do Brna taky, ze bych je mohl vzit sebou.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    heledte, bohuzel tu zitrejsi seanci odvolavam, skocilo mi do toho neco dulezityho... at to teda neni na honem
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    SHKRK: LOL, toto pouziju jako vymluvu, pokud dorazim treba v deset :-D
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    tak to nemusime hrotit... kdo chce necht prijde... staniz se co stat se ma :D
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    VEZUV: Přijď, rád tě uvidím. A nemusíš za sebe ani ručit :-)
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    no přece jestli příjdu....co jiného:)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    VEZUV: Proc za sebe nerucis? to me zajima? :-D
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    já se raděj nehlásím, šak víš jak to dopadlo posledně, navíc za sebe neručím:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam