• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    DARJEEL: zas mesic budu nabirat co jsem za minuly tyden ztratil:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SHKRK: vyblil se dostatecne? =)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, rikam, transformacni po vsech stránkách..i co do pocasi .-)

no copak se nemuzeme v Brne sejit na podzim? pada teda náš oumysl uplne? co na to brnenská sekce?

ja tam jedu na dalsi akci 11 - odpoledne - jinak dopoledne bych mohla a navecer taky... jeste ted poladit ten nocleh...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: he:) vubec nevim, ja nakonec dojel na urobora:) ... bylo to paradni rozlouceni s letem:) a presne tak se stalo ... dnes uz je podzim:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: mluvili jsme v kuloárech o seslosti v Pakárně .-) jak to vypadá?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KATHAKOMBO: no loni na Nových Hradech , kde jsem Hykese videla a slysela poprvé, ve me zustal desivej dojem práve díky Kořínkové a velkýmu vedru v sále... ale vedro by se dalo :-))
    Tentokrát jsem mu (po dobrém dojmu z diskuse) chtěla dát dalsí šanci, když jsou z neho vsichni tak odvaření :-) jenže kdyz ohlasili prestavku a odložení a mela bych hodinu cekat .. a zahledla jsem pricházející prekladatelskou megastar, celej ten lonskej zazitek se mi pripomenul a odesla jsem v klidu, s vedomím, že tohle fakt vzdávám jaksi..omluvitelně :-)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    jj, minuly tyden byl opravdu plny transformaci:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: jo ta hele, kočko, jak jsme mluvili v metru vcera, tak ja jsem to tedko rano v práci zkusila nechraplavě a udrzet hlas vejš a uz tam místo tý cirkulárky zazněla ta něžná fletnička, jupí .-)))))) díky, ses dobrej ucitel:-) aspon pro me:-)*
    LALINA
    LALINA --- ---
    jinak jeste chci dodat, že me celej ten fest ( prekvapive i ta diskuse v sobotu dopoledne, na kterou jsem uplne zazracne vybehla primo z postele a nelitovala jsem:-)) prinesl i hodne vnitřní práce, myslenek , podnetů a "objevů"... opravdu sousto výživné a dobré jak pro tělo, tak pro duši a nakonec i pro ducha(mám-li to vubec takhle hloupe rozdelovat .-))
    fakt velý Díky Radce a všem kolem festu, je to hrozne dobrá a zaslužná vec, co dělaj.
    KATHAKOMBO
    KATHAKOMBO --- ---
    Bylo to dobré, Stimmhorni příjemně překvapili, bylo to mnohem lepší než jsem čekal. Překlad byl ale jednou z věcí, která mi to občas kazila. Jak Vlastimil Marek na diksuzi, tak paní Kořínková při Hykesově koncertu byli přímo otřesní.
    Wolfgang byl výborný jako obvykle, i když mám dojem, že je škoda, že je takový solitér. Loni když s ním hrál ten druhý chlapík, bylo to mnohem lepší. Hykes mne trochu štval, ale nevím jestli to nebylo spíš vinou paní Kořínkové. Polyphonion výborný, na hosoo už jsem neměl energii a razil k domovu. Možná jsem dobře udělal, jak vidím. Ale celkově opět výborné.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Tak jsem rád, že jsem se tam setkal tváří v tvář s ELZOu, Lorimusem a STUART_HAMPLEm. Jsem po 3 seminářích docela unavenej, tak zítra do rachoty :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak krome osvedcených jistot: Sauss miláček a Polyphonion, me velmi prijemne prekvapilo duo Stimmhorn , chlapi fakt hodne dobrý, ty jejich alpský nastroje taky vyborny...
    Hykes.. odloženej s hodinovou prestavkou pred poslednim koncertem a pry opet prekladatelskou hvězdou Kořínkovou.. to jsem fakt nezvladla a dala se zbabele na ustup k domovu .-))) a jeste ke vsemu to bylo BEZ slibovaného intermezza s Lotharem Bergerem, coz me dost mrzelo, pač toho jsem jeste v akci nikdy nevidela, jenom na ty besede a pusobil na me dost dobre.
    Transmongolia .. oni mi tentokrat prisli uplne takoví..mno jako by celej víkend ve dne v noci v Praze pařili a flámovali:-)))))) trochu me "zklamali". Ale jinak jsem byla rada, ze jsem na vikend zustala v Praze.
    taky i kvuli lidem, s kterejma jsem se tam zase po case videla.. fakt moc prijemny to bylo.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Pozvánka (spam)

16.09.2008 (úterý) 18:00 — 21:00
    Vlasta Marek - Kurz alikvotního harmonického zpěvu
    Esoterická čajovna Světluška, Brno
    http://cajovna.svetluska.cz/program

Text pozvánky:
    Zázrak lidského hlasu 1.
    Vlasta Marek

Seminář, Přednáškový sál

Kurz alikvotního harmonického zpěvu ve dvou částech:
    O tom, jak zpěv léčí, povznáší, zduchovňuje. Překvapivé, ale užitečné informace o tom, že hudba léčí a zpěv uzdravuje (každý máme v krku léčitele a šamana zároveň). Ukázky zpěvu různých kultur. První instrukce k alikvotnímu zpěvu.

Vstupné: 130 Kč
    V předprodeji od: 01.09.2008 pondělí
    LALINA
    LALINA --- ---
    aha..ony jsou tam vlozeny dva zajimavě se tvarici oddechové tajmy..no tak to joooooo
    LALINA
    LALINA --- ---
    mno, snad radsi jistota, nez nejaky zarikavani nejakyho mongola..ja ho nevidela, ale slysela jsem nejaky "pomluvy" :))

na fest se tesim, hlavne na ty akce, co jsou zadarmo.. hlavni koncert mi prijde neskutecne dlouhej, asi bych nevydrzela tak dlouho ani na zadku....
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Trosicku me mrzi, ze festak je uz tak rok dva spise sazkou na jistotu, ja bych spis uvital neco noveho, neotreleho, vice experimentalniho... kazdopadne jestli mi vyjde cas, pujdu se mrknout, uz jen proto, abych potkal nektere sve stare zname...
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    [ Pražské znění – alikvotní festival / festival / CR - Praha - Novoměstská radnice ]
    Festival „Pražské Znění“ je již tradičním místem setkání zájemců o alikvotní nebo také harmonický zpěv. Letošní ročník obsazením největších světových alikvotních es aspiruje na mimořádnou alternativní hudební událost roku.
    TVX
    TVX --- ---
    ELZA
    ELZA --- ---
    cocka: www.alikvotnifestival.cz, promin, ze odpovidam pozdejs....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam