• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    klub pro zpěváky ale i ty co by chtěli zpívat, nebo se jenom chtěli dozvědět o co vlastně jde (i když tohle bude asi těžký napsat, pokud jste nikdy nezkusili/neslyšeli)
    rozbalit záhlaví
    LILY
    LILY --- ---
    BROZKEFF: Jéé, to se mi hodí, je to zrovna jediný listopadový víkend, který taky můžu. :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Jsem pro to udělat v Brně další skupinovou seanci,
    osobně můžu až v termínu 15./16.listopadu.
    ELZA
    ELZA --- ---
    Ahoj, po delší době sem dávám zase nějakou pozvánku. Všichni, kdo budete chtít a moci přijít, jste srdečně zváni.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: pakok, stehuj se do Brna neasi, takovy angazma se jen tak nesezene! :-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    GOMCHEN: Hele přestěhujte se do Prahy, o někom vím :-D
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    PAKOK: No jasně, výzva, apel...Pražácí, pojďte se domluvit ať si taky zabékáme :-)
    GOMCHEN
    GOMCHEN --- ---
    Všechny vás tu zdravím a omlouvám se za naléhavou inzerci.
    Hledáme člověka s hudebním cítěním do kapely (Swayambhu), nejraději hráče na didgeridoo, který umí i zpívat (alikvotně = ideál) a v případě potřeby zabubnuje a nebojí se zvuků tibetských mís (zaučíme). Prostě hledáme tvořivého člověka, kterého baví improvizace i zkoušky, a je z Brna. Didgeridoo samozřejmě není podmínkou, důležitá je dobrá práce se zvukem, ať už se to loudí z čehokoli. ;-))) Domluva v poště.
    Ještě jednou se omlouvám a děkuji všem za pochopení.

P.S. Onehdy jsem zahlédl z tramvaje člověka se třema rourama a tričkem, na kterém byl nápis - něco jako: "Lidé, zněte!". Nebyl to někdo z vás? :-)))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    STUART_HAMPLE: To znělo skoro jako výzva až příslib... :-)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Všechno jde, když se chce... i v Práglu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja tem brnakum snad zavidim nebo co...ze oni jsou schopni se sejit...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Děkuji všem účastníkům brněnského sobotního zpívání za ohromný zážitek spojení, bylo to skvělé.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    kurňa, škoda....těším se na příště
    LILY
    LILY --- ---
    SHKRK: Také se mi setkání moc líbilo. :)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    STUART_HAMPLE: Nějaký konkrétní informace? Tady v Praze chodím do jejich restaurace, tak se můžu zkusit zeptat. Zatím jsem se díval na ebay. Jeden typ za cca 100 Euro, druhý asi 150.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    diky za vcerejsi mnohaurovnovou lekci... vice nez poucne:)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    PAKOK: Mám stejnej problém :-) Někdo mi říkal, že by bylo dobrý se pozeptat u Krišňáků...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SHKRK: zkusím dorazit, potřebuju si odhlenit hlavu :]
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    takže dnes, tý jo ale my jedem zrovna do krasu lozit.to asi nedám, já bych radděj někdy v týdnu...No uvidím co se uděje.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Safra zas jen to Brno :-)

Nemáte někdo tip na koupení dobrého a cenově dostupného šruti boxu?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    takze nove aktualni info:).... zitra kolem 8 u nas:)... kdo nevi kde se nachazime - skrivanova 12 - tesne pred fledou smerem z mesta do prava - tel 776 073 282
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    a pak masaz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam