• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LALINA
    LALINA --- ---
    praha zní, praha zpívá..ale ne v jednotnem casoprostoru .-))
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    už jste 3:) s tím už se dá pracovat:)
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    že by i Praha vytvořila volné alikvótní seskupení?:)
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    Zpívá tu teda někdo z Prahy, nebo ne...heh..?
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    ARFEA: stejne za to muzes a mels to pastnout driv!
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    LALINA: Já bych to sem dal i dřív, kdybych o tom věděl, ale zcela nečekaně mě na to pozval kamarád, kterému zbyl lístek.
    LALINA
    LALINA --- ---
    VEZUV: v Praze se zpívá jenom ve sborech.. třeba ty Stankovci zpívají... pozvánku jsem se dávala... jinak místní pražská nyxácká alikvotní sekce nezpívá..alespon o tom nevím. Elsa ma dost práce u Stanka, Pakok zase v jinym sboru...každý někde jinde neco jinýho... proste se to nejak nedari :-))
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    Tak se nám to tu aspoň rozjelo, inu, řekla bych, že každý když se dohmátne nějaké akce nebo zpívání, tak to sem dle možností dá...aspoň já mluvím za sebe...

Rozhodně to není tak, že se dozvím o zpívací akci a řeknu si, jo jo na klub to rozhodně nedám.

Až se začne zpívat v Praze, lidi se budou scházet a dávat sem termíny srazů, třeba se my sbalíme a na nějaký přijedeme.
    Pokud se ovšem v Praze už zpívá, nechápu, jak to, že to tady ještě není, protože očekávám od tohodle klubu, že se dozvím kam všude si mohu zajít zazpívat. Od toho sem přece chodím... :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: svítit se dá, svítit se musí, bez světla jsou nam sleziny i koncerty, zpívání a vubec vsechno tak nejak naprd .-)))

takže všem přeju hodně radosti a svetla :-) at nám to před vánocema krásně zní a svítí .-)))

PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: PAKOK je teď zahrabanej v práci až hrůza, ale musí to vydržet, nedá se svítit. Leden a únor naplánuje nějaký akce, včetně Jil a Doubice, ale teď opravdu nemůže.
    SHKRK: :-)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    7 pro modre, 5 pro alianci blikajicich a oranzovych. Modri vitezi na body v pomeru 7/5!
    Kdo se hlasi na pristi zapas?
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: ;-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    SHKRK: ano, pakok jezdi jen kdyz ma cestu do Brna s dalsima duvodama... rzohodne ne jenom na dve hodky zpivani... čekám a snažím se ho enjak motivovat, abysme k vám zajeli,. ale nema cas.. taky je setrivej.. cesta do Brna totiž neco stoji, zejo... a Lily tam jezdi normalne domu za rodicema, no, ..

A já se ani k vám do Brna tak burtalně necpu.. o tom to nebylo... bylo to puvodně o koncertu... clovek by tak nejak cekal, že vec jako OKNu by tu natrefit mohl..a ne den rpedem, no, nic víc.
    ale vite co, ja už bych toho snad i nechala, nemate pocit, ze to stacilo? z jednoho myho povzdechnutí tu delate aferu...
    LILY
    LILY --- ---
    LALINA: Jistěže, všimla jsem si.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: podívej se, Lily, ja nepísu na nyx jen proto, abych porád jenom nekoho nadchýňala, píšu i z jiných důvodů, víš?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: napr ID lily jezdi az z prahy, pakok take z prahy, pokud nemas kde prespat, muzes klido u nas
    LALINA
    LALINA --- ---
    no to koukám.....jste dneska nejaky napružený, ne? Ačkoli, jak jsi psal, co čekat od jeskynního muže ...

ale vlastne omluva je na mě... špatně jsem si přečetla záhlaví, o čem "klubíííííík" je... tak to ve vší úctě pardon pardon. žádné onformace o akcích se tam nenabízejí - to jsem jenom ja ve sve naivitě mylně předpokládala:-)

jednou to snad vyjde, že se setkáme v Brně...zatím jenom tak zpovzdálí závidííím:-))

LILY
    LILY --- ---
    LALINA: Mno plkání typu: "k čemu sem chodím?" jistě každého velmi nadchne.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: jenze ono nejde jen o seznamku a o domlouvarnu na slezky... to co nas spojuje je prave alikvotni zpivani... tak sakra zvedni nekdy svuj zadek a prijed si taky zazpivat misto zoufani... sry ze to beru tak z vostra ale ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam