• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    MOLLY: Použij na to kluby k tomu určené.
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    SHKRK: taktiez sa kludne pripojim:)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    PAKOK: ne, kupovat jsem ho po nikom nechtěla, myslela jsem, jestli ho někdo nemá a nemoh by ho hodit na web.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    MOLLY: To jsem úplně nepochopil. Sháníš někoho kdo ti to koupí a pošle, nebo co přesně?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    ODE: ok
    ODE
    ODE --- ---
    SHKRK: fúha, no to by bolo super, ja budem teraz v brne ešte do konca budúceho týždňa, tak kebyže dáte ten budúci niečo ešte, tak sa ozvy, potom až v lednu dojdem
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    sháním tohle cd... na netu nemoho naleznout a v británii nekoupitelné... (jo a nemohu stahovat rary...)
    Blízké hlasy z dáli - Schola gregoriana pragensis a GJOSAN-RJÚ TENDAI ŠOMJÓ
    http://www.sonybmg.cz/titul/schola-gregoriana-pragensis-a-gjosan-rju-tendai-somjo/blizke-hlasy-z-dali/3117,8029
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: mam ho (a je na nyxu) :-), kazdy necht si utrhne kousek -
    id XYZ
    LILY
    LILY --- ---
    BROZKEFF: Dejte mi moji dávku xyz!!!!
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SLAUGHTER: mosty, ted si mi hodil memory recall na ten nas vylet!!! tam bysme mohli zase nekdy zajit, mosty na stezce stanislava kostky...

SHKRK: ja bych chodil, ale nemuzu tedka rict kdy, az tak za 14dnu, ale nak bych to prizpusobil, pokud byste se dohodli, jinak v lednu se mi ten rozvrh zase zmeni, v tomhle je skola nevyhodna... =)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    LALINA: xyz je přece to co chtějí všichni.
    LALINA
    LALINA --- ---
    SLAUGHTER: to práve nevím, až to budu vedet, koupím si to a konečně budu šťastnááááááááá
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: a kde a kolik to stoji?
    LALINA
    LALINA --- ---
    SLAUGHTER: xyz neasi
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    BROZKEFF: ne, co si to mam koupit?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Jinak mám takový pocit, že hledat "to pravé místo" se může stát něčím jako "cestou do Ixtlanu" či "čekání na Godota". Tedy takové to "až si koupím xyz, konečně budu šťastný"... je někomu nejasné co tím naznačuji? :e)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Já jsem začínal v podchodu pod silnicí u ústavu Kociánka ;) dokud není zima, tak je to tam fajn, zejména když tu a tam projde nějaký člověk ;e)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    OLIAS: Hlásím se, ale mnohem radši než do tovární haly bych šel třeba do kostela, ověřeno mám i schodiště v čajovně ve věži na Letné, možná by menší slezina šla i u Laliny, když to domluvíme dopředu.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    KHANDOMA: na stránské jsem ještě nebyla, bylo by fajn mít někoho zpřízněného v cíkvi, a ten někdo by nám třeba mohl zajistit zpívání v nějakém nenápadném kostelíčku či kapličce v brně:)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam