• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    klub pro zpěváky ale i ty co by chtěli zpívat, nebo se jenom chtěli dozvědět o co vlastně jde (i když tohle bude asi těžký napsat, pokud jste nikdy nezkusili/neslyšeli)
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    OLIAS: takový jsou nejlepší .-))) mlc a soupej nohama, nebo na tebe nebudu hodná, nováčku .-))))))))))
    a bud trpeliv, však ono se to zase obrátí... to mas jako s alikvotním zpěvem.... človek to musí porad zkoušet a nevzdat to... zkousí a zkouší, je trpelivej, kouká se, jak to delaj ostatní a zkouší to ...a jednoho dne se to stane....
    nemuzes mit vsechno HNED.;-)))
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    OLIAS:
    MOLLY: Tak přispívejte něco konstruktivního, prostor máte.
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    Jo, já jsem tu pár dnů, ale zatim teda docela vo hovně...
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    mě to příjde fakt vtipný, ale tím, že tady kindáte o blbostech a to tom, kdo s kym ne/souhlasí, že ta naše předchozí diskuse tu neměla bejt, jste tu naskládali rozhodně víc příspěvků než my debatou, která sice nebyla úplně k tématu, ale aspoň byla o hudbě...

(nechci prudit, jen postřeh... kterým se teď bavím... :-).....)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    jdu se učit na čtvrteční zkoušku
    LILY
    LILY --- ---
    Jdu si naleštit kly do své sluje
    LALINA
    LALINA --- ---
    VEZUV: vidže? ;-)) ale stejne mi trvalo neomluvitelne dlouho, nez mi doslo, že nemluvím s človekem, ale jeskynním mamutem... jsem lama:-)))))
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    že ta lalina ale umí zacházet s člověkem:)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    lol.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    jeskynni mamuti :D, me bavis
    LALINA
    LALINA --- ---
    SLAUGHTER: to jsem cekala, ze presne vy vy a vy se ozvete... hele, nemam na vas naladu,,brbensky jeskynni mamuti me prestali bavit, pekny vanoce vsem a at vám to pekne zpívá, pac a pusu.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    a za me taky lolinko

BROZKEFF: =)
    LILY
    LILY --- ---
    BROZKEFF: :)))))))
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SLAUGHTER: aha, takže takhle bychom, milášššku, mluvit neměli :]

SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: mluvi i za me
    BROZKEFF: plural je mnozne cislo
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    LALINA: vždy když mluvím, mluvím za sebe.

Sice nevíme, co to je plurál, ale myslíme, že by nás nikdo neměl svazovat tím že něco se nemá používat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: sorry. nejak me nedoslo, že ti vadí to stahovani..nevyjadril ses presne..
    Použij na to kluby k tomu určené. - mi vyznelo jako: používej kluby "kdo ví, odpoví" nebo kluby o hledání veškeré možné hudby na netu...
    mužskej mozek by šel hledat do klubu, kde jsou dotazy na veskerou možnou hudbu-snad by se tam nasel nekdo, kdo aspon vi, co je slovo "gregoriana" - ženskej rovnou pujde hledat tam, kde jsou lidi, kterejm to není potreba vysvetlovat a maji asi sirší ponětí o podobné hudbě - i když klub není přímo určenej na vyhledávání hudby.
    to jen na vysvetlenou tobe i Molly.

btw: skoda, že sis to přeložil jako "uder" - tak jsem to namoutěduši nemyslela! Inu takový je život, jednou je človek za podobnou vec pochvalenej, jindy za ni dostane za ucho:-)))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    BROZKEFF: mluv za sebe a nepouzivej plural.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Hele ... co byste řekli tomu si tyhle řeči přesměrovat do Pošty...? ;)

Děkujeme předem převelice !
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    PAKOK: ja se fakt nechci hádat, ale nemyslíš, že je to trochu pokrytecký mě takhle hodnotit? Nehledě na to, že když si dáš vyhledat moje jméno zde, tak sice jsem přispívala jen jednou (ohledně alikvotního festivalu) a nepovažuju přispívání za jedinej důkaz že mě tahle hudba zajímá a i dlouhodobě. Ale když si mě dáš vyhledat v ty diskusi "shanim hudbu" tak tam najdeš jen scholu a myslim, že jsem tam kdysi davno něco shaněla, ale bylo to něco, za co bych fakt penize nedala, jen jsem to potřebovala pro nějakou srandu, ale už si nepamatuju co. A teď jsem se tam koukala, jestli mi někdo neodepisuje, páč někteří nepoužívají odpovědi...

sorry, tohle mi připadá trochu jako drzost, nevíš, co kupuju a kolik toho kupuju, tak mě prosím takhle nehodnoť. A jestlis to nepochopil, tak jsem psala, že hudbu kupuju. A kdybych měla víc peněz, tak věc, kterou budu víc kupovat, je rozhodně hudba.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    MOLLY: Na přímou otázku klidně přímo odpovím. Všechnu ne, ale snažím se zachovávat vesmírnou rovnováhu a zachování míry vkusu.
    Což se z tvého přístupu moc nedá poznat, když přijdeš nově do klubu o alikvótách (a ne do klubu o kopírování hudby, kde tě stále vidím) a první z tvých příspěvků je že si tu nepokrytě napíšeš, zda ti někdo nezpirátí CDčko.
    Mě to přišlo nevhodný, tak jsem ti to napsal. Ač nejsem svatý, tak normální je nekrást a ne krást, když už to musí zaznít takhle. A pouhý náznak v předchozím příspěvku ti nestačil...
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    a jinak ženský a mužský mozky bych v tomhle teda nesrovnávala.... to mi nepříjde na místě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam