• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: to jako bude zarizovat Gobers ze Svajcu, jo? to chci videt...

a jako zadarmo, jo? to chci videt....
    LALINA
    LALINA --- ---
    BROZKEFF: tak..
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PAKOK: No jako myslím, že by se to dalo zařídit...
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    jé ono to funguje! hurá, nu tak na toto jsem vás chtěla pozvat..KHANDOMA: .díky moc
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Gobersi, nechcete nám půjčit vaši rotundu na alikvotní sešlost? :-D
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    STUART_HAMPLE: samotný zvuk v prostoru je jen tou první, zjevnou (exoterní) vrstvou ;)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Osobně jsem pro jakékoliv alikvotní setkání v Praze za předpokladu, že se uskuteční v akusticky dobrém prostoru. Obývákové sešlosti mě už jaksi (zvukově) neuspokojují... leda by měl někdo místo obýváku jeskyni :-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: it is about another quality...
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    DARJEEL: nevím jak to vložit a jak se pastuje,je to plakátek - pozvání do Olomouce na náš závěrečný - absolventský koncert studia muzikoterapie, je nás 20 zpěváků, hromady tibetských mís, šamaňáků, djembe,vokály...atd asi hodinka až hodinka a půl. Pro nalákání, absolvuje s námi člověk z Tubabu:) 22.12. v 18:00 v kapli božího těla v Olomouci...kdyby jste někdo chtěl ještě konkrétnější info, písněte mi do pošty, pošlu vám ten plakát meilem...to umím:)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    STUART_HAMPLE: tam jsme i prováděli zkoušku ozvučení všech alikvot - tj. střelbou (startovní pistolí) a s hordou dětí, který jsme tim (záměrně) vyděsili... paráda akce...

tam by asi ta střelba na nahrávce vypadala parádně...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    LALINA: no problem, zpíval jsem nějaký čas každý týden v brně v podchodu pod kociánkou... ostatně asi sem to tady už písal ... tu a tam někdo prošel kolem, tak si poslechl pěkné tóny ... pohoda .)
    LALINA
    LALINA --- ---
    STUART_HAMPLE: jinak je ale dost frekventovanej a jezdej tam i polcajti...tak nevim..napadl me taky, ale vypustila jsem ho jako nevhodný...

btw: opravdu chcete delat alikvotní zpivaní jako nejakej verejnej happening?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VEZUV: vloz to jinak, treba primo napastuj... =) takhle to nevali..=/
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    V noci naštěstí nikdo moc tunelem nechodí a pokud někdo takový byl, asi uprchnul úlekem...
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    BTW co se míst v Praze týče, z dob, kdy jsem bydlel na Žižkově, mám v paměti, že Karlínský tunel je velmi libozvučný a když jsem se vracíval dom kolem jedné dvou hodin, nedalo mi to, abych si trochu nezakargyroval a nezasygytoval...
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Takových příspěvků... a vesměs vo ničem...tak tomu se říká alikvótní onanie
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    nu nevím jak to lépe vložit, tak aspoň tak, doufám že se vám to zobrazí...jedna taková malá akce ne kterou jste všichni zváni.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LOL, este ze je admin za morem... =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam