• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    SHKRK: Rybovka není v rotundě, ale u Salvátora, vejde se tam tak 600 - 1000 lidí. Přijeďte kdo můžete / chcete, až nezpívám před prázdným kostelem... :-)))
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    PAKOK: sounds good;)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    PAKOK: do rotundy bych i prijel:)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    STUART_HAMPLE: Hele domluvil jsem předběžně, že nám Gobers půjčí rotundu, pokud ti to bude dostatečně dobrý prostor :-)

TRESEN: Fakt, netaháš mě za nohu? A zpívalas už 20.?
    SHKRK: Děkujem za chválu. Přijedete? :)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Představ si někoho typu Bendovo věrných Aštarovců s debilním úsměvem na tváři a postojem "budu tě milovat, budu tě bombardovat láskou, dokonce i proti tvojí vůli".
    Žel bohu, tento postoj se dost často vyskytuje i v některých duchovních (a nejen...) kruzích, taky se tomu může říkat třeba esoteror...
    LILY
    LILY --- ---
    STUART_HAMPLE: Co znamená výraz "hajlíček světlíčko"?
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    PAKOK: já taky ... :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    blablabla
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Dost už, nechte si vaše preference někam jinam...
    Kdybych já se měl vymezovat vůči někomu kdo mě sere, kdo mi nesedí nebo kdybych měl reagovat na někoho, kdo se mi v nějaké diskuzi nelíbí, tak nebudu mít čas na nic jinýho... ale já se mám rád a nechci si ničit nervy, navíc myslím, že jsou i užitečnější věci, než takovýhle p**oviny řešit... třeba si někde zazpívat.
    Navíc jsem ne zcela pochopil zdejší nevztahy a animozity - Lalina někomu z vás nedala, že se do ní tak navážíte? Z její strany neshledávám nějaký závažný kiks, kvůli kterému by se muselo tolik vyšilovat - ale taky si všímám toho, že dost alikvotních zpěváků je zřejmě emocionálně ne zcela vyzrálých a stabilních, navíc působení alikvotů na lidský organismus samo o sobě je poměrně silné a ne vždy musí člověku přinášet prožitek "nesmírného vnitřního míru, klidu, lásky, harmonie, vyrovnanosti atd."
    A v poslední řadě - jsme dospělí lidi a nemusíme si tu hrát na "hajlíček světlíčko" a na to, že všechno musí být dobré, bezproblémové a Světlé - to je cesta k tomu přivodit si pěknou psychózu...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    PAKOK: peky plakatek:)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    Sice to není alikvótní, ale budu tam zpívat. :-)

Rád bych vás pozval na (po)Vánoční koncert sboru Akademie sociálního umění Tabor. Koncertem uzavřeme období Vánoc a příchodu Nového roku. Koncert se koná 4. ledna 2009 od 16:00 hodin v evangelickém kostele u Salvátora v Salvátorské ulici 1 (roh s Kostečnou). Na programu je klasika Vánočního období – Jan Jakub Ryba: Česká mše vánoční. Provedení bude v plné parádě včetně 15 členného orchestru a přibližně 30 členného sboru.

Kostel u Salvátora má velikou kapacitu a pro účinkující je povzbudivé, nezpívají-li před poloprázdným chrámem. Kostel je temperovaný a má dokonce i toalety. Vstupné je dobrovolné. Premiéra v sobotu 20. prosince v kostele Na prádle měla velký ohlas u posluchačů, věřím že 4. ledna podáme ještě lepší výkon. Děkujeme za účast. :-)

Pokud chcete, přepošlete svým známým. Letáček vhodný pro poslání mailem je zde:
    http://akademie-sbor.delos.cz/plakat-leden.jpg
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: tady exhibujes a zadarmo - v cem je problem :-)?
    ohledne vystupovani plati, co uz jsem ti jednou psal SLAUGHTER...
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    .....eštěééé!!!:-)))))))))))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    VEZUV: vesuve, chci ti rict, ze me nezajima, kudy ti lezu a chci ti pradit jednu velmi sikovnou vec, na kterou jsi asi jeste neprisla: nečti me.
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    Jo všem díky za gratulace, asi bych řekla hlavně k tomu, že se mi to sem s pomocí vyšších sil podařilo vložit
    VEZUV
    VEZUV --- ---
    já vás nechápu..., Lalino, chci ti veřejně říct, že mi už lezeš očima - kdo to má furt číst! nebo jak to líp říct.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: co je na tom komplikovaneho? proste se budeme modlit, aby se nase časové možnosti a Gobersovy klíče od kaple protly v jednom casoprostoru..co je na tom kompklikovanyho?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: Ty hnedle vidíš všechno komplikovaně, trochu to připomíná Kala Dolistu :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    GOBERS: vis jak:-)) pokud by se náhodou prozřetelnost uvolila a terminy naše ladně sladila, Pakok by nás nenutil secvičit program a ty bys odemkl kapli, byl by to pro me neopakovatelny zazitek...takže se můžeme modlit za příznivé okolnosti a jiste to vyjde.-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LALINA: PAKOK: No tak já v tom Švajcu také nejsem furt, žáááno... a půjčit klíče si můžu celkem bez problémů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam