• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    klub pro zpěváky ale i ty co by chtěli zpívat, nebo se jenom chtěli dozvědět o co vlastně jde (i když tohle bude asi těžký napsat, pokud jste nikdy nezkusili/neslyšeli)
    rozbalit záhlaví
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    BROZKEFF: jen kvuli tomu, ze ti nevychazi napad s mistem?! Neblbni broskvicko :-)... Cirkus bude!
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    mhm

tak jelikož to je celé takové nějak rozpačité tak bych to asi protentokrát zrušil .)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    konecna 4ky pod mostem :-)?
    LORIMUS
    LORIMUS --- ---
    BROZKEFF: zpival jsem na stranske hodnekrat(neb jsme tam chodily pravidelne bubnovat) a rekl bych ze ty prostory jsou fajn na bubny(neb je to dlouha a lehce siroka akustika tak ze ideal na basy) ale na alikvoty ktere potrebuji(samozrejmne idealne) akustiku vysokou-tedy prostory na vysku dimenzovane. Tak ze na stranske bude mit zpev echo(plus souzvuky ohledne odrazu od sten) ale nejake vymazlene vyssi alikvoty se konat nebudou.
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BROZKEFF: s tim mas pravdu ale ver ze pokud neni idealni teplota a vlhkost tak ad1 nevyloudis to co by sis predstavoval, ad2 hlasivky tim docela trpi (alespon ty moje)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    SHKRK: tydle prostory mají docela konstantní teplotu v létě v zimě, to by muselo být fakt hodně teplo, aby se vytopila i jeskyně :)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BROZKEFF: vlhko a chlad nedela hlasivkam moc, dobre, tyhle prostory bych nechal az bude pekne teplo...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---

Návrh pro Brňáky II.

7 hlasy od 7 respondentů

BROZKEFF
      BROZKEFF --- ---
      BROZKEFF: update
      Návrh pro Brňáky II.

Venku je sice moc moc zima, ale na druhou stranu v jeskyni na Stránské skále je teď výrazně tepleji než kdekoli venku a proto hážu do placu iniciativu se tam v dohledné době sejít a zapět tam.

Návrh jest sobota 24.1., někdy odpoledne, byl by zájem??
      YMLADRIS
      YMLADRIS --- ---
      tak decka, s novym semestrem nova hudebni kariera, aneb zitra je prvni zkouska ve sboru Brno Gospel Choir. nevyberovy sbor pro radost (jde o feeling, voe ;-))

zitra utery 18h, Udolni 10, Vesna, www.brnogospel.cz, prijit se pridat!

---

sorry za crossposting a off-topic - zadne alikvoty ;)
      YMLADRIS
      YMLADRIS --- ---
      BROZKEFF: ve kterem sboru?
      BROZKEFF
      BROZKEFF --- ---
      ORLOCK: hehe, tak doufám že mě do tý doby ty alikvoty ve sboru neodnaučí .o))
      ORLOCK
      ORLOCK --- ---
      BROZKEFF: po 9.2. cokoliv
      BROZKEFF
      BROZKEFF --- ---
      SLAUGHTER:
      DARJEEL:
      jo, tak předběžně taky beru, pak to ještě znovu anoncuju jak to bude.
      VEZUV
      VEZUV --- ---
      :) moje kočka je taky plná moudrosti a radosti, jen zpívat neumí a o lidství se u ní moc mluvit nedá...ale samosebou souhlasím
      RANGDROL
      RANGDROL --- ---
      PAKOK: hlavne je"narez" jeho lidstvi-to jak je to plny moudrosti,lasky a radosti.
      PAKOK
      PAKOK --- ---
      VEZUV: 6 oktáv nedáš :-) Alikvóty v to nepočítám :-)
      Jsem rád když po rozcvičení dám 3.
      PAKOK
      PAKOK --- ---
      VEZUV: Chtěl jsem na něj jít, byl loni v Praze, ale zjistil jsem že nejlevnější lístek je za 2000, tak mě to trochu přešlo. :-(
      DARJEEL
      DARJEEL --- ---
      SLAUGHTER: jo, sem pro... =)
      SLAUGHTER
      SLAUGHTER --- ---
      BROZKEFF: ten dalsi vikend...
      BROZKEFF
      BROZKEFF --- ---
      BROZKEFF:
      SHKRK:
      SLAUGHTER:
      DARJEEL:
      AKCI V TOMTO TERMÍNU RUŠÍM :) další návrh v jiném termínu?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam