ad kiva:vubec nekomentuju nervozitu, nybrz projev, mam pocit, ze jsem te na letnim festivalu nepotkala, nemuzes tudiz tvrdit, ze jsem ji slysela poprve;) mela jsem tu cest slyset ji jiz v lete. Nazor si tedy z jedne zkusenosti nedelam.
ad alikvotni skola: jediny kdo by mi stal za ucast je Wolfgang Saus s Hoosoo, kiva je napsana na 6 setkani 9(omlouvam se za pripadnou nepresnost, je mozne, ze setkanich je 10)
ad robotismus: robot nejsem, sama aktivne zpivam jiz nekolik let a i po nekolika letech jsem stale nervozni, kdyz mam pred ostatnimi zpivat:)
reagovala jsem na jeji projev, jak na me pusobil. Alikvotnimu zpevu se take jiz nejakou dobu venuji, tudiz se opovazuji predlozit zde muj nazor a ten je, ze to byla krec:))))) ale alikvoty ji znely, to abys me nechtela ukamenovat...uznavam, neni tezke alikvotne pet, tudiz jeji zpev byl formalne spravny.
ad myslenka:myslenka to je uzasna, jen takova, jak bych to rekla....mno, ja to necitim, doufam, ze tento duvod mi prijmes, jestli ne, tak mi to je uuuuplne fuk:)
take jsem se v predchozim prispevku vubec nevyjadrovala, ze by tato myslenka nemela byt obohacujici pro ostatni...znam lidi, kterym velmi pomuze v dalsim rozvoji..
a jeste se vyjdarim k necemu: nevim proc, ale byla jsem si stoprocentne jista, ze budes jeden z lidi, kteri nebudou spokojeni s mym nazorem, ale i lidi jako existuji:)
Hlavne Lalino, neber si to osobne, ja nekritizuju Tebe, neztotoznuj se s Kivou, ona je nekdo jiny a ja se vyjadruji k jejimu vykonu:)
A jen tak pro vsechny, v letacku alikvotni skoly jsemse dozvedela, ze je Kiva povazovana za svetovou soicku alikvotniho zpevu, to jen abych dala moznost uvaham o tom co uz svetova spicka je a neni:)))))
pekny vecer Lalino a pekne zazitky s alikvotami:)