• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    TABRIS: Mluvis mi z duse :)
    Jak vuibec zijes, ty holomku? ;)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    vy jste najednou nějací chytří...no, tak jsem si holt nevšiml, že ty obrázky jsou poněkud větší, no...bohužel nejsem tak zběhlej v HTML a jsem rád, když se mi povede alespoň hodit link :(
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Nelíbí? Tak fajn...
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    STUART: Jsi zesilel, nalinkovat 1,5 mega :-o
    VEMPIRE
    VEMPIRE --- ---
    Dobrý!
    Naštěstí jsme se nevešli do záběru. :-))
    BARON_SAMEDI
    BARON_SAMEDI --- ---
    Skvely, uz stahuju, dik :)
    BARON_SAMEDI
    BARON_SAMEDI --- ---
    Jo, byl jsem tam :) Bylo to naprosto vynikajici! tesim se na podobnou dalsi akci :) Chris Amrhein je vybornej typek, ale celkova atmosfera byla velice prijemna...
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Pěla se cca ve čtvrt na osm až v půl osmý, netuším přesně. Bylo to fakt mimořádný. Lidi na stejný vlnový délce...New age is coming!
    BARON_SAMEDI
    BARON_SAMEDI --- ---
    STUART_HAMPLE: hele a v kolik se bude pet ta mantra na vitkove? :)
    KILP
    KILP --- ---
    pro plzen:11.12.ctvrtek-Tamak kurai time-etnoelectro v Inspiralu(gramo-dj sens,percussion-qdek,i-one-hrdelni zpev
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    A jen pro info připomínám, že Chris Amrhein (čti Amrajn) bude opět zpívat, broukat, tančit, smát se, hrát, bubnovat a bavit vás až do sytosti, těšte se opět na křišťálovou mísu, zvukové lázně rainsticků, ocean drumu, zvuků whirlies, fujary, brumlí, tibetských mis, zvonků, zvonečků, šengů, dočkáme se i gongu a "kargyra kvartetu", nebude to koncert v pravém slova smyslu. Od pražského Alikvótního sboru můžete tradičně čekat skvělý zvuk, poloprofesionální souhru, cit pro detail a harmonii a skvělý koncertní zážitek.
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    HTTP://TASHIDELEY.EUWEB.CZ
    HTTP://WWW.E-STRANKA.CZ/ALIKVOT
    Koncerty jsou opravdu v pondělí od půl osmé ve Spektru v koncertním sále, bude tam hrát opět jako host Chris Amrhein, dále host Heiko Paa (brumle), Tashi Deley a Alikvótní sbor Honzy Staňka. Změna je u úterního koncertu, z důvodu nezdůvodněného zamítnutí našeho koncertu na poslední chvíli se čas přesouvá na cca 20h opět do Karlínského Spektra, na vrchu Vítkově si venku v zimě zapějeme jednu mantru a vyrazíme na alegorický alikvótní průvod, který svou cestu skončí v Karlínském Spektru v klubu v podzemí.
    GOMCHEN
    GOMCHEN --- ---
    ...a pro Brňáky, aby jim to nebylo líto, ve stejnou dobu něco přibližně podobného - SWAYAMBHU v klubu Altego v Brně, Kameníčkova 2, v úterý 9. 12. v 19:00. Kromě alikvótního zpěvu lze očekávat spoustu mís, gongy, činely, zvonky, bubny a taky trochu přípravných cvičení.... ;-)
    COLIS
    COLIS --- ---
    na karlove namesti dycky nekdo zpiva, my tam cvicime jogu-docela to k tomu de ,)...pondelky vecer
    FUNG
    FUNG --- ---
    co takhle pozvanku na blizici se alikvotni akce... (8.12. 19:30 Karlinske nam-Spektrum, 9.12. 19:00 Pamatnik na Vitkove) ;) ?
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Jo, jo, stačí kapka a už jsi taťka...
    Míra je fpohodě...
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    No, pokud chceš opravdu pevnou členskou základnu, pak je lepší neděle a Tashi Deley (mimochodem, na http://tashideley.euweb.cz už máme fotky z koncertů). Pondělí se teprve začíná zabíhat, pevná základna jsme tam já, Honzík s Olinkou a Pavla. Radka tam už nechodí a Klára vzhledem k přestěhování do jižních Čech taky ne. Jitka je nabouchlá, Mirek je pravověrnej nedělňák...
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Ale zas je tam tolik novejch lidí, co zazpívaj spatra tak pěkný alikvóty...
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    INU, KAŽDEJ MÁME TO SVÝ...
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    No jasně, pořád v pondělí ještě děláme moumoumou a dybydybydypimpim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam