úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AMANITKA
ARASHID17
ATM
BAZOOKA_JOE
BEDUAN
CMAN
CRAZYHBO
DAHL
DYSTOPIK
EFA_CHICHI
EZOP
FERYLA
FND
FORACE
HEINZZ
HESPELER
HIKY
IJACZEK
_IT_
KAB
KOTENCE
KRISHNA
KROBAS
KUBAJZS
KUKULKAN
LACO
LIBRARY
LURIN
LU_UCA
MELDA
MUTAGEN
NAST
PIXY
PIZMA
PRDELMRDEL
ROLEX
RUDLA
SK3TEKK
STARF
SUOTAM
THERESYS
TWOH
TWORBO
VERU_HUS
_VYKUTALENA_
XANAX
ZOLEK
ZOOSEX
Z_RYBY_KOST
Yes or Boat? B-Day Special w/ SHOOSHINE (DE)
Oprahova oslava. Mám 35, to je prostě strašný :D koukejte mě přijít utěšit a politovat!
//English below
Na pravidelnou čtvrteční noc Yes or Boat? si pro vás Total Woods připravili mimořádnou narozeninovou událost v
podobě německého producenta a DJe Shooshine.
Rodák z Durynské Jeny se kromě DJingu věnuje především produkci na svém vlastním labelu Anny Jack, nicméně poprvé
na sebe výrazně upozornil několika silnými releasy na obligátní značce Resopal Schallware kde pravidelně
vydávají jména jako Stephan Bodzin, MRI, Zadig, Joel Mull, Ralf Kollmann, Rossko a mnoho dalších. Jeho mixy jsou pestré a energické
a žánrově oscilují mezi deep-tech-housem až čistokrevným technem. Záda mu budou krýt rezidenti Audiot a Sepap aka Total Woods (čti Total Úds).
//
On a regular Thursday night Yes or Boat? Total Woods has prepared an extraordinary birthday event.
It is a German producer and DJ Shooshine.
In addition to DJing, the native of Thuringia, Jena, is mainly devoted to production on his own label Anny Jack, but he has been alread\ remarkably highlighted by several powerful releases on the obligatory Resopal Schallware label aside regularly
publishing names like Stephan Bodzin, MRI, Zadig, Joel Mull, Ralf Kollmann, Rosso and many others. His mixes are colorful and energic, genre oscillating between deep-tech-house and techno.Backed by Audiot and Sepap aka Total Woods.
https://www.mixcloud.com/SHOOSHINE/
https://soundcloud.com/total-woods
CMAN
---
---
1:45:08 9.4.2018
+2
prijdu pokud pustej Freedom
<<
<
>
>>