úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
DANCE_GIRL
GAABA
HAFRAN_POWL
HUNY23
_KIKA_
MARTA_KLOFACOVA
SAB23
SALE
Peace Therapy
***odpuštění-*LÁSKA*-přijetí-propojení-sdílení ****
Program semináře:
Zpívání léčivých idniánských a rainbow písniček + manter. Probrání původních slov milovaného mistra Ježíše Krista - aramejský otčenáš + jeho vlastních tantrických praktik s jeho partnerkou Marií z Magdaly.
Modlitby za mír, harmonii, jednotu, uzdravení těla i duše a věčný život na planetě Zemi
Systém sebepoznání a vývoje pro práci s vlastní Božskou podstatou a spolupráci s bytostmi světla ( který jsem pro Vás s láskou vytvořila ).
- obsah stručně
-Ptáte-li se kam tato cesta směřuje, nabízím pár bodů - harmonie - smíření - hojnost - respekt partnera, přátel i kosmu,
1)Sebepoznání
2) Pochopení/odpuštění
3) Přijetí
4) co je smysl mé existence
1-a Vztah k sobě sama
POKUD MÁM NITERNÝ RESPEKT A LÁSKU VE SVÉM SRDCI K NEJVYŠŠÍMU BOŽSTVÍ, KTERÉ CTÍM A MILUJI, MOHU SE S NÍM SKRZE HLUBOKOU LÁSKU SJEDNOTIT.
1-b vztah k vlastnímu tělu
- workshop yogy
- tantrické cvičení v párech Shiva/Shakti
1-c probrání mých ideálů a vypracování se k nim
1-d moje druhá polarita - můj partner
1-e komunikace s přírodou
1-f práce s dechem
2-a - léčení našich niterných zranění
ZMĚŇ VNITŘNÍ NASTAVENÍ - PROMĚNÍ SE TVŮJ SVĚT
Nikdy nedostaneme z vnějšího světa, to co není milováno a tvořeno ve světě vnitřním.
( Království Boží je v Tobě samém - J.K: )
Jakákoliv realizace je možná skrze :
- uvědomění
- zpracování
- ocenění
- vlastní aktivitu
- vědomý přístup
Doporučení mého milovaného mistra Vítka NeS.
- odpusť si, ať si udělala cokoliv
- měj se ráda
- jez zdravě
- pomáhej co nejvíce ostatním
- jdi co nejvíce do světla
- neber chemické drogy
Doporučení cena za víkend s ubytováním je 1300 kč ( každý dle svých možností a uvážení )
- přijímám ( místo peněz ) i dobrovolné dary, př krystaly, palo santo, aroma esence, tabáky do vodní dýmky, malířská plátna, hlínu na keramiku,domácí pálenku nebo čokoládu atd.
S sebou
- karimatku a spacák + polštářek - budeme spát v teepee
- pitnou vodu
- připadně věci na barter
- pohoštění ke sdílení
- flesh disk
- bubny a chřestidla, př další hudební nástroje
Najdete mě na adrese : Noutonice 15 ( bus zastávka 350 z Dejvic - 40 min Noutonice - Lichoceves ) Dolský ( hippie ) mlýn . Ze zastávky půjdete, kolem vodní nádrže a pak asi 15 min lesní cestou dolů z kopce.
Ldo nemůže v tento termín, setkání probíhají, přes léto každý víkend - klidně pište
Pro ty co pojedou autem, lze zajed až sem ( zákazy se vás netýkají)
S láskou Sab ;)
SAB23
---
---
11:47:25 17.8.2018
Omlouvám se lidičky - NÁHLÁ ZMĚNA, odjíždím dnes na rainbow, setkání bude 7-9.10. Děkuji za pochopení
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam