úvod
témata
události
tržiště
Přístup odmítnut.
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
BUKACEK
FRHR
HEELENA
HEINZZ
HONDZIQUE
KAJUSHE
KOZLIKK
MIUSOVA
ONDRASM
PIZMA
PSYBER
SHERIFF
TEEREZKA
VKLF
_VOJTECH_
_VYKUTALENA_
Terez a Ondra zase o rok mladší
Chatička pohodička
Takže čau nazdáár zdravim, zdravim!
Chata zde:
49.172076, 14.724297
V gůgl mapách si můžeš také najít kemp Krkavec, který se nachází kus od chaty, na stejné příjezdovce.
Na poslední chvíli jsem se rozhodla vytvořit soutěž o nej retro kostým. Aneb šáhni bábě do skříně! Vím, že je to trochu opožděně, ale to dáme. Na chatě se také něco najde. Soutěž proběhne v pátek večer, výherce se může těšit na odměnu!!!
Dále:
Jídlo:
Na programu bude také jídlo. uděláme jednu hromadnou polévku (já, Anet?..) až přijedeme. Jedno jídlo bych moc ráda hodila na Barcu (jelikoz vím, jak jí to moc baví :))) obojí samo vege. No a také gril se najde, můžeme ho v neděli, nebo i v průběhu soboty rozjet, podle toho jaký bude hlad a kdo bude aktivní. :) Nějaká ta pomazánka se také najde, jednohouby atd dáme.
Pití:
Pro velké i malé piče bude sud. Slož na něj samozřejme do prasátka. Ty ostatní tvrdší záležitosti necháme na osobním, svobodném rozhodnutí každého rekreanta. Kdo má svůj oblíbený půllitr, může přibalit.
Spánek:
Dalším bodem v programu je spánek. Kvalitní spánek pohodlně zaručen celkem 16cti zájemcům. Po případné verbální (či neverbální) komunikaci se lze o postele podělit. tusím, že nás bude více, tudíž by bylo vhodné si vzít i nějakou tu přistýlku s sebou. Přikrývka pro vážné zájemce v ceně pobytu (kusů tak 10?).
Můžete si vzít i bačkůrky.
Teplo:
Rekreační zájezd začátkem března si vyžaduje nějaké to zateplení objektu. Tudíž na každé auto kupte jedny brikety a mělo by to být ókáčko.
Dojezd:
V jakém seskupení se poskládáme do aut, to bych vyřešila v následné diskusi. Já, Ondra, Anet přijedeme dříve v pátek, abysme připravili teplo, vodu a wellcome drink.
Zváni jsou všichni s dobrou náladou. Doufám, že jsme pozvali všechny, co jsme pozvali :)
Těšíme se!!!!!!! Love, peace, mír, láska
SHERIFF
---
---
16:45:56 27.2.2019
S vařením počítám a už se těším!
HEELENA
---
---
14:49:19 27.2.2019
jejej, to me mrzi, take nedavam :( uzijte si velice a vsechno nej!
HEINZZ
---
---
14:42:37 27.2.2019
tyjo tenhle víkend je hrozně nabitej a už sem/sme bohužel přislíbili účast jinde.. = ( škoda a užijte!
KAJUSHE
---
---
14:26:16 27.2.2019
Dikes za pozvani, uvidim jak se zivot posklada, kdyz to vyjde rada dorazim.) A neco navarim.
PHRASE
---
---
13:57:07 27.2.2019
Cauda kamaradi, preji krasnou oslavu a vse nejlepsi!, ja budu mimo CR. Poradne to roztocte :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam