• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VICHRON4:44:44 # KDO BUDE DŘÍV? # ╔╦╬╦╗ (cti hrabe) # PICHACKY NYXU
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MINERWA: podobné odpovědi mi dávala máma na cokoliv, když nevěděla :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    MEJLA77: anketa je anketa
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MINERWA: kdo to tady dával nedávno tu anketu? :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    t
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    kdybych mohla, tak si hodim kostky, to je ale v záhlaví zakázáno, žádnejj inej zákaz tam neni.....kokote!
    > Nikdo nezodpovídá za obsah příspěvků.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BURKHAR: tyvole tyseš fakt dement, sám děláš náhledy, debile
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    doma brečí, že nemůže do hospody, pak to vodnesu já, to je ale čurák
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BURKHAR: hovno fairplay, ty si byl vždycky vochcávač a sráč, proto tě karma nemá ráda, z tebe číší ubohost, tvoje bába je smažka, trapáku

TRAILER: ale hraje, když seš třeba na mobilu...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    B
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    TRAILER: Já sorry za hnusnou reakci. Snažíme se tady jet fair play. Jo, jasně, třeba naslepo z mobilu někdo hodí víc háčků, ale ty jsi zaspamoval veškerej input a jakkoliv jsem odesílal dle času přesně, stálo mne to dvě sekundy.

Myslím, že je třeba dodržovat trigger safety. Vystřel teprve v okamžik, kdy víš, že zasáhneš, jinak jenom plýtváš municí a ohrožuješ jiné lidi.
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    BURKHAR: Fakt sorry, nebyl to záměr. Chtěl jsem trefit a az pozdě mi došlo, ze takhle se to asi nehraje.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    TRAILER: Přijď, ale nechovej se jak slon v porcelánu a hlavně nedávej ankety a kostky.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MEJLA77: Hlavně s tebou je to těžký, máš rychlejší trigger. Úplně to vidím v CS, jak mne kalachem trefíš dřív, než já trefím tebe. Taková frustrace trochu. :)
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    MEJLA77: jasný, chápu :) nevěděl jsem, může být v klidu, již neprijdu.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MEJLA77: Tož musím tu auru hulvátství kolem svého alter ega trochu podpořit, abych nebyl za dobráka. ;)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BURKHAR: rozumím, chápu, ale netřeba se tak čílit :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MEJLA77: Si piš, Mejlo, emoce jedou na plnej kotel! :)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    TRAILER: omlouvá ho jeho touha být tento týden první - prý aspoň jednou za tento rok a pak se objevíš ty, ... jako není to typické pro férovou hru, ale tady vládnou emoce ;)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    TRAILER: Jdi do prdele, čuráku.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MEJLA77: A ještě se sráčsky maže. To je všem už věky přeci známo, že když zaspamuješ auditko POST REQUESTama, tak pak ostatní mají zpoždění. A to se přesně stalo. Možná to bude nějakej vysmaženej kamoš od ID MINERWA. Nebo prostě piča. Proč to sem kurva NYX pouštěl, pozvánky zasrarný, tak hezký jsme to tu měli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam