• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VICHRON4:44:44 # KDO BUDE DŘÍV? # ╔╦╬╦╗ (cti hrabe) # PICHACKY NYXU
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BURKHAR: nejsi cílovka nebo není správná doba... poslouchám tak roztodivné hudební žánry, že by sis asi vybral... a taky to mám tak, že někdy to prostě nemůžu slyšet a někdy se v tom úplně rozpustím a netýká se to jen téhle desky :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    v
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    A konečně zmizeli ti čuráci DZANDIS a BOYLER. Do novýho roku od těch zkurvysynů bude klid. Krása, dá se tady dejchat.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BTW, po dlouhé době všichni na stupních vítězů přes 100 bodů!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MEJLA77: Mě to teda silně sere od prvních pár sekund.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LAND: Já jsem svině a nestydím se za to. :) A na nějakej advent z vysoka seru. Na Slunovrat udělám jako každý rok oheň a tím to hasne. Akorát jsem se za posledních asi 10 let už naučil, že je dobrý nakoupit si zásoby, abych neřešil 24. 12. průser, že je všechno zavřený. Párkrát mne to vytrestalo a byl jsem rád za sojovej guláš v hospodě, kam jsme šli na pivo, když konečně otevřeli. A to ho na mě půlku ještě ožralej známej vylil.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BURKHAR: mně se u toho dobře usíná :)
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    nd
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MEJLA77: To ale ze sračkoidního popu neudělá lepší hudbu, když je to zlámaný.
    LAND
    LAND --- ---
    BURKHAR: ...jsme ale zlomyslny neadventni zmetci :-)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    BURKHAR: je to trochu zlámaný...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MEJLA77: Fuj, co to je za sračku?!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HWLLFFRDD: Moc bys mlsal! :P
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Moderator - The World Within LP [Full Album]
    https://youtu.be/hD-fRaKoDOY
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    j
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    .
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    O.o
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    B̷̢̢̡̨̝̖͖͉̮̼̝̪̟͉̻̎͐͂̎̒̅͛̓̕͝͝͝͝ļ̸̢̢̨̧̡̞̻̳̖̖̘̹͚̹͈̪̪̤̯̲͓̭̖̺̥͒̈́̍͋͝ơ̷̡̡̨̛͇̫̙̫͓͇̻̫͓̼̜͕̄̔̂̾͛͑͗̾͌̂͂̅̄̑͒͆̎̈́̂̋́̽̽̃́̾̔̿̔̈́͗͊͆͋͒̈́͊̌̍̆͘̚͜͠͠͝o̷͉͙̩͎̤̗̪̮̐̿̈́̃̐͠d̴̡̧̨̼̱͙̥̘̝͓̠̩̠͎̞̰̗̤͔̟̜̝͕̲̣̥̤͇̫̞̼̜̠̭̝͚̩̺͇̲̫͕̈́̒̍̃͂̆͂̾͗̈́̒͂̈́̆͒̓͊͛̊͑̎͆͋͑̊̄̂́̐̚͜͠͝͠y̷͔̪̣͉̓̓̇̓̂́͠ ̸̡̨̞͍̠̭̠̼͖̱͇̮̱̝͎̤͈̤̥̻̈̀͌̅̓̆̈́̚͘S̶̡̧̨̡̗̟̪̟̣̫̦̪̰̘̫͈͓̙̭͙͔̪̬͎̹̺͉̺̜̮̹͓̻͓̲̖̖͕̘̘̙͔͈̮̹̮̓̓̑͑̔̀̀̅̽̄́̓̌̂ͅͅù̵̧̧̧̠̭̤͖̩͇̩̗̩̺͇̬̟̝͍̜̖̯͕̹̘͎͓̰̬̳̤̟̬̥͚̰̪̪̺̇̈́̿̕͝ͅͅǹ̶̬͈̖͔̭̠͈͎̬͖͚̮̰̩̼̝̪͔͍̲̘͇͚͈̲̌͂̈́͊̅̇͒̐̏̿̎́͗̽͌́̈́͘̚͘͘͜͝ͅͅḑ̶̨̛͇̦̣͉͍͙̺̪̜̦̝̥̳͙͙̻̤͍͓̜̼̦͔̳̯͎̠̱̠̗̤̝͚͉̮͔̓́̎̅̋͒̒̂͑̔̽̉͆̀̀̿̏̄̀͋͘͝͝͝͝͠͝ͅȁ̶̢̝̩͇̗̱͉̘̝̬̞̯̹̼͇͔̭̮̯̰̜͂̏̐̍̎̓̂͊͌̏̉͌̊̓̀̂̚̕̕͘͠ͅy̴̢̧̧̳̹̖̻̻̺͇̱̮͖͉̝̞͈̤̞̺̳̳̙͉̫̦̪̙̻͚̤̱̯̦̟̹͖̻̺̻̹̰͎͈͈͇̫͒̿̾͑́͗̔̔̐̄̈́̏̈̄̒̉̏͑̐̇͒̇́͊̎̀̾̈̍̇͛́̕͘̕ͅ!̷̢̨̪͖̱͉̝̩̣̠̭̱̪͉̗̲͍̟̲̥̞̲̘̞͓̞͍̼̩̪̞̪͈̬̭͚̲͈̗̫̿͒̍̉̾̍͜
    LAND
    LAND --- ---
    h
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    moderator
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam