úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ACIDSPIRAL
AGRICULTEUR
AKISAN
AMANITKA
ATM
AZTEK
BADBOY23
BARVY_VLAKY
BPB
BUQOY
CHAPORA
CRAZYHBO
DASHA
DSTEPZ
EHAJKOVA
EJCZKA
FORACE
GEGE
GENERIXX
_H2O_
HALUZOMOCNOST
HANSHOLER
ILL_EEL
JAKOBIHO
JARDAK
JAXEMTAXEM
JIRI_CZEK
KACESL
KASHMIR
KOULO_BOB
KRISHNA
KROBAS
LAFLY
LALOBA
LIBRARY
MARTA_KLOFACOVA
MARTAPIC
MIRAMIRA2
NA_PYCZU
NARALCHYNO
OMRI
OTZ
PACA
PERPLEX
PIKKMA
_PLASA_
PLUGE
PRCCEK
PSYKUK
PSYLA
PUBLICURINATION
R0C3S3K
RAFIGA
RND
SALE
SHAMAN23
SHARULINDA
SKRIN
SKRITECEK
SLAPPY
SPACIRIUS
S_TEJK
SUOTAM
SYXAO
TRANCEWARP
TUKINI
UZAKO
V22
WYNDMYLL_238
CROSS CLUB V OHROŽENÍ ! MUSÍME JEDNAT...
Jen stát a přihlížet, jestli "to daj" už nestačí! Svolávám všechny příznivce Crossu a kultury v ČR, pojďme je podpořit, jak jen to jde!
Zdravím,
půjdu přímo k věci...
tenhle divný rok už si vybral hodně obětí všeho druhu, a JESTLI OKAMŽITĚ NEZASÁHNEME, NAŠE MILOVANÉ MÍSTO V PRAZE – CROSS CLUB – SE MŮŽE STÁT JEDNOU Z NICH !!!
Po všech těch opatřeních, která se zavádějí u nás i jinde ve světě, je celkem veliká pravděpodobnost, že 20 let tvrdé práce a snahy neskutečně otevřených a skvělých lidí, šéfa Crossu Lorenza, Niny a dalších členů týmu, přijde nazmar. A s tím i naše denodenní nášupy hudby, kultury a zábavy všeho druhu, kina, vzdělávání a inspirace, kouzelných setkání, nových životních zkušeností, skvělého jídla a pití, smíchu a odpočinku, toho všeho pod jednou střechou (a na zahradě a terase).
Není divu, že Cross Club se před nějakou dobou dostal mezi 10 nejlepších klubů v celém širém světě. Je to totiž rodina, je to druhý domov. A to nejen pro mě, ale pro tisíce lidí, které jsem na své životní cestě potkala.
Všichni doufáme, že se jednoho dne probudíme z tohohle zvláštního kolektivního snu (noční můry?) a že se budeme moci navrátit k těm mnoha aktivitám a malým radostem, do míst, kam už leta rádi chodíme.
Dokážete si to představit? Svět, ve kterém neexistuje Cross Club a náš Lorenzo aka Kenzo v něm? JÁ NE A PŘEDSTAVOVAT SI TO ODMÍTÁM! JESTLI SE TO MÁ STÁT, TAK NE KVŮLI COVIDU!
Mockrát vás prosím, apeluji na všechny umělce, kteří kdy v tomhle úžasném klubu vystoupili nebo by v budoucnu rádi přijeli, na promotéry, kteří s Crossem spolupracovali, na všechny lidi, co mají rádi kulturu a umění v jejich různých podobách a kdo se rádi setkávají na místech otevřených všem.
Apeluji na vás na všechny, co Cross milujete tak jako já a chcete, abychom se tam v budoucnu mohli opět setkávat, POJĎME SE SEMKNOUT A POMOCI CROSSU SE DOSTAT PŘES TĚCH NĚKOLIK NEJISTÝCH ZIMNÍCH MĚSÍCŮ!
Jen než na nás opět zasvítí slunce a Cross bude moci otevřít svoje brány v celé jejich kráse...
Může to znít jako klišé, ale věřím, že společně to zvládneme!
Cross Club má založený účet na
Darujme.cz
, ale vybrané peníze bohužel ani zdaleka nestačí na pokrytí základních finančních potřeb tak komplexního a velkého klubu.
Prosím, pojďme dát hlavy dohromady TADY A TEĎ, pojďme najít další způsoby, jak získat více finančních prostředků pro Lorenza, aby mohl zaplatit vše potřebné a své zaměstnance.
Cross za ta léta podpořil tolik zajímavých projektů, tolik dobra... teď je ten správný čas ukázat jim, že jsme na to nezapomněli.
PRO NÁS PRO VŠECHNY!
Z celého srdce
dlouholetá příznivkyně
Dasha Fyah
][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][
Cross Club Website
][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][
DASHA
---
---
16:18:54 2.10.2020
+1