úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
DOMINYX
JIRI_CZEK
MOSQUIT
Pivo? Čundr?
Ahoj, dlouho jsme se neviděli a nejakou chvili se na Tribu jeste nepotkame, chybite mi a chtel bych to napravit “pánskou jízdou” Pochopim, kdyz to nebudete mít stejne. (byli jste/jste pro me jako starší brachove a mrzi me, ze to co se stalo to ukončilo) Kdyby mel nekdo chut se potkat a pokecat/ popit navrhuju spis nejaky to cournuti se nekam nebo jestli najdeme prostor treba Brouka kde se jeste svět nezastavil tak i posezení u pivka ci nealka by mohlo byt fajn. Situace kolem Covidu tomu nenahrava ale uz me to oddělení od Vas vazne štve a chybite mi. Termín nahrazují spis orientacne pripadne kdo by se chtel sejit napiste kdy se vam to hodi.
JINTH
---
---
13:56:11 6.10.2020
sry, mám všechny víkendy plný
DOMINYX
---
---
21:35:01 5.10.2020
+1
myslim ze to muzem s klidem nechat ma komec mesice pripadne dalsi mesic
V3S
---
---
20:17:35 5.10.2020
ja jedu tenhle vikend od ctvrtka do nedele lektorovat vyjezd pro jinou neziskovku, takze bohuzele ... pozdeji moc rad, ale to bude vikend az koncem rijna (dalsi jsou misecky a taky bych mohl byt nekdy doma s rodinou, ze;)
DOMINYX
---
---
18:15:58 5.10.2020
+1
ok, ja mam navic ted trable se zády v reseni doufam ze budu co nejdriv fit to datum na pa,so byl nastrel... zongl bohuzel nezvládnu.
R0C3S3K
---
---
17:18:16 5.10.2020
ahoj, no ja bych na couracku v sobotu asi cas mel, urcite bych radsi nekam ven, nez sedet do hospody, i kdyby to bylo do parku na zongl, ale vejlet asi jeste lepsi, urcite ne pres noc, v nedeli jedu k mame a musim jeste neco podelat
JIRI_CZEK
---
---
10:36:22 5.10.2020
čus já jsem teď další dva/tři týdny na víkendy mimo a přes týden moc nestíhám
JARDAK
---
---
8:38:16 5.10.2020
o vikendu bych treba i nejakej vylet dal, ale zatim nevim jestli budu mit volno.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam