• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    COLBEN: no jasny, muj bracha to taky aplikovaval ;)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    co jsem nikdy nepochopil jak muj bratranec pouziva, kdyz se treba spolu bitkujeme ze srandy....'betorom a fejedet' ... prijde mi to takovy vtipny, pouziva se to bezne? do cestiny si to prekladam jako 'prorazim ti hlavu' a prave proto mi to prijde vtipny, jen me zajimalo jestli se to treba nekde bezne pouziva.
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    UMBERTO: Ted jsem se vratil z Pesti a rozhodne doporucuju vzit si apartman, vyjdou cenově na stejno, jako dvouluzak v hostelu (cca 30-40 EUR/noc) a nemusis se delit o sprchu a WC se stovkou amiku...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    okej Karadum:) próbáljál valamit szerezni a nemek megkülönböztetésére.. valaki kérdezte, és amit én találtam, nem túl jó... azonkivül nem tudom leforditani, mert túl sok a szakkifejezés...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    umberto: daju sa telefonicky rezervovat ubytovne. Aleze konkretne ktore, netrufam si poradit. Co sme par krat boli s kamosmi na koncertoch, furt sme brali volake robotnicke co najlacnejsie na periferii...
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    Může prosím někdo doporučit nějakej levnej a dobrej hostel s dvoulůžkovými pokoji. Budapest - ne uplna periferie.
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    Ugyes vagy Coloman, es majd ha akkarod fojtatom a nem is alaposan elkezdet magyar lekciokat amelyeket igertem :D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    jasne,, mne sa tiez stalo X krat, ze cesi nemali forinty ani v najvacsych bankach.. doporucujem menit prachy na hranicnych prechodoch priamo. vacsinou najlepsi kurz...
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    JUANITA: menil jsem zatim vzdycky neco tady. kdyz dojdou penize a jde to, tak v budapesti se da prinejhorsim na vetsine mist platit kartou. urcite tam bude i nejaka velka banka, kde za prevod nic neplatis (ale asi budes muset chvili hledat), u nas meni bez poplatku ceska sporitelna. kursy byvaji plusminus stejne tady i tam (alespon koncem srpna to tak bylo). bacha na maly smenarny v budapesti, tam je to s kursem priserny.
    WWERA
    WWERA --- ---
    nz
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    dik.
    WWERA
    WWERA --- ---
    noo ja je skoro pokazdy menila az tam tady se moc sehnat ani nedaj...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    ahoj.

doporucili byste mi vymenit si c. koruny za forinty tady, nebo az na miste (budapest)?

diky.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    co znamena madarsky "ztrestenost" ???
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    zanyadot!! igen nem ertek ahhoz, hogy rendesen megcsinaljam a html nastenkat..
    jaaaj more;; igen nem ertek hozza.. :(
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    toto je tiez brutalita:
    http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2895493
    holka haluzna, skoro susedka..
    prajem jej vsetko dobre..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    aqva!!:) ja to chcem vidiet az dokonca:)) kupim to video:D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ale toto iba ozaj pre madarsky vediacych humor:D
    http://www.youtube.com/watch?v=1t80gcg27t8&NR
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ked uz dajaky interpreti z JuTubu, nemozem si dovolit nechat ujst tychto interpretov: HIP_HOPvecc;)
    http://www.youtube.com/watch?v=tCTjP2c8i-w&mode=related&search=
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam