• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    no jako kdybyste chteli jit sednout do nejakyho podniku nekdy v patek ci o vikendu tak jsem pro a pokusil bych se splasit i toho kamose.
    WWERA
    WWERA --- ---
    okej tak to dame ve ctvrtek a pak nekdy hun sraz:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    COLBEN: ...no prostě si sednout do nějakýho podniku a pokecat.. :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    no klidne pujdu az pristi tyden, jen nemuzu pred sestou... nebo v nedeli vecer...
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    no hele pruser je v tom, ze zase v pondeli jedu pryc a vratim se az na konci mesice. takze spis udelejte prvni rundu. ale nekdy bychom teda mohli udelat magyar sraz, mohla by to bejt velka sranda.
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLBEN: skus se zeptat kamose kdy by mohl
    WWERA
    WWERA --- ---
    a co kdybysme sli az se Colben vrati? pristi tejden? bo ja klidne na ten film pudu jeste jednou s dalsima madarosema
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    WWERA: v patek 19tyho odpoledne. a mam jeste ze skoly jednoho kamose stoprocentniho madaroshe, ale ten nevim esli bude mit cas.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já jdu taky !! :-) ... takže ve čtvrtek večer v 18:00?... a jak mě poznáte?.. :-) .. budu celej v černym.. kromě kůže,jsem totiž běloch :D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ...po filme:DDD
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLBEN: a kdy se vracis?
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    jej, ja bych sel s vama taky. jenze jsem pryc :/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    myslim, ze poznam, ja taky trikolory nemam .-))
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: ale my nejdem na rande:)
    WWERA
    WWERA --- ---
    jee ale ja nemam stuzky:) me poznate ja vypadam jak typicka madarka a tady v profilu mam fotky
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ...ja este vzivote nebol na ziadnom stretnuti znetu... svami bysom ale urcite siel,, a ktomu ten film,,, hmmm krasna prilezitost na rande :DD
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    v sest u pokladny, at si stihneme dat tocenou kolu a kazdej stuzky v barve madarsky trikolory .-)))
    WWERA
    WWERA --- ---
    *psat nee prat:)))
    WWERA
    WWERA --- ---
    takze ctvrtek v kolik se sejdem? a hlavne jak se pozname:)
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: nojo ja sem si rikala ze je to blbe napsany ale ja prat neumim nikdy jsem do hun skoly nechodila umim madarsky jenom z domova a od rodiny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam