• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ja muzu po praci kdykoliv skoro, kdyz to vim dost predem, vikendy jak kdy, a treba muzu tuhle nedeli, aby tu padlo neco konkretniho .-) madarska restaurace je dobrej napad...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Zrovna si tak přepínám televizi,a zasek jsem se na minimaxu,nebo fox-kids nebo co.. pohádky tam dávaj,většinou japonský anime... no a pokaždý je to tak,že je stažený původní znění a je to nadabovaný česky.. a tentokrát se stal nějakej kix,nebo co a prostě tam mluví maďarsky :-) ... japonský anime nemusim,ale sledoval jsem to už jenom kvůli tý maďarštině.. :-)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..ok,, takze to zatial vychadza na "valamelyik hétvége"....
    ,,,11. a 12. nemozem:c
    tak ten dalsi, snad dovtedy mi ostanu volake prachy,, budem seterny,,
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    COLOMAN: okej, no tak se pak domluvime a predam ti to na tom magyarosh srazu :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    okColben;;,, berem,, o jeden motiv naviac, aby zbehol do Prague..
    ..popripade, komu sa ste na sraz, poslite svoj zoznam filmov a ideme kseftovat,:))
    uffWWeruska,, tie filmiky bysa oplatilo zohnat volako,, ja ich tez uz dlho zhanam, v telke ich volako nedavaju,,
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    COLOMAN: hele treba mne se tady nekde na kompu vali nyocker, kdyby nekdo chtel, muzu vypalit, na net to bohuzel uploadnout nemuzu.
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: nie:( bohuzel
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..pred par mesiacmi, co sme tu davali tie linky na smutne maarske filmy,, podarilo sa Vam volaco vytorrentovat? alebo inak zohnat????
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ,,jaby sel, ale vjem iba na otocku,, pozrem Vase tvare, vychutnam si par piv, pozrem hrad a idem naspat,, oplatisamito,, nevem kedy, najlepsie volakedy pred sviakami,,,:))
    WWERA
    WWERA --- ---
    ja bych se taky nezblaznila ale nemuzu zarucit ze prijdu stopro protoze obacs se stava ze musim byt v praci dil a to neovlivnim :(
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    jo dobrej napad jako ani bych se nezblaznil nekdy v tejdnu skocit na vecu a par pivek nebo drinku :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    HUGOT: supr napad ta hun restaurace
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    vikendy mivam zasekany, v tydnu, kdyz nezkousim s kapelou muzu od 17.30 kdykoliv. Sraz by byl super :-).... Coz takhle v madarske restauraci na malostranskem nam?
    WWERA
    WWERA --- ---
    urco nejdriv ten pristi ted uz mam plno
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    nj, souhlas, ale kdy? tenhle vejkend nebo pristi nebo nekdy v budoucnu...
    WWERA
    WWERA --- ---
    ja pracuju od po do pa pul desaty az pul sedmy cca vikendy free nekdy v sobotu/nedeli bysme to mohli dat
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    ja bych byl taky pro a ja osobne jsem v praci po-pa 9-17.30 a vikendy volny :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    KINGFISHER: takze furt
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já teda od pondělí do neděle jsem bohužel zaseklej v pratsi... :-(
    WWERA
    WWERA --- ---
    kdy/kde/kdo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam