• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    WWERA
    WWERA --- ---
    ja muzu toho 26/3 od tech 19.15 nebo 19.30 pak muzu
    28/3 od 19.15
    WWERA
    WWERA --- ---
    kdy mate cas? co treba ctvrtek? tech filmu je tam fakt hafo muzeme z ceho vybirat:) juuuuu
    WWERA
    WWERA --- ---
    GUDRUN: supr napad rada zajdu na hun film zase:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    helejte lidi, ted je FEBIO, co zajit na nejakej HU film?
    http://www.febiofest.cz/cz/katalog.php?filter_category=0&filter_country=HU
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    skoda ze to nevyslo lip no .-((
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    COLOMAN: nebyl nahodou v madarsku nejaky svatek? jakoze delsi vikend. a kam pak jinam vyjet na vylet nez do prahy :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..inak som stretol az prekvapivo vela madarsky mluvicich ludi....
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..ja kebyze som milionar, chodim kazdy weekend do Prahy, tobeton:D..
    WWERA
    WWERA --- ---
    jee skoda ja jsem myslela ze to bude az tu dalsi sobotu:(
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Wweruska,,aspon tysimohla,,bola snami iba jedno dievca, tak to mala tazke:D,,
    ,,vlastne ja som dosel o 11:20 na Florenc,, napisal babicke pohladnicu -doma som sa preriekol ze idem pozret a ona natom furt trva aby jej pisali zo zahranicia,, nagymama:)- a siel som na net pozret co ako na nyxe,, potom este zbehol do knihkupectva pozret daco kupit, co unas nedostat,, a obvolal vsetky prazacke cisla cosom mal.... dalej uz to je XXL a vela veci unika:D,, ajsom uvazoval ze ostanem do pondelka, ale v sobotu v noci potkal dvoch kamosov zo Samorina -25km od Blavy-, ktory boli na autaku, ale museli ist domov vnedelu poobede. isiel som teda snimi, ale nevadi, aspon som ich ukecal na navstevu KutnejHory, konkretnejsie kosti v kaplnke,, niesu moc do deathmetalu, napriek tomu sa im to pacilo:D.. aj nagymamanak is som bral volake suveniry:D
    ..teraz som v skole a este ani teraz mi nejde dole z tvare usmev, pritom same vazne veci sa deju okolo mna:D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ,,zdarte,, skoda zesmesa nestretli,, bol massacerovskyperfectne a to neprehanim,, :DD
    ,,estezesom stretol "lenivych murarov" a nikomu sa nechcelo "az do takej miery" prdelavat mesto:DDD,,
    nabuduce urcite 1oopro,,
    ,,,,mal som ale moznost pocut Colbenov a Kingfishov telefonovy hlas:D a to je dobreee...
    ,,sorry chlapici stym telefonom, mne to dalo tiez dost zabrat, kym sa volakam dovolal z mojho cisla...
    ..inak v HardRock kaffe ukradli kamosovy telefon, kym sme hrali futbalek. chvylu bol sklesly, ale najlepsie bolo, ked vonku o 500metrov po uplynuti asi 3hodin nasla kamoska najprv kartu potom rozmlateny telefon bez baterky:DDDD
    proste neuveritelne zazitky..
    ,,,,inak, co som bol naposledy vPraze akotak vnimavym sposobom, zdalo sa mi menej negrov.. teraz plno cernych vmeste, az napadne moc,,,,
    WWERA
    WWERA --- ---
    fakt? a byl tam nekdo nebo co tyjo me nesel cely vikend net :(
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    tuhle sobotu, co byla .-(
    WWERA
    WWERA --- ---
    kdy v sobotu jaky datum?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    1188 .. informace na hovno,prostě mi tam nejsou schopný říct jak se na to číslo dovolat.. se mi snad jenom zdá .. :-((
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    00421 ... bohužel mi to hlásí,že volané číslo neexistuje... tak já nevim.. :-(
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    COLOMAN: :/ nějak mi nejde se ti dovolat,zkusim nějaký informace,kde mi řeknou nějakou předvolbu...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    som tu,, volajte 0908326498 >D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..netusim,, jasa oddavam Vasim vasniam a chutiam,, ja naposledy byl v Praze pred dvema lety a uz uplne zapomnel na vsechno...
    ,,Pome na Skabetku ci co, bude tam aj Colben:D,, potom by som mnel potkat 2-3 kamosov emigrovanych z mojho domova a ja by si dal aj volake Becherofky a hermeliny co nejlevneji,,,
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    takže v kolik sraz někde? nebo jak to plánuješ (resp. plánujete?).... zatim jsem teda nepostřehl že by byl nějakej konkrétní plán..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam