• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    WWERA
    WWERA --- ---
    jee nee to by byla skoda tak se prosim zeptej a kdyby byl nekdo tak hodnej a zajel tam a koupil nebo nevim jeslti se daj nejak objednat...
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    okej, do profilu jsem kouknul.

no ja se jeste musim zeptat kolegy, kterej na fabia chodi uz nejakou dobu, rekl bych, ze totiz muzou bejt listky vyprodany...
    WWERA
    WWERA --- ---
    no jako ja nemam cas tam jet a koupit si listek predem vlastne ani nevim kolik stoji..
    o vikendu si prectu ty popisky tech filmu a domluvime se v pondeli kazdopadne bysme mohli dat sraz v 19.05 pred mekacem na andelu s kingfisherem se zname tak se podivej ke me do profilu abys vedel jak vypadam:)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    a kdo vubec teda vsechno jde? zatim ja, wwera a kingfisher?
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    WWERA: no ja nevim, mne to je celkej fuk, popis toho prokleti vypada teda nejak moc intelektualne, zachrance ptaku jsem negooglil.

a jak je to s listkama? koupite je nekdo hromadne nebo si je koupime kazdej zvlast?
    WWERA
    WWERA --- ---
    super takze panove jeste se rozhodnout ktery film chceme videt
    19.15 Zachrance ptaku, mraky vitr
    19.30 Prokleti
    nemam cas to tady v praci studovat tak dam na vas na co chcete je mi to jedno hlavne ze uslysim madarstinu:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Tradiční ... samozřejmě,jsem se jenom překlep ..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    btw. kdo máte kabelovku doma,tak na Spektru dávaj dokumenty Tradinční maďarské potraviny .. a v měsíci dubnu se chystá dokument (dokumenty-možná bude víc dílů) Putování maďarskem (nebo tak nějak podobně,kdysi dávali Toulky maďarskem (cca). Každopádně klíčové slovo maďarsko tam prostě je :-) )
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    do kina jdu taky...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..surne treba, ci pocka este???
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..idem swami na tie filmy a schvalne was priputam ktomu dlhemu filmu ako v Mechanickom pomerancsovy...
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    Pratele, potreboval bych prelozit do madarstiny nasi nabídku ubyt. v Italii, predbezne to vidim tak do 10 x A4, Arial 12. Nemel by nekdo zajem o brigadku? Sam si na to netroufam, potrebuju aby to bylo 100%. Kdyztak v poste podrobnosti. Diky :-)
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLBEN: super:) tak zatim jsme dva prida se nekdo dalsi?
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    ja bych klido sel :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    cyve by me zajimalo o cem ten film je:)
    hej tak pojdte v pondeli prosim prosim
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    sedm a pul hodiny, to je husty, na ten bych tedy nesel :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    COLOMAN: no prostě to nějak blbě vyšlo no.. hlavně si to nějak moc neber,jo?... určitě to nebylo schválně...

co se týče kina,mám celej příští tejden free...
    preferoval bych filmy: Čerstvý vzduch,Rodinné hnízdo,Tamara,Werckmeisterovy harmonie,
    (nesynchonizováno s možnostmi Weroniky,až dojde na lámání chleba,taxe uvidí :-) )
    jinak ten film Satanské tango má sedm a půl hodiny,takže na ten s největší pravděpodobností nepůjdeme,že? :-)) ..

COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ....nenevess, mert kifut a bableves....
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..szerintem engemet nem is szerettek, direkt nem jottetek engem vedegullatni es most meg egymassal mentek moziba:c
    ..faj a szivem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam