• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Futuraaak: Szupper navsteva,, takato urcite extreemne potesi,, hát hol voltál eddig faszikám?? A Holdon?? :)
    ..tento club je tu minimálne od jula 2003.. aj dlhsie, ja som ju preberal hned, jak som tu zacal chodit od slecny LUSI... klubik dlho qwasil bezcinne, lebo tu nik nechodil a ja nemal net... a potom zrazu asi pred rokom totu ozilo...
    NO, ja tento club nikdy nepropagoval, nevjem proc,, asi som mal... teraz si uvedomujem, aky je NYX veliky:))
    ..ja nejsom sice priamo z madarska, ale som uplne cistokrvny.. to, ci vobec este na svete existuju cistokrvny madary, je discutabilna vec, ale v rodine nikoho z inej narodnosti nemame a ani moje babky si nepamataju nikoho takeho.. moji predkovia boli obetami putovania slov.-mad. hranic....
    Futuric: tysi madarsky slovak?? slovak zijuci v madarsku?? alebo madar zijuci na slovensku? alebo slovak zijuci v madarsku, ktorz byva v cechach??
    ...mad. filmy treba studovat ak chcete cvicit jazyk, to asi pravda.. ja sa tak ucim anglicky:))
    .....na najblizsi sraz sa tesim asi ja najviac.. inak som sa chystal ť.ť. do Prahy, esteze som to tu nezverejnoval, lebo namto cele na poslednu chvylu skrachovalo...

FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    no to je fuk :) mam normalne radost z tohodle dnestniho obevu :) je na nic ale tesi me :)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    ja jsem kuprikladu napul polak a napul slovenskej madar. ale nejakej madar tady snad je...nejsem si ted jisty
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    a je tu nekdo primo z madarska nebo jen madarsti slovaci jako ja? :)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    no ty ne, to je pravda pravdouci :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLBEN: ja teda nejsem zadnej zewl takze pozor na pusu pane:)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    neboj ono jak zjistis jsou tady vsichni zevli takze ono toho zas tak moc nebude :)))) (teda jestli nerozjedes nejakou zvysenou aktivitu a nebudes ty srazy orgovat ty, hehe)
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    to je prdel normalne z toho mam radost :) uz takhle nemam cas na nic a ted mi ho jeste bude ubirat "magyar kultura" :D
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    no jasny jasny :)
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    tak jo kdyz bude du to je jasny :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    jojo s nama na madarskej film vzdycky kdyz nejakej je tak tam jdeme na nej:)
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    no klidne ale ja nevim kde co jak... :) ani nevim ze tu nejaky davaj :) krome jedny madarsky restauraca ani nevim ze tu tahle kultura frci :)

jinak madarsky gulase to je to nejlepsi co muze bejt :)))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    FUTURAK: No tak to bys měl aspoň čas od času zajít na nějakej magyarskej film...
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    book

tak to si delate prdel tenhle klubik bych tu fakt necekal :))))

jak to ze je tak dlouho a vubec o nem nevim :)

trictvrte pribuzenstva mam slovensky madary, jezdim tam docela casto.

a zrovna sem si zacal rikat ze kdyz to pude dal takle tak nebudu uz vubec umet mluvit jak to nepouzivam :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..ohovaranie magyarov a Magyarska zo strany volakeho slovaka, ktory vie madarsky:
    http://matula.hu/index.php?section=article&rel=52&id=633
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    http://depositfiles.com/files/798225 =ulet, technoverzia starovekej madarskej basne mrtvych :"Halotti beszéd" - "Prihovor mrtvych"
    WWERA
    WWERA --- ---
    jj Szecseny jsou nej nej tam jsem parkrat byla a fakt luxus jeeee ty se mas taky bych hned jela do pesti:)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Hugot: nastenka:)
    http://hps.elte.hu/~gyepi/rudasleirashu.html -toto
    a este Szhecsenyi pri zabavnom parku
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    jedeme v patek do Pesti v 10ti lidech, doporucte mi, ktery lazne jsou nejlepsi? (Nebo historicky zajimavy atd...) DIKY!!!!!!!
    WWERA
    WWERA --- ---
    jee tam jsem byla a mam ho taky nekde na fotce:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam