• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ...na Sziget sa zatial nikdo nehrnie.. v poslednom case malo robim a tak nemam ani na kolace,, skola mi bere teraz dost energie a financie.. ale zalezi aj natom ake budu koncerty, ci pojdu volaky znamy zdomu, ake bude pocasie,,, ak aj pojdem asi nie na cely tyzden,,,
    listok: 37500Ft
    program: http://www.sziget.hu/fesztival/program2007
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    v utery pisu zaverecnou pisemku z madarstiny na madarskem kulturnim institutu. Zitra budu lezet v knihach. Jinak moc nestiham cist takze kdyby byla akce klubu prosim napiste mi to do posty, snad se to brzo zlepsi. Diky.

Jo a kdo se chystate na Sziget?
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..toto zasa ja doporucujem.. vymletoza..
    http://www.youtube.com/watch?v=TXi7HXvjY-U
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..proc neni cechtek?? tyvole.. tak pome na volaky metal... :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Czechtek letos neni, takže tam asi ne... :-)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..zachvylu buem mat zasa meniny..:)) tak ma prekvapte zasa volakymi prispevkami..:))))
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..bude v lete volake stretko?? ja by siel na CechTek.:) este tam nikdy nebol.. je tam dobre?? asi hej ne??
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..kolko je tu vlastne magyarov??
    Colben, Coloman, Futurak, Gudrun, Jancsi, Karadum, Kingfisher, Lopik, Tiborec, Wweruska,
    ..ostatny asi nevjem,,, ajtak dost,, asi 10 decilitrov magyarskej krve na Nyxu..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..ste spokojny s klubom,,?? zachvylu mi konci dovolenka (este asi par dni light),, potom mi zacne pracovna sezoona a dam sa zasa na workoholizmus...
    ..potom uz nebudem tolko compikovat, tak bude menej linkov,, budem zit ztoho nahromadeneho...
    ..takze ak mate volake predstavy este ohladom HUNSKYCH zalezitosti tak to tu napiste...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam