..pokial s tym maju ozaj neonacisticke umysli, tak nech idu do plynu, suhlas..
..pokial je to aspon troska mnou spominanym nadychom, alebo inym pozitivnym umyslom, tak im fandim..
..je to mozno podobne volaco, ako matica slovenska, ibaze mne osobne vadi, ze maju ten militantny image.. zdruhej strany vsak je to aj troska pochopitelne, ved su odjakziva militantnym narodom tak troska.. mne je luto, ze sa volaju "garda" a nie inak, trocha menej napadnejsie...
..poslednu dobu nesledujem ich aktivity vobec (bez TV a netu), ale ichprogram bol docela pronarodny a slusny s dobrymi napadmi. o rasisticke a ine sovinisticke zalezitosti ani zmienka. by som sa aj divil, kebyze take volaco nechaju prejst. ci si mal na mysli volaco, co by slo konkretne proti Slovensku? kvoli tomu by take volaco urcite neriesili. pripustam isty nacionalny naboj, madarov je nasvete dosti malo a chcu sa viac upevnit. najme medzi tolkmi slovanmi a germanmi.. mozno veria tomu, ze za par sto rokov slovania budu na takej urovni vyvoja, za pohltia madarsky narod,najma ked severny slovania zacnu navazovat silnejsy kontakt s juznymi slovanmi a to vsetko pojde cez nich.. skratka zacinaju sa volako narodne rozmakat, aby neprepadli volakej extremnej slovanizacii..
opakujem: pokial maju fasounske umysli, iba mi to v tych oblakoch mojho snenia a otupelostou idealizacie uniklo, tak konkretne tuto "gardu" zatracujem.. nemeni to vsak nic na mojom spominanom nazore a predstave, ze by bolo fajn volaco takeho. tym padom tato garda bola premna iba ako inspiracia, co bysom spravil, kebyze som madarskym prezidentom;;;;
..ale dobry napad to spominane narodne neoobrodenie vsak???:)