• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Krásny Vianocný večierok a ostané sviatky...

..motanica s uploadom darceka, ale budeto, maximalne na tie ruske Vianoce urcite:D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    AAHHWISEGUY: oni praveze od zaciatku januara este len zacnu vo velkom. Pokial stavkovali aj doteraz, tak to bolo v malom. Sak chodte kludne, aspon bude sranda a nikam nebudete mat naponahlo..;;
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    COLOMAN: takze od 1/1 by to uz melo jezdit uplne normalne? odkaz si neprectu, madarsky vubec neumim a ten jazyk se neda ani nejak logicky dedukovat z nejakych pribuznych slov nebo znalosti jinych evropskych jazyku :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Zelezniciary zacnu od zaciatku Ledna2008...
    http://www.piacesprofit.hu/?r=17584
    ..momentalne stavkuju pedagogovia, zdravotnici a vmalom aj doprava ale vo velkom az od Januara.... ako to bude medzi sviatkami a tesne po, nevjem, nenasiel...
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    nevite jestli jeste furt stavkujou?
    MURIELLE
    MURIELLE --- ---
    WWERA:koszonom
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    AAHHW: uff to asi schvalne, aby nemali letos tolko turistov:D

..taaak uz mam ftp, uz iba zapracovat na normalnom pripojeni volakom a Upnut to...
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    super, nevite jak dlouho je to tak bavi? ja se potrebuju 1/1 vratit domu
    http://www.financninoviny.cz/index_view.php?id=287229
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: jeste shanim jednu moji oblibenou kiss karacsonyi nagy karacsonyi ta tam nebyla :(
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: koszi :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    WWERA:
    tuto su volake na stiahnutie, ale nevjem ci to je hudba a nie texty volake iba:
    http://karacsonyidalok.extra.hu/

CARONKA
    CARONKA --- ---
    :-) no da se :-) Jenom ten cesko-madarsky asi ne - zda se, ze to neni popularni prekladova verze..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    slovnik do mobiltelefonu?? to sa dáá? ciwoe, tosu vymozenosti techniky ale;;;
    CARONKA
    CARONKA --- ---
    ahoj, nevite, jestli neexistuje nejaky cesko-madarsky prip. slovensko-madarsky java slovnik na mobil ? Nepodarilo se mi nic vygooglit :-/ Diky
    WWERA
    WWERA --- ---
    MURIELLE: treba takhle:
    kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendõt
    MURIELLE
    MURIELLE --- ---
    prosímřekli by jste mi někdo jak jsouu madarsky veselý Vánoce a šťastnej Novej rok,díky moc

WWERA
    WWERA --- ---
    nemas nahodou madadrske koledy?
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Takze:
    ..sháním volakej ftp na sprostredkování Vašeho Vánočního dárečku, animované psy.pohádky pro deti s tytulkama...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ...Kispál és a borz v prekladu: Malý Pavel a bobr :D

su tu davane uz volake klipy, teraz mam nafigu pripojenie a nejde mi jutub..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam