• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    KOCURMOSUR:
    ..od januara/ledna strajkuju aj statny zamestnanci..:)
    ..jedno odvetvie madarskej gardy zrusili (garda ostava, pospolitost zrusena)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    COLOMAN: bagaz jedna leniva ;)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    odzajtra uz vobec necestovat do Madarska, stavkuju aj vlaky..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    wweronika latexnadrág:D
    mikor mész megint a nagymamát meglátogatni??
    WWERA
    WWERA --- ---
    o me nee o nem ;)
    WWERA
    WWERA --- ---
    musim se pochlubit co o nem pisou na jednom budapestkem blogu a radio stanici ;)

Wwera, a Latex Princess mixe

Wwera mindig is imádta a divatot és és azokat a stílusokat, amire per pillanat megszámolhatatlan mennyiségű zeneblogger kattan, úgy mint azok az electro-nurave-indie-italo disco áramlat, amit myspace-es oldalán olvashatunk.

Otthonában, Prágában, saját parti-sorozatot szervez megelégelve a silány kínálatot, így Latex címszóval zúz végig a cseh elektro-popperek estéin élvezve a neont és a kontrollálatlan hangokat.

December 29-én pedig élőben is hallhatunk tőle egy dj szettet itt Budapesten, a Trafóban, DJ Acustic Terrorist társaságában, de addig is itt van legújabb válogatása egy nagyon speciális szabad szellemű track listával, amit ha akarsz, kibogozol, ha nem akkor hallhatod, amit hallgatni kell.

http://www.radiobogre.com/index.php/dj-mixek/35-kuelfoeldi-mix-pajtik/116-wwera-a-latex-princess-mixe
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ahhaaa,, no uz jasan
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    COLOMAN: nie cudzie ani slovenske...aby sa tam vzajomne burani neprovokovali vlajkami. Oficialne su medzistatne. Dedinsky zapas dedina dunaszerda vs halvna dedina slovenska nie je medzistatnym zapasom.Tak si ani ultras z Ferenczvasoru ani zoslovana nemozu ziat statne vlasjky a prznit ich.

ja som za. Pripadne by minevadilo ak by ich policajti preklepali pred a aj po zapase.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    este stale nechapem:(
    "vsetky statne symboly" su co? oficialne stretnutia su aj dedinske zapasy.
    akoze sa nesmu pouzivat cudzie statne symboly iba na neoficialnych zapasoch??
    na neoficialne zapasy sa statne symboly ani nezvyknu nosit..
    mam mismas...
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    naozaj si to zle pochopil. Zakazali vsetky statne symboly na zapasoch okrem oficialnych stretnuti. To by mohlo ukludnit madarskych utras s ich uhorsko horthyovskou symbolikou ale aj ultras zo Slovanu Bratislava.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ...v nasledujucich dnoch necestovat do Budapesti letecky, zasa sa stavkuje vovelkom..

COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ked sme uz pri politickych tematech, spomenul si aj na novodobu madarsku traumu: ked 5.decembra/prosinec 2004 madarske obyvatelstvo kvoli nezaujmu a neucasti na referende o dvojitej narodnosti madarov mimo materskeho statu potvrdili Trianonske rozhodnutie.
    http://www.valasztas.hu/nepszav04/main_hu.html
    ..ja osobne by bral dvojite obcianstvo. Nevyslo to, dalo sa vybavit iba "madarsky obciansky preukaz". Mam 3x do roka zadarmo cestovanie po madarsku a zlavy na hociake knihy..
    http://www.epa.oszk.hu/00800/00804/00196/belp/magyarig.JPG
    SESTRENICE_HADA
    SESTRENICE_HADA --- ---
    Je tu nabídka pro práci s maďarštinou na front office:
    PRACOVNÍK PRO PŘIJÍMÁNÍ OBJEDNÁVEK

Požadujeme:
    - základní znalost českého nebo slovenského jazyka a maďarštiny
    - odpovědnost
    - schopnost rychlého rozhodování
    - základní ekonomický přehled výhodou

Nabízíme:
    - mladý kolektiv
    - variabilní pracovní doba v rozmezí 9:00 až 22:00 hod.
    - podpora při sebevzdělávání
    - plat od 150 kč/hod. plus bonusy

Více info v poště.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    hehe, a dneska si aj spomenul ne vec, ze Fico zakonom zakazal na uzemi SR na vsetkych sportovych podujatiach pouzivanie vlajok inych narodov:)
    ..takze ked volakedy bude npr. MS v hokeji na Slovensku, tak v zaberoch TV budu vliat iba slovenske vlajky a nic ine??
    dufam, ze som to iba spatne pochopil..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    COLOMAN: podnika ako kazdy politik vo yvsluzbe
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    mne inak Bugárov fejs chyba z obrazoviek. aj ta jeho smiesna artikulacia s divnym prizvukom..
    uz ho neni vidiet skoro vobec. Maximalne doma v Šamoríne v nedelu na prechadzke a na omši. Kdovie co poraba. asi filozofuje a číta komix..:)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    COLOMAN: absolutne suhlasim Bugar je statnik, clovek ktory si ziskal napriek nekompromisnemu obhajovaniu prav Madarov na SK sympatie väcsiny Slovakov. Taky clovek sa tak skoro v SK politike nenajde. Viem si predstavit, ze by bol SK prezidentom.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    KOCURMOSUR:
    na urovni intelektu,: akoze na podobnych radio, a tv staniciach ako je Devin, slov.rozhlas, STV,, nesmierne nezaujatym sposobom a dorazom na ukludnovanie atmosfery konstruktivnym sposobom:)..
    teraz akoze uplne vazne: dostavaju slovo vedci z roznych oblasti (ta link-relacia je od psychologa a teoretika na konflikty akurat) a je umoznovane dostavat vo velkej miere impulzy na zamyslenie sa, bez volakych vzbudzovani vasni a zaujatosti...
    Samozrejme stavaju sa aj pripady, ze dostavaju slovo zaujate nazory, ktore su hned napadné medzi tymi ostatnymi pohodovymi,,,
    ale ja skor mal na mysli fakt, ze sa tato vec spominanymi "intelektualnymi" sposobmi viac riesi volako. Aspon tak ze sa otom rozprava aj reportery su fajnovejsi..
    Mam zamestnanie take, ze to stiham sledovat dost, umyselne sa nato dal. Ovsem nie pisane, ale iba rozhlasove media viem posudit..
    ..cosa tyka politikov, vpodstate ani jedneho momentalneho elitneho politika dajak neuznavam ani u madarov ani na slovensku. Ficov postoj je pochopitelny a bez Bugara je bordel. csaky a duray su na urovni slotovej particky. a mne sa zda byt divne, ze z smk politici chodia aj do slov.parlamentu aj do mad.parlamentu sucasne. A mne sa zda, ze nakolko boli k sebe arogantny premierovia, natolko ubohy boli predsedovia. obidva stretka zufalo sproste.
    slov. politika funguje, lebo opozicia nerusi, madarska je necinna, lebo tamtajsia opozicia je zasa nekonstrukcne aktivna..
    ..na to narodne sebavedomie madarov je dobry clanok a dobra reakcia na dany clanok na kyberii...

akoze "na urovni akeho intelektu" ??? nechapem otazku..
    intelektualne to musia riesit dospely ludia, aby to dajak seriozne si vedeli vysvetlit, ze co sa deje vlastne, ale dajak "potichu", aby to deti nevideli,, lebo ich treba zas vychovavat tak, ako by sa nic nedialo, aby nezdedili sproste myslenie po svojich fotroch..
    ..no,, je to ulet. Dlhodobo zanedbavana kolektivna jazvycka, ktora sa prepracovala do fazy vredu. Jedina istotka v mojom zivote je ze moje decka okolo seba budem vychovavat ku kamosstve najvacsej. Dotakej, v akej ja mal moznost vyrastat. Proste mentalitu buducej generacie posrat dajakou srackou nestoji zato. Ako pedagog vidim take hrozy okolo seba, ze to az boli.
    skratka zrejme ide o teritorium ako u volakych zvierat a vobec sa nik nesnazi byt clovekom v 21.str.

skratka riesenie vidim vo vychove dorastu. Predstav si, co by bolo, keby boli volakedy madary hucali vovelkom do turkov a rakusakov, ze v akej miere pustosili a ovplyvnovali madarske udalosti a genetiku. Neriesili to, stalosato a mlady neprenasali nic z konfliktov. Su kamosi aj s turkami aj s rausakmi a ani do rusov neseru kvoli komunizmu, pritom niesu ziadny slovAnsky bratia..

z mojej strany to ber tak, ze ja som okrem svojej rodiny furt medzi slovakmi a ako narod je moja srdcofka. Mna to tak isto uraza, ked madar utrusi volaky blud na slovaka a opacne.
    Ja osobne mam mnoho scifi koncepcii ako to cele riesit, ale neni to mozne vyjadrit slovami.. skratka treba konat dobro a picoviny dotoho nemontovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam