• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    rozbalit záhlaví
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    KOCURMOSUR: jasne,, vtejto podobe je to chore
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    aha a ku Garde: to je naivné vidieť vypláchnuté mozgy ako robia niečo dobré Colo... Ja som rád že policajti u nás rozohanaju SK Pospolitost obuskami, cudujem sa ako mozu v HU tolerovat toto:

To je Gárda... a Jobbik
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    COLOMAN: Slota je zlodej, alkoholik a primitív. Ak by sa zabil na tom svojom tryskaci nemal by som nic proti. Ale je pravdou ze SME a podobne média ho demonizuju on jeiba jednoduchy chlap co sa neboji brat zo spolocneho. Ziadne nebezpecnestnvo pre HU neznamena, skor je pozitivom ze mozu Madari ukazat na neho na ospraveldnenie svojho sovinizmu.

Naopak Orban ako si podotkol, je inteligentný a tiež je to nacionalista a šovisnita. Slotova xenofóbia má korene v historických udalostiach vidí sa ako martýr. Orbán pozerá do budúcnosti a chce využiť menšiny v SK, RO, UA a Srbsku na svoje velkomadarske ciele. Slota as uz nikdy nedostane do vlády, lebo je s nim kopec problémov (nielen madarských ale aj kradne ako straka) a stojí napr. teraz SMER popularitu. Orbán naopak vyhrá volby a zacne uskutocnosvat spolu s jobbikom svoj velkomadarský sen. a bude ohen na streche. Ak mu mensinoví Madari nepovedia rozhodne nie, tak bude u nas Balkán.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    KOCURMOSUR: ciwoe,, ja detajli fakt nestiham sledovat,, som za hranicami a bez... skusim vsak teda volaco guglit, popripade volaco napastuj ked najdes..
    ...ja vnimam Orbana ako intelektualnejieho Slotu.. vpodstate je uplne taky isty extremny narodniar, ale veci riesi uplne inak... som vsak ozaj zvedavy ako Bugar zacne spolupracovat s Orbanom ak Orban sa dostane do vlady... Béla to bude mat dost tazke,, dufam, ze si dostatocne oddychol a nevykrva cacasom... no ale bez fpoho pristupu skmadarov urcite nepochodi dobre...
    (hehe, na spominanych mojich scifiideach ohladom gardy este trvam:D,, trebalo by vsak nato vyuzivat viac percenta naseho mozgu..)..
    a co si mislis? odvazi sa prejst Slota po celej svojej krajine??:) akurat cez vikend videl to protestne video,, ciwoe
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    COLOMAN: nnm, Bétsy Bugár ma potesil, konecne bude pokoj. On pochopil jednu vec a to ze ak SK Madari chcu nieco neda im to Budapest ale Bratislava. Kazdopadne bude este dost spiny co na neho vyleju.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Teba Orban potesil?? ciwoe,, ved on je uplne divny,,, jeho najlepsi divny kamos na Slovensku je Csáky... oni dvaja spolu su totalne destrukcny,,,, mne je toho zida Gyurcsana fakt luto.... pokial viem, gardu rozbehol Orbán a vlastne tato jeho aktivita je pokracovanim toho jeho celej ujetej scifi predstavy...
    na jednej strane jeho strategia je odvazna a docela takticka, ale obetuje medzinarodne vztahy, na ktore moze madarsky narod docela doplatit v dalekej buducnosti...
    ..ja vlastne ani neviem, ze s ktorym slovanskym narodom su madary uplne v dobrom.. pokial s ani jednym, je to velmi smutne,, Orbana ja osobne nemam rad
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    COLOMAN: mňa tiež potešil, že sa konečne rozhýbal. Kríza radikalizuje čoraz viac ľudí na oboch stranách. Snáď to nedopadne ako na balkáne :D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    jeto dobre fprdeli ciwoe,,, mam smútok docela,, Orbán je chorý človek,, mne je z neho do plaču,, žial vobec nemam moznost sledovat udalosti do podrobna, som uplne bez medii,,, je to demencia,,
    jedinou nadejou je asi navrat Bugara, ktoremu sa to cele snad podari dajak zretusovat,, je to docela ulet,,,
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    Colo, co to tam vystrájajú tvoji sukmenovci v suvislosti s volbami do EP? Jobbik ma tri kresla a uz chcu menit hranice Slovenska, Ukrainy, Rumunska a Srbska? Normalne som dostal strach. :)))
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ALCATOR: dalšia odpoved ohladom dialnice:
    "Az M0 (korgyuru) mar regen kesz. Autopalya jellegu, van sok tabla,
    egyalltalan nem mesz a varosba - ajanlom!"
    --preklad:
    M0 (okruh) je uz dávno hotov. Je dialničného druhu, vela tabúl, vobec neprocházíš pres mesto - doporucujem!
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ...zeptal se a napísali toto:
    "Az M0-ás Budakalásztól a Megyeri hídon át M2-M3-M5-Csepeli sziget-M7-M1 Budaörsig kész van. http://www.autopalya.hu/ "
    preklad: M0 od Budakalász cez most Megyeri M2-M3-M5-ostrov Csepel-M7-M1 po Budaörs je hotov... (viz mapa)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Zdravím, zkoušel jsem Search, ale nic mi to nevyhodilo, tak mě prosím nebijte, pokud se ptám na něco, co už tu bylo -- jak je to s obchvatem Budapešti z M3 (směrem od Miskolc) na M7 (do Chorvatska)? Maďarský web tvrdí, že už je to v podstatě v provozu, ale třeba Google Maps ještě žádnou silnici dálničního typu, která by tyto dvě dálnice spojovala, nevykreslují.

Rád bych se centru Budapešti vyhnul i za cenu, že ujedu o 35 kilometrů víc -- jde to ale?
    NONA
    NONA --- ---
    HASHLERKA: spal sem tam i s detma v medu bez problemu :) , samozrejmne tak jako v cechach sem byl v noci rad ze mame poradnyho hafana
    lidi tam sou velmi pratelsky a komunikace v madarstine velmi zabavna :)
    rozhodne doporucuji
    HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    ahoj, přemýšlíme, že bychom letos zajeli na dovču do Maďarska... máme obytné auto a chci se zeptat jak je to tam se stáním "na divoko".. jsou s tím problémy?
    dík..
    AUSSIE
    AUSSIE --- ---
    ROZUM: unikát:o)
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    COLOMAN: Nebol, žial :/
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ROZUM: uplna nadhera!!! bol si tam???
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    Pusztatorony, Somogyvámos

PSEUDOINTELLO
    PSEUDOINTELLO --- ---
    velmi vřele doporučuji Hotel Charles v budapešti (www.charleshotel.hu). při rezervaci přes internet má nějaké až podezřele nízké ceny, ale kvalita služeb a čistota pokojů jsou výborné. a hlavně - wifi na pokoji zdarma, což v budapešti nebývá zvykem (účtujou si běžně až 10€ za den).
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    Nevíte, prosím, někdo, jaká je kvalita silnice Gyor - Székesfehérvár?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam